Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(lotute @ 2006 03 21, 01:17)
už abu ir už šampūna ir už balzama 25Lt, ar cia  du viename ir sampunas ir balzamas 

Taip du viename tik 25 Lt. galima ir atskirus buteliukus. Yra ir spec. sampunas nuo pleiskanu. Ten daug augalu (pievines kartenes zoliu kompleksas), ramuneles, keramidai, proteinai...vitaminai, mineralai. Modeliavimo priemonese apsauga nuo UV. Tikrai labai dziaugiuosi. Nekeisciau i jokius kitus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara: 21 kovo 2006 - 12:07

i 
LigitaT, primenu jums forumo ir skyrelio taisykles.

Draudžiama:

8. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše).
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt

Taip pat šio skyrelio taisyklės:

1. Komercinė reklama forume draudžiama, todėl komercinio pobūdžio žinutės bus netoleruojamos ir šalinamos.
2. Apie platinamą kosmetiką diskutuoti galima, tačiau draudžiama skelbti platintojų telefonus ir siūlytis parduoti.

2. Dalyviams pažeidžiusiems taisykles gali būti taikomos tokios nuobaudos:

o Įspėjimai (t.y perspėjimai arba priminimai, kad dalyvis pažeidė taisykles ir priemonės kurios lygiavertės jiems:
§ žinutės taisymas arba pašalinimas;
§ temos pašalinimas arba uždarymas;
§ žodinis įspėjimas, padarytas pataisytoje žinutėje arba komentaruose);
§ įrašymas į įvertinimo skiltį po dalvyio avataru.

Už kiekvieną taisyklių pažeidimą dalyvis gali gauti nuo vieno iki kelių įspėjimų. Surinkus kelis įspėjimus (priklauso nuo pažeidimo sunkumo) pažeidėjui gali buti uždrausta kelias dienas rašyti Forume.

Tai tik žodinis įspėjimas. Jūsų žinutės paredaguotos arba pašalintos. Taip pat pašalintos žinutės neatitinkančios temos.
Prašau laikytis taisyklių.
Atsakyti
Nu klausykit koks širdies skausmas, šiandien išdrįsau sau pripažinti kad plaukai iš tiesų nudeginti cray.gif Bet kažkaip kol jiems leisdavau natūraliai išdžiūti, o jie dar tokie banguoti, tai kažkaip nekrito į akis, o šiandien truputį su džiovintuvu padžiovinau ir patiesinau, tai žiauru blink.gif Man patinka kai plaukai natūraliai krenta, o dabar užpakaly jie styro, purčiau ir kračiau aš šiandien savo vargšę galvą prie veidrodžio, kaip arklys prie kelio, o jie rupūžės sau styro kaip kokie ir tiek... O jau kiek tepiau visko... ką tik beturiu. O naudoju TIGI nenuplaunamą balzamą iš serijos BED HEAD, siaip jis neblogas ir alfaparf aliejuką tepiau ir dar kažkokį velnią purškiau, bet norimo rezultato nesulaukiau. Girdėjau gandą kad sviesinant plaukus, jie greičiau ir labiau alinami, o jei tamsinti tai rezultatai nelabai skausmingi. Kaži ar yra tame tiesos.
Bet man taip įdomiai jie tokie pašiurę ir styrantįs ne visi, o tik nugaroj, kurie iškarpyti labiau, o gal čia gali būti nuo to, kad prieš tai mane skustuvu kirpo, nors kaip vėliau man kita kirpėja paaiškino kad mano plaukų skustuvu negalima kirpti, netinka. Žodžiu ko gero rytojaus naktį miegosiu su aliejum ant galvos. O gal kas naudoja SEBASTIAN gaminius plaukų gaivinimui. Aš turiu tokį laką - putas tai labai geras dalykas, gerai fiksuoja ir nesulipdo plaukų. Pasidalinkit info jei kuri naudoja.
Atsakyti
QUOTE(ievule @ 2006 03 22, 18:52)
Nu klausykit koks širdies skausmas, šiandien išdrįsau sau pripažinti kad plaukai iš tiesų nudeginti  cray.gif Bet kažkaip kol jiems leisdavau natūraliai išdžiūti, o jie dar tokie banguoti, tai kažkaip nekrito į akis, o šiandien truputį su džiovintuvu padžiovinau ir patiesinau, tai žiauru blink.gif  Man patinka kai plaukai natūraliai krenta, o dabar užpakaly jie styro, purčiau ir kračiau aš šiandien savo vargšę galvą prie veidrodžio, kaip arklys prie kelio, o jie rupūžės sau styro kaip kokie ir tiek... O jau kiek tepiau visko... ką tik beturiu. O naudoju TIGI nenuplaunamą balzamą iš serijos BED HEAD, siaip jis neblogas ir alfaparf aliejuką tepiau ir dar kažkokį velnią purškiau, bet norimo rezultato nesulaukiau. Girdėjau gandą kad sviesinant plaukus, jie greičiau ir labiau alinami, o jei tamsinti tai rezultatai nelabai skausmingi. Kaži ar yra tame tiesos.
Bet man taip įdomiai jie tokie pašiurę ir styrantįs ne visi, o tik nugaroj, kurie iškarpyti labiau, o gal čia gali būti nuo to, kad prieš tai mane skustuvu kirpo, nors kaip vėliau man kita kirpėja paaiškino kad mano plaukų skustuvu negalima kirpti, netinka. Žodžiu ko gero rytojaus naktį miegosiu su aliejum ant galvos. O gal kas naudoja  SEBASTIAN gaminius plaukų gaivinimui. Aš turiu tokį laką - putas tai labai geras dalykas, gerai fiksuoja ir nesulipdo plaukų. Pasidalinkit info jei kuri naudoja.

