mano plaukai paskutiniu metu visai neklause kol supratau, kad sampunas kaltas, pakeiciau i kita, iskart kitas reikalas
QUOTE(Lexy @ 2006 06 14, 09:31)
sveikos
gal galit patirtimi pasidalinti tos, kurios daretes aliejaus kaukes
prisiskaiciau cia visokius naudingu patarimu ir vakar pasidariau pirma karta, palaikiau valanda laiko galva ranksluosciu apsiviniojus. plaukai kaip ir issisukavo gerai, balzamo jokio nereikejo...
noriu paklausti- po kiek laiko pamatet kazkokius rezultatus, kad plaukuciai atsigauna, ka pradeda geriau atrodyti?
ir dar- kaip daznai tas kaukes daryti reiketu?
aciu
gal galit patirtimi pasidalinti tos, kurios daretes aliejaus kaukes
prisiskaiciau cia visokius naudingu patarimu ir vakar pasidariau pirma karta, palaikiau valanda laiko galva ranksluosciu apsiviniojus. plaukai kaip ir issisukavo gerai, balzamo jokio nereikejo...
noriu paklausti- po kiek laiko pamatet kazkokius rezultatus, kad plaukuciai atsigauna, ka pradeda geriau atrodyti?
ir dar- kaip daznai tas kaukes daryti reiketu?
aciu
Aš naudoju Dzintars apliejuką, kartais ricinos aliejų. Plaukus apvynioju celofaniniu maišiuku o ant viršaus ranksluosciu ir laikau 30min-1h. maždaug. Labai patenkinta rezultatais. Na jie tokie, jog plaukai ėmė labiau blizgėti, tikrai gražiau atrodo, netaip veliasi, daug paklusnesni, švelnesni O naudoju du kartus į savaitę.
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 06 14, 19:09)
Aš naudoju Dzintars apliejuką, kartais ricinos aliejų. Plaukus apvynioju celofaniniu maišiuku o ant viršaus ranksluosciu ir laikau 30min-1h. maždaug. Labai patenkinta rezultatais. Na jie tokie, jog plaukai ėmė labiau blizgėti, tikrai gražiau atrodo, netaip veliasi, daug paklusnesni, švelnesni O naudoju du kartus į savaitę.
aciu
O as tai visai noreciau ta amway satinique kauke plaukam pabandyti. Nereikia tik jos man kist inirtingai, nes tada apsigalvosiu Tik va konsultantes nerandu
QUOTE(ievule @ 2006 03 22, 19:52)
Nu klausykit koks širdies skausmas, šiandien išdrįsau sau pripažinti kad plaukai iš tiesų nudeginti Bet kažkaip kol jiems leisdavau natūraliai išdžiūti, o jie dar tokie banguoti, tai kažkaip nekrito į akis, o šiandien truputį su džiovintuvu padžiovinau ir patiesinau, tai žiauru Man patinka kai plaukai natūraliai krenta, o dabar užpakaly jie styro, purčiau ir kračiau aš šiandien savo vargšę galvą prie veidrodžio, kaip arklys prie kelio, o jie rupūžės sau styro kaip kokie ir tiek... O jau kiek tepiau visko... ką tik beturiu. O naudoju TIGI nenuplaunamą balzamą iš serijos BED HEAD, siaip jis neblogas ir alfaparf aliejuką tepiau ir dar kažkokį velnią purškiau, bet norimo rezultato nesulaukiau. Girdėjau gandą kad sviesinant plaukus, jie greičiau ir labiau alinami, o jei tamsinti tai rezultatai nelabai skausmingi. Kaži ar yra tame tiesos.
Bet man taip įdomiai jie tokie pašiurę ir styrantįs ne visi, o tik nugaroj, kurie iškarpyti labiau, o gal čia gali būti nuo to, kad prieš tai mane skustuvu kirpo, nors kaip vėliau man kita kirpėja paaiškino kad mano plaukų skustuvu negalima kirpti, netinka. Žodžiu ko gero rytojaus naktį miegosiu su aliejum ant galvos. O gal kas naudoja SEBASTIAN gaminius plaukų gaivinimui. Aš turiu tokį laką - putas tai labai geras dalykas, gerai fiksuoja ir nesulipdo plaukų. Pasidalinkit info jei kuri naudoja.
