Na jau jei tempiasi kaip guminiai - tai amen (nenoriu gazdint, bet..)
Vadinasi liko tik plauko serdis, visi zvyneliai nubyrejo ..
Situ jau nebeatgaivinsi..
Na bet kad padoriai atrodytu kol ataugs, tai siulau tept aliejuku plaukam, kad bent atrodytu zvilgantys. Ir bus malonesni paliest.
As irgi plaukus sviesinu, bet silpnais dazais, nes esu sviesiaplauke is prigimties, tai butinai naudoju koki alieju, nes plaukai sauseja nori nenori
QUOTE(mexica @ 2007 01 28, 15:02)
Na jau jei tempiasi kaip guminiai - tai amen (nenoriu gazdint, bet..)
Na bet kad padoriai atrodytu kol ataugs, tai siulau tept aliejuku plaukam, kad bent atrodytu zvilgantys. Ir bus malonesni paliest.
As irgi plaukus sviesinu, bet silpnais dazais, nes esu sviesiaplauke is prigimties, tai butinai naudoju koki alieju, nes plaukai sauseja nori nenori
kai ju ilgis iki uzpakalio, tai kazin kiek lauksiu... siaubelis.... visus tepu su galiuku aliejum.... tada sukuoju...
O tai tu juos bent pakirpk dazniau - greiciau augs. Ilgio turi, tai negaila kas menesi po cm nukirpt.
Aisku gal ten nera taip baisu kaip papasakojai, bet jei jau tikrai tempiasi plaukas tai kirpk negailedama.
Aisku gal ten nera taip baisu kaip papasakojai, bet jei jau tikrai tempiasi plaukas tai kirpk negailedama.
QUOTE(Ugra @ 2004 07 12, 23:19)
O gal kas išbandėt RENE FURTERER plaukų priežiūros priemones?
gal kas naudojote gisskurr, atrodo toks pavadinimas ? mano plaukai dazyti sviesia spalva.. galiukai isvis nutriuse labai gaila kirpti ...
QUOTE(mexica @ 2007 01 28, 15:51)
O tai tu juos bent pakirpk dazniau - greiciau augs. Ilgio turi, tai negaila kas menesi po cm nukirpt.
cia kai kurios (balciausios sruogos).... nu isgyvensiu.... sianedien susipyliau ant ju puse buteliuko aliejuko skirto galiukams... laidoju pinigus....
Kaip matau tema plaukai kaip siaudai kazkada pas mane irgi tokie buvo pats geriausias vaistas keune grozio kapsules plaukams jos gana brangios uz 10 kapsuliu bet jos labai mazytes mokejau 30 lt bet tikrai jose ten koncentratas gydantis plaukus tikrai padejo , daugiau nepirkau dabar naudoju aliejuka ir uztenka
QUOTE(Reda318 @ 2007 01 29, 11:51)
Kaip matau tema plaukai kaip siaudai kazkada pas mane irgi tokie buvo pats geriausias vaistas keune grozio kapsules plaukams jos gana brangios uz 10 kapsuliu bet jos labai mazytes mokejau 30 lt bet tikrai jose ten koncentratas gydantis plaukus tikrai padejo , daugiau nepirkau dabar naudoju aliejuka ir uztenka
Kur jų glaima įsigyti?
man irgi idomu del tu keune grozio kapsuliu, gal zinai kur siauliuose ar kaune ju galima isigyti?
Mano plaukai ir buvo šiaudai,kai mane iš juodaplaukės vertė šviesiaplauke ir dažė milteliais sruogom daugybę kartų.Aš pradėjau tept dzintars aliejuku šaknis,likusius plaukus-alyvų ar sezamo aliejum ir eidavau gult.Ryte išsiplaudavau ir dėdavau milk shake balzamą(kiti balzamai ar dėjau,ar nedėjau-jokio efekto) ir laikydavau kokią valandą ar daugiau,tada nuskalaudavau,galiukus patepdavau aliejuku.Dabar jau visai pakenčiamai atrodo.
Kaune keune man atrodo prekiauja pramonės maximoj grožio salonas Tovera,bet gal kas tiksliau žino.
Kaune keune man atrodo prekiauja pramonės maximoj grožio salonas Tovera,bet gal kas tiksliau žino.
QUOTE(Merkinga @ 2007 02 04, 21:00)
man irgi idomu del tu keune grozio kapsuliu, gal zinai kur siauliuose ar kaune ju galima isigyti?
Ju galima nusipirkti Femina Bonoje arna savanoriuose Holivude
dekui panelytes, reiks isbandyti
dar sausiems plaukų galiukams labai gerai TIGY moisture maniac šampūnas, man jis super:) tik jis daugiau skirtas riebiom šaknim ir sausiems galams. bet po plovimo plaukai tokį įgauna glotnumą, lyg būtų nuo šaknų iki galiukų kažkuo gydomi...žinoma dar kaukė labai padeda.