QUOTE(melana @ 2006 03 09, 14:12)
plaukus galima dažyti tik 4 tonais šviesesne ar tamsesne spalva nei natūrali plaukų spalva jei nenori baisiai sugadinti plaukų ir kad jie gerai atrodytų. Gera kirpėja tai turėtų žinoti ir patarti.....
Drįstu ginčytis
aš visada šviesindavau savo plaukus, natūrali esu šviesiai ruda, tai sakykim neperžengiau 4 tonų ribos, o paskui staigiai visus plaukus pakeičiau į juodą juodą su biški alyviniu atspalviu ir plaukai buvo nuostabūs, tokie atsigavę. Po to nusibodo ir vėl šviesiai atsidažiau, o dabar vėl noriu juodų
taigi nereikia čia taip ir bijoti, aišku, labai greitai galima prisieksperimentuoti, bet bent jau aš nebijau ir po kol kas viskas normaliai
Papildyta:QUOTE(Nikusha @ 2006 03 08, 10:23)
Vakar nusipirkau GAIA kremą plaukams iš eurokos. Išbandžiau. Na visai nieko toks, plaukai švelnesni, lygesni pasidarė.. Dar bandysiu tą alyvų aliejaus kaukę daryti. Gal pavyks savo šiaudukus atgaivinti
Nežinau gal tau ir padės. Aš irgi čia prisiskaitinėjus pabandžiau, tai pirmą kartą buvo efektas, man patiko, o po to visai tas pats kaip ir anksčiau. Žodžiu, aš to nebepraktikuoju.