as tai labiau buciau linkusi manyti kad tau cia nuo džiovintuvo ir plauku tiesintuvo mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
Aš kažkaip labai irgi norėčiau taip manyti, nors tiesintuvo šį kartą nenaudojau tik džiovintuvą, bet vis tiek tas pats velnias. Teks grįžti prie naturalumo. Jau ryt kaip prasinešiu pro visas eurovaistines , prisipirksiu varnalėšų, gaijų ir ampulių visokių ir tada assa.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTES mano plaukai irgi buvo jau visai kaip siaudai po sviesinimu sruogelemis, be kondicionieriaus negalejau issiversti na bet nuejau as viena karta i kirpykla ta kuri yra sporto klubo Impuls+ patalpose tai man ten vel plaukus nudaze kazkokiais ala brangesniais ir geresniais dazais tarpkitko sviesiais, na ir zinote rezultatu isties likau patenkinta, issiploviau galva ir pastebejau,kad net kondicionierius nereikalingas, na, bet as ji vistiek naudoju, ir spalvyte labai nebloga tokia naturali blondine, nu zodziu super thumbup.gif , o zinot ir kaina ne tokia jau baisiai didele sumokejau 90lt plius 5lt kirpejui arbatos
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2006 03 22, 19:44)
SVEIKOS MAMYTES mano plaukai irgi buvo jau visai kaip siaudai po sviesinimu sruogelemis, be kondicionieriaus negalejau issiversti na bet nuejau as viena karta i kirpykla ta kuri yra sporto klubo Impuls+ patalpose tai man ten vel plaukus nudaze kazkokiais ala brangesniais ir geresniais dazais tarpkitko sviesiais, na ir zinote rezultatu isties likau patenkinta, issiploviau galva ir pastebejau,kad net kondicionierius nereikalingas, na, bet as ji vistiek naudoju, ir spalvyte labai nebloga tokia naturali blondine, nu zodziu super  thumbup.gif , o zinot ir kaina ne tokia jau baisiai didele sumokejau 90lt plius 5lt kirpejui arbatos

Po nudazymo visada plaukai maziau slenka ir svyti gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievule @ 2006 03 22, 19:52)
Nu klausykit koks širdies skausmas, šiandien išdrįsau sau pripažinti kad plaukai iš tiesų nudeginti  cray.gif Bet kažkaip kol jiems leisdavau natūraliai išdžiūti, o jie dar tokie banguoti, tai kažkaip nekrito į akis, o šiandien truputį su džiovintuvu padžiovinau ir patiesinau, tai žiauru blink.gif  Man patinka kai plaukai natūraliai krenta, o dabar užpakaly jie styro, purčiau ir kračiau aš šiandien savo vargšę galvą prie veidrodžio, kaip arklys prie kelio, o jie rupūžės sau styro kaip kokie ir tiek... O jau kiek tepiau visko... ką tik beturiu. O naudoju TIGI nenuplaunamą balzamą iš serijos BED HEAD, siaip jis neblogas ir alfaparf aliejuką tepiau ir dar kažkokį velnią purškiau, bet norimo rezultato nesulaukiau. Girdėjau gandą kad sviesinant plaukus, jie greičiau ir labiau alinami, o jei tamsinti tai rezultatai nelabai skausmingi. Kaži ar yra tame tiesos.
Bet man taip įdomiai jie tokie pašiurę ir styrantįs ne visi, o tik nugaroj, kurie iškarpyti labiau, o gal čia gali būti nuo to, kad prieš tai mane skustuvu kirpo, nors kaip vėliau man kita kirpėja paaiškino kad mano plaukų skustuvu negalima kirpti, netinka. Žodžiu ko gero rytojaus naktį miegosiu su aliejum ant galvos. O gal kas naudoja  SEBASTIAN gaminius plaukų gaivinimui. Aš turiu tokį laką - putas tai labai geras dalykas, gerai fiksuoja ir nesulipdo plaukų. Pasidalinkit info jei kuri naudoja.

