John Frieda pardavineja Anglijoje,Vokietijoje,Olandijoje.
Lietuvoje deja ne
QUOTE(karoliuke @ 2006 09 27, 13:07)
Mano plaukai taip pat sviesinti, sausi ir jiems reikalinga ypatinga prieziura...Taigi as naudoju "Catwalk" firmos sampuna ir kondicionieriu "Oatmeal & Honey", o taip pat kiekviena diena pamaitinu plauku galiukus "Kerastase" aliejuku. Visos sios priemones be galo patinka ir tinka mano plaukams
O cia tas CarWalk is BedHead serijos?
QUOTE(*Citra* @ 2006 09 27, 16:35)
O cia tas CarWalk is BedHead serijos?
Tai yra is TIGI serijos, taip pat kaip ir BedHead produktai
Pabandykit tigi chocolate head,plaukai atsigauna ir praradusi blizgesi atgauna.Tai stipraus poveikio treatment,skystas,skirtas sausiems,dazytiems arba chemiskai paveiktiems plaukams.Mano siaudiniams plaukeliams tikras issigelbejimas.
siulau isbandyti Dove sausiems plaukams. Mano plaukai dazyti ir nusauseje - tai vienintelis sampunas ir balzamas, po kurio galiu susitvarkyti su savo plaukais
man profesionalios plauku prieziuros linijos labai nusausindavo plaukus, nors naudojau sausiems plaukams skirtas priemones
man profesionalios plauku prieziuros linijos labai nusausindavo plaukus, nors naudojau sausiems plaukams skirtas priemones
Aš išbandžiau Fructis kaukę dažytiems plaukams Tikrai patiko. Jau po antro dažymo plaukų spalva ilgiau išliko, o ir plaukus atgaivino po visų chemikalų, nes galiukai tokie ganėtinai sausoki buvo. Naudojau ją kiekvieną kartą plaunant plaukus, tai va tada efektas ir pasireiškė, nes kai naudojau pagal instrukcijas tai (vienam forume net išpeikiau), bet dabar nuomonę pakeičiau ir galiu šią kaukę tik pagirti Tiesiog naudoju ją kaip balzamą ir poveikiu esu patenkita
Klausimas - kaip tausojant, maitinat, lepinat plaukučius po cheminio?
Man asmeniškai labai patimka Loreal'io plaukų priežiūros linija Antibrekage(Oranžinės spalvos buteliukai).Liuks tiesiog! Pabandykit kas nebandėt, turėtų patikt
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 06 14, 18:09)
Aš naudoju Dzintars apliejuką, kartais ricinos aliejų. Plaukus apvynioju celofaniniu maišiuku o ant viršaus ranksluosciu ir laikau 30min-1h. maždaug. Labai patenkinta rezultatais. Na jie tokie, jog plaukai ėmė labiau blizgėti, tikrai gražiau atrodo, netaip veliasi, daug paklusnesni, švelnesni O naudoju du kartus į savaitę.
man irgi dzintars aliejukas superinis
QUOTE(starbee @ 2006 09 14, 22:04)
aš taip pat dariausi emergence procedūrą su joico salon +, man labai patiko buvau nusipirkusi Joico šampūną ir kondicionierių, na tikrai geri
QUOTE({GlOsSy} @ 2006 10 07, 13:00)
O kokios kainos tų Joico , gal yra jų ir šiaip pirkti , gal nebūtina eit į saloną būtinai daryt tų procedūrų
o kur dareisi procedura?
QUOTE(Jurqutee @ 2006 10 06, 20:01)
Aš išbandžiau Fructis kaukę dažytiems plaukams Tikrai patiko. Jau po antro dažymo plaukų spalva ilgiau išliko, o ir plaukus atgaivino po visų chemikalų, nes galiukai tokie ganėtinai sausoki buvo. Naudojau ją kiekvieną kartą plaunant plaukus, tai va tada efektas ir pasireiškė, nes kai naudojau pagal instrukcijas tai (vienam forume net išpeikiau), bet dabar nuomonę pakeičiau ir galiu šią kaukę tik pagirti Tiesiog naudoju ją kaip balzamą ir poveikiu esu patenkita
as bandziau visas priemones is Fructis, tai man visiskai nepatiko
Pas mane po paskutinio sviesinimo pasidare visiskai negyvi... kol dregni, tempiasi kaip guminiai (nudegino ) gal kam nors buvo tokia situacija, ir ar imanoma kaip nors pataisyti padeti.... naudoju ir aliejukus ir kaukes, ir pries plovima palaikau alieju.... nelabai gelbeja.... galvoju apie koki drekinanti purskikli po plovimo.... gal kas nors galite rekomenduoti veiksminga?