Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(Jurqutee @ 2006 10 06, 22:01)
Aš išbandžiau Fructis kaukę dažytiems plaukams  thumbup.gif  Tikrai patiko. Jau po antro dažymo plaukų spalva ilgiau išliko, o ir plaukus atgaivino po visų chemikalų, nes galiukai tokie ganėtinai sausoki buvo.  Naudojau ją kiekvieną kartą plaunant plaukus, tai va tada efektas ir pasireiškė, nes kai naudojau pagal instrukcijas tai  schmoll.gif  (vienam forume net išpeikiau), bet dabar nuomonę pakeičiau ir galiu šią kaukę tik pagirti  thumbup.gif  Tiesiog naudoju ją kaip balzamą ir poveikiu esu patenkita  biggrin.gif

O man ši kaukė netiko, visai. Plaukai kaip sudrėkę atrodė schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 06 14, 19:09)
Aš naudoju Dzintars apliejuką, kartais ricinos aliejų. Plaukus apvynioju celofaniniu maišiuku o ant viršaus ranksluosciu ir laikau 30min-1h. maždaug. Labai patenkinta rezultatais. Na jie tokie, jog plaukai ėmė labiau blizgėti, tikrai gražiau atrodo, netaip veliasi, daug paklusnesni, švelnesni  thumbup.gif O naudoju du kartus į savaitę.

Nusipirkau aš irgi tą aliejuką , dar tik vakar pirmą kartą bandžiau, nieko negaliu dar pasakyti, laukiu teigiamų rezultatų. lotuliukas.gif
Atsakyti
o gal kas naudojat REGENOL kauke?
Atsakyti
QUOTE(sandra2 @ 2007 02 25, 13:04)
o gal kas naudojat REGENOL kauke?

As naudoju man super gera,nera geresniu super drekina ir patinka kol kas geriausia is bandytu thumbup.gif
Atsakyti
O kur tos regenol gauti? g.gif
Atsakyti
Rigenol kauke pirkau kur buna prekes kirpykloms tokia sviesiai zalia thumbup.gif
Atsakyti
man tai nepadeda ta regenol g.gif nieko ji blatno, supermarketuose pardavineja .. aisku jeigu plaukai sveiki, tai gal ir dar labiau zvilga, nu bet siaudam tai jau nebezinau kas bepadetu... man tai nebepadeda niekas kiek bandziau, nei kaukes, nei aliejai, nei sampunai, nei balzamai.. belieka tik atsiauginti naturalius plaukus.. doh.gif
Atsakyti
nors priziuriu plaukus, bet buvo pradeje sauseti, o ypac galiukai, tai migdolu aliejukas labai pagelbejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkinga @ 2007 03 12, 22:28)
man tai nepadeda ta regenol  g.gif  nieko ji blatno, supermarketuose pardavineja .. aisku jeigu plaukai sveiki, tai gal ir dar labiau zvilga, nu bet siaudam tai jau nebezinau kas bepadetu... man tai nebepadeda niekas kiek bandziau, nei kaukes, nei aliejai, nei sampunai, nei balzamai.. belieka tik atsiauginti naturalius plaukus..  doh.gif

RIGENOL supermarketuose tikrai nepardavineja, manau tu maisai su REVIVOR..
Rigenol man labai patinka, suminkstina plaukucius, tokie svelnus, pamaitinti thumbup.gif 500ml kainuoja apie 30lt ir uztenka gana ilgam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 03 10, 17:07)
Rigenol kauke pirkau kur buna prekes kirpykloms tokia sviesiai zalia  thumbup.gif

O kur konkrečiai Kaune? Nes vienur kokias Londas parduoda, kitur vėl kitaip, ar visur būna?
Šitos priemonės dar nebandžiau, o kitos aprašytos, tik pinigų mėtymas.
Atsakyti
Sveikutes, as irgi virtau is juodaplaukes i blondine doh.gif tai rezultatas plaukai kaip siaudai pasidare tempiasi labai kaip sukuoji, tai kirpeja paguode nors tuom kad jie nesudege dar aciu dievui doh.gif tai as naudoju matrix biolage purskiama pieneli plaukam labai padejo thumbup.gif tik nezinau ar jo yra lietuvoj pirkti g.gif ir dar kaukes labai padeda dabar wellos turiu labai esu patenkinta sita kauke bigsmile.gif plaukuciai purus minksti gerai sukuojasi ir galvoju taip pat koki aliejuka nusipirkti g.gif siandien vaziuosiu i parduotuves ieskoti 4u.gif
Atsakyti
Labas, esu įkėlusi plaukų nuotrauką temoje, kur rodo plaukus visos,tai panos sukritikavo, kad labai nualinti, mat šviessinu aš juos jau 5 metai. Žinau pati, kad reikia gaivinti, pakirpsiu gal 5 cm.,daugiau tai gaila labai...Gal galit patarti, kuo gaivinti sruogelėmis dažytus plaukus? Nes tikrai primena šiaudus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2007 04 06, 10:43)
Labas, esu įkėlusi plaukų nuotrauką temoje,  kur rodo plaukus visos,tai panos sukritikavo, kad labai nualinti, mat šviessinu aš juos jau 5 metai. Žinau pati, kad reikia gaivinti, pakirpsiu gal 5 cm.,daugiau tai gaila labai...Gal galit patarti, kuo gaivinti sruogelėmis dažytus plaukus? Nes tikrai primena šiaudus... verysad.gif

Sveikute 4u.gif maciau as tavo plaukucius irgi ax.gif nu pakirpti tikrai reiketu, o atgaivinimui tai gali kaukes panaudoti, aliejukus, seruma koki nusipirkt as tai neseniai nusipirkau paul mitchell super skinny seruma labai geras tikrai plaukai lengviau sukuojasi ne tokie apsiure atrodo, yra temos vien apie tai pasiskaitinek ka kitos pataria 4u.gif , o ir aliejai labai padeda po keliu kartu naudojimo tikrai pasimate rezultatas, plaukai paklusnesni pasidare bigsmile.gif , bet visu pirma tai reiktu pakirpti manau, isivaizduoju kad tikrai gaila kirpti, nes ir pati bandau plaukus atsiauginti.... 4u.gif
Atsakyti