Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(velniukshte @ 2007 04 19, 00:30)
kas turi garbanotus plaukus, pas juos jau genetiskai plaukas yra daug sausesnis, todel patarciau pirkt sunkesnius sampunus ir kaukes balzamus, su stipriai drekinanciom medziagom... smile.gif

Velniukshte, ačiū už patarimus, bet gal galėtum konkrečiau? Kokios firmos priemonę išbandyt? Suprantu, kad plauką reikia drėkinti ir sunkinti, bet priemonių jau milijoną rūšių esu išbandžiusi - niekas nedavė norimo efekto. Matyt, nemoku rinktis. Plaukai mano tikrai sausi, bet sveiki - galiukai buvo pusmetį nekirpti, bet sveikutėliai - nesišakoja. Tik labai pučiasi ir keliasi, kaip debesis apie galvą tų plaukų.
Atsakyti
QUOTE(Dorinda @ 2007 03 13, 18:06)
Sveikutes, as irgi virtau is juodaplaukes i blondine  doh.gif  tai rezultatas plaukai kaip siaudai pasidare tempiasi labai kaip sukuoji, tai kirpeja paguode nors tuom kad jie nesudege dar aciu dievui doh.gif  tai as naudoju matrix biolage purskiama pieneli plaukam labai padejo  thumbup.gif  tik nezinau ar jo yra lietuvoj pirkti g.gif  ir dar kaukes labai padeda dabar wellos turiu labai esu patenkinta sita kauke bigsmile.gif  plaukuciai purus minksti gerai sukuojasi ir galvoju taip pat koki aliejuka nusipirkti  g.gif  siandien vaziuosiu i parduotuves ieskoti  4u.gif

Per kiek laiko atsigavo plaukai? Aišku, gaila, kad mes ne JAV gyvenam...
Atsakyti
na viskas mano kantrybė baigės lotuliukas.gif ką tik grįžau iš parduotuvės ir prisipirkau plaukams: structura šampųną ir kaukę su keramidais (man jį pasiūlė ten dirbantis vyrukas-kirpėjas) ir BC balzamą... kai grišiu namo pradėsiu plaukų gaivinimo ataką lotuliukas.gif Piniginė nukentėjo, tikiuos plaukams tai patiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 04 19, 09:19)
Velniukshte, ačiū už patarimus, bet gal galėtum konkrečiau? Kokios firmos priemonę išbandyt? Suprantu, kad plauką reikia drėkinti ir sunkinti, bet priemonių jau milijoną rūšių esu išbandžiusi - niekas nedavė norimo efekto. Matyt, nemoku rinktis. Plaukai mano tikrai sausi, bet sveiki - galiukai buvo pusmetį nekirpti, bet sveikutėliai - nesišakoja. Tik labai pučiasi ir keliasi, kaip debesis apie galvą tų plaukų.

nežinau, gal pasikartosiu, esu kitose temose apie savo priemone šnekėjusi.
mano pluakai irgi labai pučiasi, nors sveiki, bet labai labai sausi.
tai Framesi aliejukas BY yra nuostabiausia priemone švelninti plaukui. nors rašo, kad jis tik galiukams, bet tinka ir tiesinimui ir aš jo teplioju ant viso ilgio ir neriebalina jis. ir be jo gyventi negaliu - jau trečia buteliuka naudoju ir kaina normali apie 40 Lt. ilgam užtenka. aš su juo pažeistus plaukus po dvieju cheminiu prieš porą metų išsigydžiau thumbup.gif
dar vieną labai gerą kaukę neseniai pabaigiau. irgi labai tiko mano sausiems plaukams - firmos alfaparf, semi di lino kaukė. laaaabai ilgam užteko, nors irgi negailejau. bet thumbup.gif kai pabaigsiu bed head moisture maniac kondicionierių vėl pirksiu ta kauke. o bed head tai visiškai nieko ypatingo.
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 04 19, 15:22)
nežinau, gal pasikartosiu, esu kitose temose apie savo priemone šnekėjusi.
mano pluakai irgi labai pučiasi, nors sveiki, bet labai labai sausi.
tai Framesi aliejukas BY yra nuostabiausia priemone švelninti plaukui. nors rašo, kad jis tik galiukams, bet tinka ir tiesinimui ir aš jo teplioju ant viso ilgio ir neriebalina jis.

