QUOTE(Miaška @ 2007 04 19, 10:19)
Velniukshte, ačiū už patarimus, bet gal galėtum konkrečiau? Kokios firmos priemonę išbandyt? Suprantu, kad plauką reikia drėkinti ir sunkinti, bet priemonių jau milijoną rūšių esu išbandžiusi - niekas nedavė norimo efekto. Matyt, nemoku rinktis. Plaukai mano tikrai sausi, bet sveiki - galiukai buvo pusmetį nekirpti, bet sveikutėliai - nesišakoja. Tik labai pučiasi ir keliasi, kaip debesis apie galvą tų plaukų.
matai as tiriu plaukus, atstovauju orising kosmetika, tad padrekinimui is tos serijos galeciau pasiulyt tau sampuna cocco, jis stipriai drekina ir jei ziurint daugiau vasarai balzamas-kauke arba heliantis, ji ir apsaugo nuo saules zalingu poveikiu, issaugo spalva jei dazyti, neleidzia nublukti, dar heliantis kondicionierius yra nenuplaunamas vandens pagrindu, superinis dalykas, vasara kai prie juros buvau kaifavau, pasipurski eidma sau bele kur ir nuo juros drusku apsaugojo ir nuo karscio to plaukui neleido sauset...jei plonesnis plaukas, tada eliokap...jos visos stipriai drekina plaukus
bet galeciau paziuret ir is kitos firmos kas labiau drekintu tavo plauka
alpafar nebloga kosmetika, kiek teko susidurt, plaukams tikrai ne daug kenkia
tik kad orising cocco jau yra butent toks kad stipriai drekina
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2007 04 19, 22:02)
O tai kaip tada suprasti aliejų plaukams apsaugai nuo saulės? Kasmet, važiuodama pajūrin, tokį perkuosi ir sėkmingai naudoju, plaukai nenusausėja.
gal saulegrazu su specialiais filtrais???
tada plaukas nesauseja... bet galiukams aliejukus slepkit, arba vakare pries einant miegot kai jau saulute pasislepia tepkites...