QUOTE(ievule @ 2006 03 22, 20:52)
Nu klausykit koks širdies skausmas, šiandien išdrįsau sau pripažinti kad plaukai iš tiesų nudeginti
Bet kažkaip kol jiems leisdavau natūraliai išdžiūti, o jie dar tokie banguoti, tai kažkaip nekrito į akis, o šiandien truputį su džiovintuvu padžiovinau ir patiesinau, tai žiauru
Man patinka kai plaukai natūraliai krenta, o dabar užpakaly jie styro, purčiau ir kračiau aš šiandien savo vargšę galvą prie veidrodžio, kaip arklys prie kelio, o jie rupūžės sau styro kaip kokie ir tiek... O jau kiek tepiau visko... ką tik beturiu. O naudoju TIGI nenuplaunamą balzamą iš serijos BED HEAD, siaip jis neblogas ir alfaparf aliejuką tepiau ir dar kažkokį velnią purškiau, bet norimo rezultato nesulaukiau. Girdėjau gandą kad sviesinant plaukus, jie greičiau ir labiau alinami, o jei tamsinti tai rezultatai nelabai skausmingi. Kaži ar yra tame tiesos.
Bet man taip įdomiai jie tokie pašiurę ir styrantįs ne visi, o tik nugaroj, kurie iškarpyti labiau, o gal čia gali būti nuo to, kad prieš tai mane skustuvu kirpo, nors kaip vėliau man kita kirpėja paaiškino kad mano plaukų skustuvu negalima kirpti, netinka. Žodžiu ko gero rytojaus naktį miegosiu su aliejum ant galvos. O gal kas naudoja SEBASTIAN gaminius plaukų gaivinimui. Aš turiu tokį laką - putas tai labai geras dalykas, gerai fiksuoja ir nesulipdo plaukų. Pasidalinkit info jei kuri naudoja.
Taip, tiesa, paluku sviesinimas labiau kenkia nei tamsinimas. Tik ka perskaiciau "Cosmopolitan". Beje, labai idomu pasidare, kokias stebuklingas priemones naudoja zvaigzdunes, juk ju plaukai visada atrodo super, nors juos daznai perdazo, keicia sukuosenas, stiliu, visaip formuoja, sukuoja ir kitaip alina... Speju, kad kainos tu priemoniu nelabai preinamos mirtingosioms
Kaip jus manot?