Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(velniukshte @ 2007 04 19, 20:58)
vasarai aliejuku geriau atsisakykit, nes bus kepinamas plaukas, dar labiau isdziovinsit ji, taip pat visokiu preparatu laukams aliejaus pagrindu...

O tai kaip tada suprasti aliejų plaukams apsaugai nuo saulės? Kasmet, važiuodama pajūrin, tokį perkuosi ir sėkmingai naudoju, plaukai nenusausėja.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 04 19, 10:19)
Velniukshte, ačiū už patarimus, bet gal galėtum konkrečiau? Kokios firmos priemonę išbandyt? Suprantu, kad plauką reikia drėkinti ir sunkinti, bet priemonių jau milijoną rūšių esu išbandžiusi - niekas nedavė norimo efekto. Matyt, nemoku rinktis. Plaukai mano tikrai sausi, bet sveiki - galiukai buvo pusmetį nekirpti, bet sveikutėliai - nesišakoja. Tik labai pučiasi ir keliasi, kaip debesis apie galvą tų plaukų.

matai as tiriu plaukus, atstovauju orising kosmetika, tad padrekinimui is tos serijos galeciau pasiulyt tau sampuna cocco, jis stipriai drekina ir jei ziurint daugiau vasarai balzamas-kauke arba heliantis, ji ir apsaugo nuo saules zalingu poveikiu, issaugo spalva jei dazyti, neleidzia nublukti, dar heliantis kondicionierius yra nenuplaunamas vandens pagrindu, superinis dalykas, vasara kai prie juros buvau kaifavau, pasipurski eidma sau bele kur ir nuo juros drusku apsaugojo ir nuo karscio to plaukui neleido sauset...jei plonesnis plaukas, tada eliokap...jos visos stipriai drekina plaukus smile.gif
bet galeciau paziuret ir is kitos firmos kas labiau drekintu tavo plauka
alpafar nebloga kosmetika, kiek teko susidurt, plaukams tikrai ne daug kenkia smile.gif
tik kad orising cocco jau yra butent toks kad stipriai drekina smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2007 04 19, 22:02)
O tai kaip tada suprasti aliejų plaukams apsaugai nuo saulės? Kasmet, važiuodama pajūrin, tokį perkuosi ir sėkmingai naudoju, plaukai nenusausėja.

gal saulegrazu su specialiais filtrais???
tada plaukas nesauseja... bet galiukams aliejukus slepkit, arba vakare pries einant miegot kai jau saulute pasislepia tepkites...
Atsakyti
QUOTE(velniukshte @ 2007 04 19, 21:08)
gal saulegrazu su specialiais filtrais???
tada plaukas nesauseja... bet galiukams aliejukus slepkit, arba vakare pries einant miegot kai jau saulute pasislepia tepkites...

o jau tipo orising aliejukas butu tinkamas ir diena naudojant?
Atsakyti
Velniukshte, tu geriau parašyk, kada pvz. kitą savaitę plaukus tirsi kur nors - mielai atlėkčiau. Kažkada tyrė man juos O'Rising atstovė (Operos vaistinėje), tai mačiau tikriausiai tą baisumą silikoninį, apie kurį pasakojai: šviežiai plauta galva, o visa jos oda tokiais lyg skaidriais klijais aplipus... schmoll.gif
Šiaip esu naudojusi tada ir ampules nuo slinkimo, ir ampules, tą terlionę nuo odos valančias, bet čia jau seniai buvo, gal dabar kitų priemonių yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 04 19, 22:12)
o jau tipo orising aliejukas butu tinkamas ir diena naudojant?

nea, orising aliejuka vasarai ir negalima, nes jis aliejukas, jis lygiai taip pat ant saules jusu plauka kepins smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2007 04 19, 22:13)
Velniukshte, tu geriau parašyk, kada pvz. kitą savaitę plaukus tirsi kur nors - mielai atlėkčiau. Kažkada tyrė man juos O'Rising atstovė (Operos vaistinėje), tai mačiau tikriausiai tą baisumą silikoninį, apie kurį pasakojai: šviežiai plauta galva, o visa jos oda tokiais lyg skaidriais klijais aplipus... schmoll.gif
Šiaip esu naudojusi tada ir ampules nuo slinkimo, ir ampules, tą terlionę nuo odos valančias, bet čia jau seniai buvo, gal dabar kitų priemonių yra smile.gif

smile.gif
joa, ten matei ta pati silikona smile.gif
matyt ten mano kolege tyre tave smile.gif
kita savaite pirmadieni dirbsiu euro vaistinej akropoly, paskui nezinau dar kur, as tau i AZ parasysiu savo numeriuka, tu man parasysi kada nori atlekt ir as istirsiu tave...ryt tais dirbsiu akropolio euro iki puses penkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(velniukshte @ 2007 04 19, 00:30)
vasara stengites venkti aliejuku ir aliejuas pagrindu nenuplaunamu balzamu ar kondicionieriu, nes ant saules plaukas bus dar labiau kepinamas...

O jeigu aš aliejų iš plaukų gerai išplaunu šampūnu, tada nieko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shapokliak @ 2007 04 21, 19:03)
O jeigu aš aliejų iš plaukų gerai išplaunu šampūnu, tada nieko?  unsure.gif

vasarai yra priemoniu,nuo saules sauganciu plaukus.butinai reik jas naudoti,nes kitaip plaukai dar daugiau isauses ir luzines.ir naudoti balzama,.
Atsakyti
QUOTE(PalaimaG171 @ 2007 04 21, 19:09)
vasarai yra priemoniu,nuo saules sauganciu plaukus.butinai reik jas naudoti,nes kitaip plaukai dar daugiau isauses ir luzines.ir naudoti balzama,.

Gal galit pavardinti kokias naudojat, nelabai domėjausi šiuo dalyku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shapokliak @ 2007 04 21, 19:11)
Gal galit pavardinti kokias naudojat, nelabai domėjausi šiuo dalyku  blush2.gif

patart galiu.nueikit i parduoduve kirpyklu reikmenu parduotuve,ten pasirinkimas platus.
Atsakyti
Tai, o ką pati naudoji? Net neįsivaizduoju kokios konsistencijos ar išvaizdos priemonių ieškot tongue.gif
Atsakyti
as naudoju balzama,daug balzamo,ir kaukyte,kad lengviau sukuociau.dal yra lakas.putoa.visko yra.
Atsakyti
man ir panašiai buvo po dažymo. ;/
visų pirma nuėjau į kirpyklą ir pasikirpau galus, naudojau šampūnus pažeistiems plaukams. labiausiai tiko HERBAL ESSENCES ir DOVE. stengiaus rečiau plauti galvą (bent jau iš pradžių), naudojau daugybę kaukių ir aliejukų. :> taip pat kirpėja davė ampulių. jos lb tiko thumbup.gif

rezultato po savaitės nesitikėk, reiks daug kantrybės. :> reaguleriai lankykis kirpykloj ir prašyk kirpėjos patarimų, visad naudok kaukes ir balzamus, vasarą saugok plaukus nuo saulės, jūros vandens
Papildyta:
dar venk tokių priemonių kaip žele, putos, lakas, ir pan. wink.gif
Atsakyti