Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE (Ciuce @ 2004 11 13, 12:10)
+i menesi pora kartu darausi alyvu aliejaus kaukes:)Smarkiai pagerejo mano plaukai clap.gif clap.gif

[QUOTE]
Tikrai, o tas alyvu aliejus kur maista reikia gaminti ar koks specialus??

Nes prisiskaicius apie aliejaus kaukes pameginau ir as pasidaryti, bet dariau su saulegrazu aliejumi, tai plauku dvi savaites atplauti negalejau- sulipo, susiriebalini- fui... g.gif Tai nebeeksperimentuoju daugiau taip.
Siaip pas mane sruogelem sviesinti plaukai, bet kad labai issauseje tai nepasakyciau. Dedu drekinama kauke, plaunu galva dazytiems plaukams skirtu sampunu ir balzamu (labai patiko L'oreal raudonas), ir galiukus patepu Faberlic serumu galiukams. Plaukai lyg normalus... clap_1.gif
Atsakyti
tik nesakyk kad tas saulegrazu aliejus dar ir koks "brolio" biggrin.gif tame ir esme kad reikia daryti kauke su alyvu aliejumi nes butent jis turi kazkokiu geru savybiu sekmes
Atsakyti
QUOTE (gussste23 @ 2004 11 14, 20:08)
tik nesakyk kad tas saulegrazu aliejus dar ir koks "brolio" biggrin.gif  tame ir esme kad reikia daryti kauke su alyvu aliejumi nes butent jis turi kazkokiu geru savybiu sekmes

tai vadinas su paprastu buitiniu alyvu aliejum?! pili i sauja ir tepi ant plauku? ar kaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam Butterfly: 14 lapkričio 2004 - 20:12
L.gera kakuke : 1 kiausinis+saukstas aliejaus+saukstas medaus+saukstas sampuno .Laikyti 1 val.
Dar is pirktiniu Keranove melynas serumas 4 ampulytes.user posted image
Atsakyti
"Genera" kaukė su kokoso aliejum ir mano šiaudus šiek tiek reabilituoja clap.gif O dėl "Avon" serumo plaukų galiukams: kvepia skaniai, tam kartui padeda, bet ilgalaikio poveikio nepastebėjau. Geriau bandyt ką kitą g.gif
Atsakyti
QUOTE (*Citra* @ 2004 11 14, 16:23)
[QUOTE]
Tikrai, o tas alyvu aliejus kur maista reikia gaminti ar koks specialus??

Nes prisiskaicius apie aliejaus kaukes pameginau ir as pasidaryti, bet dariau su saulegrazu aliejumi, tai plauku dvi savaites atplauti negalejau- sulipo, susiriebalini- fui... g.gif Tai nebeeksperimentuoju daugiau taip.
Siaip pas mane sruogelem sviesinti plaukai, bet kad labai issauseje tai nepasakyciau. Dedu drekinama kauke, plaunu galva dazytiems plaukams skirtu sampunu ir balzamu (labai patiko L'oreal raudonas), ir galiukus patepu Faberlic serumu galiukams. Plaukai lyg normalus... clap_1.gif

As su paprastu alyvu aliejum dariau smile.gif Ishsiplauna jis sunkokai,bet ne per menesi,o iskart:)
Atsakyti
QUOTE (Madam Butterfly @ 2004 11 14, 20:12)
tai vadinas su paprastu buitiniu alyvu aliejum?! pili i sauja ir tepi ant plauku? ar kaip g.gif

Na taip. Vakar isbandziau, ir super thumbup.gif Plaukai buvo kaip silkiniai. Pritepiau to aliejaus, maiseli uzdejau ant plauku, silta ranksluosti, ir palaikiau apie 1-1.5 val g.gif Ploviau per 2 kartus. Neliko ne kvapo, ne riebalo, ir plaukai kaip silkiniai clap.gif
Aciu uz toki patarima wink.gif wink.gif
Atsakyti
o kas ta genera per firma kur galima isigyti? na mano plaukai ne visai peroksidas gal greiciau siaudu spalvos..padeda tik Gliss Kur balzamas ir dar plius nenuplaunamas balzamas bet vistiek galiukai greitai triusta saknys riebaluojasi..o alyvuogiu aliejus turbut labai riebina? blink.gif
Atsakyti
tik alyvų aliejus, joks kitas. tas kur maistinis alyvu aliejus ir buvau pamirsus parasyt, kad per 2 kartus plauti. geriausia vakare ir dar iš ryto kartą. nu cia seip labiau sausiams plaukasm, riebiems tai gal nelabai. gali bandyt tik galiukams.
Atsakyti
Aciu visom... reiks pabandyti ta alyvu aliejaus kaukyte biggrin.gif
Atsakyti
daziau sviesiai plaukus ir dziovinau dziovintuvu tai labai susigadinau plaukus. tai dabar dazau tik sruogom, nebedziovinu dziovintuvu, baigiu nusiauginti nutriususius plaukus ir man ypac padejo balzamas londos "Pantenol kur", galiukai nebeskilineja, pats plaukas sunkesnis pasidare. Bet jo yra pirkti tik kirpykloje "Holivudas" savanoriu pr. kaina 35lt. taciau jo yra litras, taip kad man pusmeciui uztenka.
Atsakyti
O jeigu pasisviesini visus plaukus sakykim 2 tonais (zodziu akivaizdziai smile.gif ), kokia tada prieziura, kas kiek reikia saknis padazyt? Turbut nemazai pinigeliu "suvalgo"?
Atsakyti