Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(auroryte @ 2007 04 06, 20:43)
Labas, esu įkėlusi plaukų nuotrauką temoje,  kur rodo plaukus visos,tai panos sukritikavo, kad labai nualinti, mat šviessinu aš juos jau 5 metai. Žinau pati, kad reikia gaivinti, pakirpsiu gal 5 cm.,daugiau tai gaila labai...Gal galit patarti, kuo gaivinti sruogelėmis dažytus plaukus? Nes tikrai primena šiaudus... verysad.gif

o vis dar nori juos sviesinti? as tavo vietoj sava spalva nusidazyciau ir gaivinciau visaip smile.gif nes cia pasaka be galo su tom sruogom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 07, 10:16)
Kirpėja sakė,kad tai garbanotų plaukų bėda...

cia tai tiesa doh.gif siaip visada susitvarkydavau su tuo sausumu, bet dabar kai pora savaiciu kasdien tenka galva plauti (del sporto klubo-baseino0pirciu) tai baisu kokie pasidare verysad.gif eisiu i sarma ieskoti kokiu geresniu sampunu, balzamu, kaukiu, nors visada puikiausiai tikdavo lorealio arba schwarzkopf is drogo..
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 04 08, 16:36)
cia tai tiesa  doh.gif  siaip visada susitvarkydavau su tuo sausumu, bet dabar kai pora savaiciu kasdien tenka galva plauti (del sporto klubo-baseino0pirciu) tai baisu kokie pasidare  verysad.gif  eisiu i sarma ieskoti kokiu geresniu sampunu, balzamu, kaukiu, nors visada puikiausiai tikdavo lorealio arba schwarzkopf is drogo..

