QUOTE (Ciuce @ 2004 11 13, 12:10) |
+i menesi pora kartu darausi alyvu aliejaus kaukes:)Smarkiai pagerejo mano plaukai |
[QUOTE]
Tikrai, o tas alyvu aliejus kur maista reikia gaminti ar koks specialus??
Nes prisiskaicius apie aliejaus kaukes pameginau ir as pasidaryti, bet dariau su saulegrazu aliejumi, tai plauku dvi savaites atplauti negalejau- sulipo, susiriebalini- fui... Tai nebeeksperimentuoju daugiau taip.
Siaip pas mane sruogelem sviesinti plaukai, bet kad labai issauseje tai nepasakyciau. Dedu drekinama kauke, plaunu galva dazytiems plaukams skirtu sampunu ir balzamu (labai patiko L'oreal raudonas), ir galiukus patepu Faberlic serumu galiukams. Plaukai lyg normalus...
tik nesakyk kad tas saulegrazu aliejus dar ir koks "brolio" tame ir esme kad reikia daryti kauke su alyvu aliejumi nes butent jis turi kazkokiu geru savybiu sekmes
QUOTE (gussste23 @ 2004 11 14, 20:08) |
tik nesakyk kad tas saulegrazu aliejus dar ir koks "brolio" tame ir esme kad reikia daryti kauke su alyvu aliejumi nes butent jis turi kazkokiu geru savybiu sekmes |
tai vadinas su paprastu buitiniu alyvu aliejum?! pili i sauja ir tepi ant plauku? ar kaip
L.gera kakuke : 1 kiausinis+saukstas aliejaus+saukstas medaus+saukstas sampuno .Laikyti 1 val.
Dar is pirktiniu Keranove melynas serumas 4 ampulytes.
Dar is pirktiniu Keranove melynas serumas 4 ampulytes.
"Genera" kaukė su kokoso aliejum ir mano šiaudus šiek tiek reabilituoja O dėl "Avon" serumo plaukų galiukams: kvepia skaniai, tam kartui padeda, bet ilgalaikio poveikio nepastebėjau. Geriau bandyt ką kitą
QUOTE (*Citra* @ 2004 11 14, 16:23) |
[QUOTE] Tikrai, o tas alyvu aliejus kur maista reikia gaminti ar koks specialus?? Nes prisiskaicius apie aliejaus kaukes pameginau ir as pasidaryti, bet dariau su saulegrazu aliejumi, tai plauku dvi savaites atplauti negalejau- sulipo, susiriebalini- fui... Tai nebeeksperimentuoju daugiau taip. Siaip pas mane sruogelem sviesinti plaukai, bet kad labai issauseje tai nepasakyciau. Dedu drekinama kauke, plaunu galva dazytiems plaukams skirtu sampunu ir balzamu (labai patiko L'oreal raudonas), ir galiukus patepu Faberlic serumu galiukams. Plaukai lyg normalus... |
As su paprastu alyvu aliejum dariau Ishsiplauna jis sunkokai,bet ne per menesi,o iskart:)
QUOTE (Madam Butterfly @ 2004 11 14, 20:12) |
tai vadinas su paprastu buitiniu alyvu aliejum?! pili i sauja ir tepi ant plauku? ar kaip |
Na taip. Vakar isbandziau, ir super Plaukai buvo kaip silkiniai. Pritepiau to aliejaus, maiseli uzdejau ant plauku, silta ranksluosti, ir palaikiau apie 1-1.5 val Ploviau per 2 kartus. Neliko ne kvapo, ne riebalo, ir plaukai kaip silkiniai
Aciu uz toki patarima
o kas ta genera per firma kur galima isigyti? na mano plaukai ne visai peroksidas gal greiciau siaudu spalvos..padeda tik Gliss Kur balzamas ir dar plius nenuplaunamas balzamas bet vistiek galiukai greitai triusta saknys riebaluojasi..o alyvuogiu aliejus turbut labai riebina?
Aciu visom... reiks pabandyti ta alyvu aliejaus kaukyte
daziau sviesiai plaukus ir dziovinau dziovintuvu tai labai susigadinau plaukus. tai dabar dazau tik sruogom, nebedziovinu dziovintuvu, baigiu nusiauginti nutriususius plaukus ir man ypac padejo balzamas londos "Pantenol kur", galiukai nebeskilineja, pats plaukas sunkesnis pasidare. Bet jo yra pirkti tik kirpykloje "Holivudas" savanoriu pr. kaina 35lt. taciau jo yra litras, taip kad man pusmeciui uztenka.
O jeigu pasisviesini visus plaukus sakykim 2 tonais (zodziu akivaizdziai ), kokia tada prieziura, kas kiek reikia saknis padazyt? Turbut nemazai pinigeliu "suvalgo"?