Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(ievule @ 2006 03 23, 22:45)
Tai kad pas mus visoms priemonems , turinčioms nors kokį nors vardą kainos žiauriai užkeltos. Visi pieneliai, balzamai ar panašūs dalykai kainuoja ne mažiau kaip 40-50 litų. Stebuklų nepadaro niekas, bet poveikis vis tiek yra, plaukai tampa paklusnesni, švelnesni ir labiau žvilga. Ypač bent jau mano plaukams patinka profesionalios plaukų priežiūros priemonės, visiškai kitaip veikia negu iš Sarmos pirktos kokios nors Lorealio. Arba aš Sarmoj nemoku pasirinkti, nors patirtį jau šiokią tokią turiu ax.gif

tai geriau nepagailet pinigeliu ir pirkt tas profesionalias priemones juolab kad ten dirbantys zmones tikrai parinks tokias priemones kokios jum bus reikalingos pati ne karta isbandziau ir nei karto nenusivyliau mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2006 03 23, 23:37)
tai geriau nepagailet pinigeliu ir pirkt tas profesionalias priemones juolab kad ten dirbantys zmones tikrai parinks tokias priemones kokios jum bus reikalingos pati ne karta isbandziau ir nei karto nenusivyliau  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau naują kaukę savo plaukams ir noriu pasidalinti įspūdžiais. Kaukę pasiūlė salone, ją naudojo prieš sušukuojant, tad efektą mačiau iškart ir nereikėjo pirkti "katės maiše". Tai ALFAPARF Real cream - kalogeninė kaukė pažeistiems plaukams. Žodžiu taip - išplovus galvą, paskui palaikius bent penkiolika minučių šią kaukę ir galiausiai negailint patepus ALFAPARF aliujuku plaukus - efektas thumbup.gif Plaukai minkšti ir švelnūs. Ir kaukės kaina prieinama - dvidešimt trys litukai salone, aliejuką mačiau ir Eurovaistinėje, jis brangesnis apie penkiasdešimt litų. Taigi , man jau ramiau, nes radau kas tiko mano plaukuosenai biggrin.gif Visoms linkiu to paties 4u.gif
Atsakyti
Geriausias receptas kai plaukai sausi, yra gerti daug skysciu, maziau kavos, maziau lankytis baseinuose, pastoviai drekinti.
Atsakyti
QUOTE(vydeli @ 2006 06 12, 10:15)
Geriausias receptas kai plaukai sausi, yra gerti daug skysciu, maziau kavos, maziau lankytis baseinuose, pastoviai drekinti.

na, ir kaip juos drekinti?
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 06 12, 10:27)
na, ir kaip juos drekinti?

vandenuku vis pašlakstyti irnesakyk.gif hihihi.gif (cia uz videli atsakiau nes manau kad ji turetu sitaip galvoti bigsmile.gif (sprendziu pagal jos pastaraja zinute) bet siaip tai juokauju liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruk @ 2004 07 08, 20:59)
naudoju balzamą/kaukę RIGENOL, ji skirta specialiai dažytiems plaukams, pirkti jos tik kirpyklose būna ir sakyčiau visai nebrangi 500ml - 16lt(čia su nuolaida pirkau, gal šiek tiek kitur ir brangiau), būna visokių tūrių nuo 150 ml.  Anksčiau ko tik nebandžiau, plaukai kaip šeriai buvo, o dabar gražūs, blizga, minkštučiai, tikrai patariu thumbup.gif

o kokioj kirpykloj ir kokiam mieste pirkai? ax.gif nes ir man neprosal butu. aciu rolleyes.gif
Atsakyti
Jau pora kartų naudojau avon atkuriamaja kauke pažeistiems ir itin sausiems plaukams. Rezultatas labai patiko. Iki šiol niekas man taip netiko kaip ši. Plaukai švelnūs, purūs, blizga. O laikau ~30min.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal galit patirtimi pasidalinti tos, kurios daretes aliejaus kaukes
prisiskaiciau cia visokius naudingu patarimu blush2.gif ir vakar pasidariau pirma karta, palaikiau valanda laiko galva ranksluosciu apsiviniojus. plaukai kaip ir issisukavo gerai, balzamo jokio nereikejo...
noriu paklausti- po kiek laiko pamatet kazkokius rezultatus, kad plaukuciai atsigauna, ka pradeda geriau atrodyti?
ir dar- kaip daznai tas kaukes daryti reiketu?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 06 14, 09:31)
sveikos 4u.gif
gal galit patirtimi pasidalinti tos, kurios daretes aliejaus kaukes
prisiskaiciau cia visokius naudingu patarimu blush2.gif  ir vakar pasidariau pirma karta, palaikiau valanda laiko galva ranksluosciu apsiviniojus. plaukai kaip ir issisukavo gerai, balzamo jokio nereikejo...
noriu paklausti- po kiek laiko pamatet kazkokius rezultatus, kad plaukuciai atsigauna, ka pradeda geriau atrodyti?
ir dar- kaip daznai tas kaukes daryti reiketu?
aciu 4u.gif

as darau karta per savaite, dedu pasildyta alyvuogiu alieju ax.gif man patinka thumbup.gif idomiausia, kad plaukuciai susvelneja jau tik jiems isdziuvus, bet super svelnus jie tampa ant rytojaus blush2.gif ne kasdien plaunu galva ax.gif
net nezinau, kada rezultatai pastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 06 14, 13:22)
as darau karta per savaite, dedu pasildyta alyvuogiu alieju  ax.gif  man patinka  thumbup.gif  idomiausia, kad plaukuciai susvelneja jau tik jiems isdziuvus, bet super svelnus jie tampa ant rytojaus  blush2.gif  ne kasdien plaunu galva  ax.gif
net nezinau, kada rezultatai pastebejau  g.gif

aciu 4u.gif
as plaunu kas antra diena, tai bandysiu irgi karta i savaite daryt kauke
lauksim rezultatu biggrin.gif
Atsakyti