Bet man taip įdomiai jie tokie pašiurę ir styrantįs ne visi, o tik nugaroj, kurie iškarpyti labiau, o gal čia gali būti nuo to, kad prieš tai mane skustuvu kirpo, nors kaip vėliau man kita kirpėja paaiškino kad mano plaukų skustuvu negalima kirpti, netinka. Žodžiu ko gero rytojaus naktį miegosiu su aliejum ant galvos. O gal kas naudoja SEBASTIAN gaminius plaukų gaivinimui. Aš turiu tokį laką - putas tai labai geras dalykas, gerai fiksuoja ir nesulipdo plaukų. Pasidalinkit info jei kuri naudoja.
Pas mane situacija lygiai tokia pat Iš priekio ir iš nugaros žiūrint, kaip dviejų moterų galvos... Iš nugaros triūšta kelios viršutinės sruogos, pakerpu jas o jos toliau sau triūšta Ir negaliu sakyti,kad nuo džiovintuvo, nes esu mėgėja rytais grifka pašlapinti ir su fenu paformuoti, tai jai tikrai daugiau karščio tenka, bet jaučiasi ir atrodo ji puikiai Taiva o tie ,,galiniai,, tai nervija mane Ir aliejumi tepu ir kaukiu negailiu- nebežinau kaip drėkinti... Pagal mane jie sausi ir viskas Kirpėja sakė,kad tai garbanotų plaukų bėda...
O as vakar generos kauke isigyjau
Nu liuksiska. Laikiau kaip parasyta 15min. Tai siandien jei tokie purus ir svelnus Glostau visa diena
Gal cia dar ir isitikinimas,kad kauke gera irgi savo padaro, nes jau kuri laika nenusiviliu jokia preke
Nu liuksiska. Laikiau kaip parasyta 15min. Tai siandien jei tokie purus ir svelnus Glostau visa diena
Gal cia dar ir isitikinimas,kad kauke gera irgi savo padaro, nes jau kuri laika nenusiviliu jokia preke
QUOTE(mexica @ 2006 09 08, 18:22)
O as vakar generos kauke isigyjau
Tfu tfu tfu, bet man visad taip, kad tinka plauku prieziuros priemones, o ypac, kai ilgiau palaikau... Gal tiesiog plaukai nelepus
Gal kas žinot kokių nors labai gausiai drėkinančių priemonių plaukams , bet , kad jos būtų tos natūraliosios gamtinės sudėties , o ne cheminės? Taip pat rašykit kaip prižiūrit sausus plaukus?
Iš anksto dėkui
Iš anksto dėkui
QUOTE(mexica @ 2006 08 31, 13:01)
O as tai visai noreciau ta amway satinique kauke plaukam pabandyti. Nereikia tik jos man kist inirtingai, nes tada apsigalvosiu
Tikrai yra geresnių už tą pačią kaina, ta satinique kauke tokia kaip visos yprastos kaukės
Mano plaukai taip pat sviesinti, sausi ir jiems reikalinga ypatinga prieziura...Taigi as naudoju "Catwalk" firmos sampuna ir kondicionieriu "Oatmeal & Honey", o taip pat kiekviena diena pamaitinu plauku galiukus "Kerastase" aliejuku. Visos sios priemones be galo patinka ir tinka mano plaukams
man labai gerai drekina plaukus john friedos blondinems skirtas purskiklis su vitaminais.As purskiu ant slapiu plauku,kaip pradziuna,vel purskiu,jis svarbiausia neriebalina ir neapsunkina plauku ir plaukai kaip blizga ir zinoma labai svelnus,neatrodo kaip siaudai(nors mano plaukai atrodo kaip siaudai kaip juos isplaunu-beprotiskai siaubingas plaukas,nuo vaikystes toks).
QUOTE(addicted @ 2006 09 27, 12:15)
man labai gerai drekina plaukus john friedos blondinems skirtas purskiklis su vitaminais.As purskiu ant slapiu plauku,kaip pradziuna,vel purskiu,jis svarbiausia neriebalina ir neapsunkina plauku ir plaukai kaip blizga ir zinoma labai svelnus,neatrodo kaip siaudai(nors mano plaukai atrodo kaip siaudai kaip juos isplaunu-beprotiskai siaubingas plaukas,nuo vaikystes toks).
Na na, kas cia per stebuklingas purskiklis? Kur jo galima isigyti?