is patirties zinau, kad tas skustuvas plaukucius ilgam pagadina doh.gif dar tiesintuvas, dziovintuvas ir sviesinimas verysad.gif nieko naujo, bet tiesa blink.gif
manau, kad naudodama visokius aliejukus, tiktai juos atgaivinsi - tik truputi kantrybes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuxxx2000: 22 kovo 2006 - 21:23
QUOTE(ievule @ 2006 03 22, 20:52)

Taip, tiesa, paluku sviesinimas labiau kenkia nei tamsinimas. Tik ka perskaiciau "Cosmopolitan". Beje, labai idomu pasidare, kokias stebuklingas priemones naudoja zvaigzdunes, juk ju plaukai visada atrodo super, nors juos daznai perdazo, keicia sukuosenas, stiliu, visaip formuoja, sukuoja ir kitaip alina... Speju, kad kainos tu priemoniu nelabai preinamos mirtingosioms wink.gif Kaip jus manot? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 22 kovo 2006 - 23:57
QUOTE(Viktuteee @ 2006 03 22, 21:56)
Taip, tiesa, paluku sviesinimas labiau kenkia nei tamsinimas. Tik ka perskaiciau "Cosmopolitan". Beje, labai idomu pasidare, kokias stebuklingas priemones naudoja zvaigzdunes, juk ju plaukai visada atrodo super, nors juos daznai perdazo, keicia sukuosenas, stiliu, visaip formuoja, sukuoja ir kitaip alina... Speju, kad kainos tu priemoniu nelabai preinamos mirtingosioms wink.gif Kaip jus manot? wink.gif

Celine Dion, Madonna, Mariah Carey... Milijonai zvaigzdziu naudoja ne superines priemones, o Great leghts sistema plauku priauginimui lotuliukas.gif Prisiaugina is indijos vienuolynu atveztus plaukus - o indes, kaip zinia, garseja graziais sveikais plaukais, kuriu nedazo, nenaudoja cheminiu priemoniu ir pan. Taigi - naturaliausi, sveikiausi plaukuciai - tiesiai zvaigzdems ant galvos. Kai tuos plaukus per keleta menesiu nualina - pakeicia naujais, va ir visos gudrybes, kaip greit pakeisti stiliu, plauku spalva ir pasiekti tokio efekto, kad plaukai nuolat atrodytu ispudingai lotuliukas.gif
Vat tik del vieno man idomu - Shakiros - ar jos tokie plaukai naturalus, ar priauginti? Atrodo tikrai ispudingai rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip Sebastian priemones tikrai neblogos, tik pas mus kainos labai uzkeltos..
As turiu purskiama pieneli plaukasms - man patiko. Sudrekindavo, atgaivindavo plaukius "Detangling milk" vadinasi. Ir ilgam uzteko, 250ml kaina 42Lt.
Atsakyti
Tai kad pas mus visoms priemonems , turinčioms nors kokį nors vardą kainos žiauriai užkeltos. Visi pieneliai, balzamai ar panašūs dalykai kainuoja ne mažiau kaip 40-50 litų. Stebuklų nepadaro niekas, bet poveikis vis tiek yra, plaukai tampa paklusnesni, švelnesni ir labiau žvilga. Ypač bent jau mano plaukams patinka profesionalios plaukų priežiūros priemonės, visiškai kitaip veikia negu iš Sarmos pirktos kokios nors Lorealio. Arba aš Sarmoj nemoku pasirinkti, nors patirtį jau šiokią tokią turiu ax.gif
Atsakyti