Skamba gražiai, juolab ir problema panaši: mano plaukai sveikutėliai, tik sausi, gal todėl kad banguoti. Tik va, tiesint aš jų nenoriu, man tos bangos visai patinka ir tinka, noriu tik kad netvyrotų plaukai aplink galvą kaip debesis, o kristų.
Dar išduok kur tą Framesi BY perki - kaina normali, pabandyčiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 04 19, 15:41)
Skamba gražiai, juolab ir problema panaši: mano plaukai sveikutėliai, tik sausi, gal todėl kad banguoti. Tik va, tiesint aš jų nenoriu, man tos bangos visai patinka ir tinka, noriu tik kad netvyrotų plaukai aplink galvą kaip debesis, o kristų.
Dar išduok kur tą Framesi BY perki - kaina normali, pabandyčiau... ax.gif

anksčiau jo gaudavau sarmose. bet dabar jose nebematau. neseniai persikrausčiau į Šiaulius, tai ten yra parduotuvė Viskas Plaukams. tai ten yra. jei tu ne iš Šiaulių, tada pabandyk ta kauke kur rašiau alfaparf. jie turi ir aliejuką, man irgi neblogas pasirode, bet naudojau ji trumpai nes pirkau mažiausia pakuote pabandymui. o po to radau framesi.
ai dar prisiminiau kas man patiko: bonacure purškiamas kondicionierius plaukams, mėlynas toks. irgi thumbup.gif išplaunu su šampunu, patepu kondicionieiriumi ir vistiek po to dar bonacure purkšdavau. bet geriausiai man būdavo po kiekvieno plovimo naudoti alfaparfo kaukę vietoje kondicionieriaus.

o jei nori sunkaus bangų kritimo pabandyk jas suvaldyti vašku mirksiukas.gif labai gerai minkština plauką.
Atsakyti
as irgi vargau nezmoniskai doh.gif
o paskui pradejau lankytis pas kirpeja, kuri daze tik su Cutrin firmos dazais, tai parekomendavo ir sambuna bei balzama Cutrin Bio+ ( yra eurovaistinese), nu tai zinokit, likau apakusi, kokie plaukai thumbup.gif ne po vieno plovimo, aisku, bet jau po pusmecio, pamirsau, kas yra baisus plaukai thumbup.gif
ai, tiesa, jei kam reikai, galiu padovanot AVON aliejuka plauku galukams, dar puse buteliuko yra, man jau seniai nebereikia, tai stovi, vieta uzima biggrin.gif, kam reikia, rasykit i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 19 balandžio 2007 - 15:02
Miaska, man kai chemini turejau ta debeseli labai gerai tigi cosky pasta suvalde. Ji nesulipina, o drekina plauka. Tinka ir garbanojimui ir teisinimui jei kas nori. O as tai nieko nedariau. Bet labai gerai bangos krito. Ale nepigi ji (www.strawberrynet.com pigesne nei pas mus).
Tiesa, jei gerai pamenu tai tu cutrin bio+ seruma nuo slinkimo esi? IR kaip, patiko? Man kazko plaukai slinkt eme, galvoju gal reikia isbandyti
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 04 19, 15:52)
ai dar prisiminiau kas man patiko: bonacure purškiamas kondicionierius plaukams, mėlynas toks. irgi  thumbup.gif  išplaunu su šampunu, patepu kondicionieiriumi ir vistiek po to dar bonacure purkšdavau. bet geriausiai man būdavo po kiekvieno plovimo naudoti alfaparfo kaukę vietoje kondicionieriaus.

Bonacure turėjau - visai neblogas daiktas, bet daugiau nepirksiu - labai neilgam jis man plaukus sutvarko. Alfaparf dar nieko nebandžiau... Bet ko gero nuvažiuosiu į Salon+, tegu ką nors rekomenduoja, kaip kirpėja patarė - garbanotiems plaukams.

QUOTE(mexica @ 2007 04 19, 16:27)
Tiesa, jei gerai pamenu tai tu cutrin bio+ seruma nuo slinkimo esi? IR kaip, patiko? Man kazko plaukai slinkt eme, galvoju gal reikia isbandyti

Jo, šitą tai gyriau ir girsiu - man labai patiko. Gal taip užtaikiau ant slinkimo pabaigos, o gal tikrai labai padėjo, bet poveikis pasijuto greitai. Tebeturiu, dar mažiausiai kartą per savaitę panaudoju šampūną ir serumą - profilaktiškai. Ir kirpėjos vakar klausiau - sakė, geras, pati perka šeimos vyrams smile.gif
Man minusas tas, kad sausina plaukus, tai po plovimo dar drėgnus gerai apipurškiu nenuplaunamu kondicionieriumi.
Atsakyti
o tai gal man tik serumo pakaks? g.gif mano kudlos ir taip baisiai sausos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 04 19, 18:03)
o tai gal man tik serumo pakaks? g.gif mano kudlos ir taip baisiai sausos g.gif

Ir mano... Bala žino, griebiau abu ir nusipirkau. O po to taip sėkmingai vienu metu baigėsi ir serumas, ir šampūnas, kad ir vėl nusipirkau abu smile.gif . Be to, šis šampūnas vienas iš tų retųjų, nuo kurių man neniežti galvos odos kitą dieną po plovimo.
Atsakyti
vasarai aliejuku geriau atsisakykit, nes bus kepinamas plaukas, dar labiau isdziovinsit ji, taip pat visokiu preparatu laukams aliejaus pagrindu...
Atsakyti