Nuo baseinų ir dažnų plovimų bet kokiem plaukam šakės ateina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 10 balandžio 2007 - 10:10
Nusipirkau Amway seruma, sita
Tai bent jau mano plaukams tikras atradimas thumbup.gif Plaukai svelnus, nesivelia, nesielektrina ir kvapas malonus ax.gif
Atsakyti
Mamytes patarkit. Turejau plaukus mazdaug iki peciu ir visiskai lygius, neiskarpytus. Naudojau daug visokiu kaukiu, aliejuku ir tt bet galiukai buvo siurkstus, na bet cia todel kad plaukai sviesinti...Pries pora savaiciu pasitrumpinau plaukus ir stipriai iskarpe man juos, is pradziu labai dziaugiausi, nes plaunant galva atrode kad plaukai labai atsigavo. Bet dabar praejus porai savaiciu pastebejau kad , galiukai labai negraziai atrodo, kazkokie issipute, nusiure, ir labai elektrinasi plaukai, seniau niekada to nebuvo...Labai gailiuosi kad kirpausi, nebesusitvarkau su plaukais, atrodo daug blogiau nei pries kirpima, kazkokie nusiure... verysad.gif kas jiems atsitiko ir ka daryt?
Atsakyti
Kazkuriame zurnale teko skaityti,kad supermodeliai savo labai nualintus plaukus gaivina uzsideja kauke plaukams visai nakciai.Reikia, issiplauti galva sampunu ir nepagaileti kaukes plaikams.Poto galva apvyvioti politelenu ir dar nepamaisytu ir poletilenine kepuraite,nes gali pradeti teketi kauke,ir visa galva apsivynioti pasildytu rankscliuosciu.Na o tada eiti miegoti.Ryte atsikelus perplauti vandeniu.
Galiu pasakyti kad ir as pati perskaiciusi isbandziau sia priemone.Na ir ka galiu pasakyti.Ogi plaukai tikrai po tos proceduros tapo tokie minkstuciai ir labai gerai issisukavo.Bet manau,kad daryti tokias proceduras reiketu ne dazniau nei karta per savaite,nes plaukai gali per daug suminksteti,bet tai tik mano asmenine nuomone.As pati dariausi tik 2 kartus nes tiesa pasakius man tai nelabai patiko miegoti apsimaturiavus galva ir dar labai nemalonus jausmas kai kauke pradeda teketi is po ranrsluoscio.Jei kuri sugalvos sitaip atgaivinti nutriususius plaukus, tai tegul galva labai kruopsciai apvynioja poleteleno plevele.
Atsakyti
cia jau kazkas minejo tai pasikartosiu turbut
is normaliu kainu tai neblogi yra dove, glisskur sampunai ir balzamai dar kai tamsi buvau labai patiko balzamas rodos VO5 tamsiems plaukams rudas buteliukas gaivino spalva, bet va jie neblogi tik stebuklu nepadarys siek tiek pasvelnina, lengviau sukuojasi, nesielektrina o nieko neatstatineja norint kad plaukai butu padorus taip pastoviai ir reikia naudoti.
tiesa loreal priemones pusetinos kaip is tokios firmos galima tiketis ir geresniu, tiesa sarmoj buvo tokie sampunai ir balzamai dideles bonkes violetines su raudonai baltom etiketem kaina virs 30litu, bet ten kazkas baisaus smirdi ir efekto jokio, velnias tikrai neatsimenu kaip vadinas bet nepirkit jai ka panasaus uzmatysit:)))
Papildyta:
xixi stiliaus klaidos pas mane tiesa tiesa. pardon:)
Atsakyti
pati esu kirpeja ir tikrai patariu jums merginos,pabandykit nepirkt priemoniu is vaistiniu,ar prekybos centru schmoll.gif jie niekada neatgaivins plauku,taip,kai atgaivina priemones uzsisakytos kirpyklose.labai patarciau pabandyti is Z.ONE MILK & SHAKE nenuskalaujama kondicionieriu ir kauke.tai geriausia ka mano plaukai yra ragave rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va, o aš ką tik "iš po kirpėjos" biggrin.gif - nuėjau pas naują, tiesiog reikėjo šviežio požiūrio. Tuo pačiu ir išsiklausinėjau, kas mano plaukams, kad niekas to sausumo negali ilgesniam laikui panaikint: nei aliejai, nei kaukės, niekas. Plaukai banguoti ir pasišiaušę, elektrinasi. Nusipirkau neseniai aliejų plaukams, palaikau per naktį, išplaunu - lyg ir ok viskas, bet gerai išdžiūsta - ir vėl sausutėliai... verysad.gif
Kirpėja patarė nueiti į Salon+ ir išsirinkti kažką garbanotiems plaukams, kad pasunkintų plaukus. Nesu ten buvusi, net nežinau kokiomis priemonėmis prekiauja, gal kažką rekomenduosite? ax.gif
Tiesa, dar sužinojau naujieną, kad mano mėgstami mediniai plaukų šepečiai man irgi netinka - patarė šukuotis laaabai retomis šukomis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2007 04 18, 21:46)
Nu va, o aš ką tik "iš po kirpėjos" biggrin.gif  - nuėjau pas naują, tiesiog reikėjo šviežio požiūrio. Tuo pačiu ir išsiklausinėjau, kas mano plaukams, kad niekas to sausumo negali ilgesniam laikui panaikint: nei aliejai, nei kaukės, niekas. Plaukai banguoti ir pasišiaušę, elektrinasi. Nusipirkau neseniai aliejų plaukams, palaikau per naktį, išplaunu - lyg ir ok viskas, bet gerai išdžiūsta - ir vėl sausutėliai... verysad.gif
Kirpėja patarė nueiti į Salon+ ir išsirinkti kažką garbanotiems plaukams, kad pasunkintų plaukus. Nesu ten buvusi, net nežinau kokiomis priemonėmis prekiauja, gal kažką rekomenduosite? ax.gif
Tiesa, dar sužinojau naujieną, kad mano mėgstami mediniai plaukų šepečiai man irgi netinka - patarė šukuotis laaabai retomis šukomis doh.gif

as garbanu visai nesokuoju g.gif
o kur yra salon+?
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 04 18, 21:55)
as garbanu visai nesokuoju  g.gif
o kur yra salon+?

Akropolyje ir Mandarine smile.gif
Atsakyti
jei turit sausus plaukus, pirkit stipriai drekinancius sampunus ir kaukes balzamus...
vasara stengites venkti aliejuku ir aliejuas pagrindu nenuplaunamu balzamu ar kondicionieriu, nes ant saules plaukas bus dar labiau kepinamas...
rinkites kondicionieriu vandens pagrindu smile.gif
kas turi garbanotus plaukus, pas juos jau genetiskai plaukas yra daug sausesnis, todel patarciau pirkt sunkesnius sampunus ir kaukes balzamus, su stipriai drekinanciom medziagom... smile.gif
Atsakyti