Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

man labai patinka HENNA PLUS firmos hairwoder SERUM thumbup.gif

tai tokios mazos raudonos kapsulytes su multivitaminais,mineralais ir proteinais.dezuteje ju 14 vnt kaina 25Lt, neriebina plauku,skirta luzinejantiems,sausiems,dazytiems ir slenkantiems plaukams.
ir labai paprasta naudoti,kapsules turini reikia istepti ant dregnu ranksluosciu nusausintuplauku,ir nereikia nieko nuplovineti tongue.gif

tiesa pabandymui galima nusipirkti meginuka,jame dvi kapsules
Atsakyti
Noreciau paklausti tu kurios sviesina plaukus kokias prieziuros priemones naudoja, ar neslenka plaukai nuo nuolatinio sviesinimo, neskilineja? Kokias kaukes naudojant plauko atstatymui g.gif
Atsakyti
Skilinėja. Pasišviesinau sruogeles, tai iš plaukų pasidarė "šiaudų kupeta": dingo iki tol buvusios garbanos mad.gif , plaukai sausi, šiukštūs. Ir ko tik netepu: maitinu įvairiausiom kaukėm, tepu galiukus "Avon" serumu, vitaminus gėriau, kažko rezultatas nepagerėjo. Kažką reikia bandyti naujo. Nors šiaip visi sako, kad pašviesinti plaukai labai tinka. Bet kad va nepageidaujamų pašalinių reiškinių daugoka g.gif
Atsakyti
jau rašiau kažkurioj temoj, visų peroksidinių išsigelbėjimas yra vienintelis: alyvų aliejaus kaukės. pirktinės tikrai nepadės. ištepi plaukus apvynioji rankšluosčiu ir palaikai valandą dvi. taip daryt reikia 1 į savaitę, jei plaukai nelabai sausi - kartą į mėnesį. efektas nerealus. silkiniai blizgantis plaukuciai. tik aišku reiki juos labai gerai isplaut. dar labai geras yra loreal geltonas balzamas plaukams.
Atsakyti
Man lygiai tas pats.. Pasisviesinau sruogeles... irgi visi sako kad tinka ir t.t., na mano garbanos neisnyko nuo to... bet plaukai ZIAURIAI issausejo.. sad.gif Tokie belenkokie pasidare... Norejau vel pasisviesint.. bet dabar pradejau abejoti, kas geriau ar grazesni plaukai.. ar sveiki ir stiprus.. tik vat dabar klausimas kaip grizti prie tu stipriu ir sveiku sad.gif
Kaukes irgi bandineju cia visokias, dar tik neseniai pradejau, tai del rezultato nelabai turiu ka pasakyti, man siaip labai patinka AVON Planet SPA kauke.. lyg ir atgaivina po truputi palukus... g.gif Na net nezinau.. smile.gif
Atsakyti
Reiks būtinai pabandyt alyvų aliejaus kaukę, gal padės g.gif O gal žinot kokį receptuką skilinėjantiems plaukų galiukams (išskyrus tą, kad reikia periodiškai pakirpt)?
Atsakyti
n kartu sviesinau, n kartu gelbejau doh.gif
pastaruoju metu naudoju varnalesu alieju, juo itrinu saknis pries plovima, o kai netingiu tai ir visa plauka, ten kur sausiau. poveikis yra- plaukai nebekrenta, vargu ar tas simtas per para iskrenta g.gif
pirkau les karites kauke su sviestmedziu, kvapas slykstus, pernest negaliu doh.gif
naudoju ir jau baigineju semi di lino aliejuka pazeistiems galiukams.
avon kosmetologe sake kad chemiskai pazeistiems plaukas reikia naudoti nenuplaunamus balzamus, o normaliems- nuplaunamus.
aciu dievui man kirpeja kuoksta pudelio plauku nukirpo ir dar pasviesino rolleyes.gif
gal kas isbandet avon nenuplaunama kauke su biotinu?oi ne dar kampanija vos prasidejus, bet lauksiu atsiliepimu.
ir dar, siandien pirkausi fructis kauke sausiems luzinejantiems plaukams, kazkada isbandysiu. man patiko fructis aliejukas nepaklusniems plaukas, bet maciau kad yra dar sausiems ypac. kvapas labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (hobo @ 2004 11 12, 13:12)
jau rašiau kažkurioj temoj, visų peroksidinių išsigelbėjimas yra vienintelis: alyvų aliejaus kaukės.

O tai cia su tuo paciu aliejum, kuris maistui skirtas? blink.gif Ar yra koks special?..
Atsakyti
Ką tik išbandžiau šampūną ir nenuplaunamą kaukę su biotinu thumbup.gif , plaukai tapo minkštučiai minkštučiai wub.gif, bet nepasakyčiau, kad labai blizga g.gif man tiko thumbup.gif , bet šiaip mėgstu labiau priemones kurias reikia išplauti rolleyes.gif
O kaip tas serumas plaukų galiukams, vertas dėmesio ar ne? Ar yra kokių geresnių priemonių parduotuvėse už panašią kainą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bruk: 12 lapkričio 2004 - 16:58
NA PLAUKUS DAŽAU JAU KOKIUS 4 METUS.IR NIEKO wub.gif .AŠ KAS ATRĄ SAVAITĘ JUOS MAITNU PAŠILDYTU RICINOS ALIEJUMI.PATIKEKITE...KAUKE NUOSTABI clap_1.gif .BET ŠI KAUKĖ TINKA TIK SAUSIEMS ,PAŽEISTIEMS,NA IR DAŽYTIEMS PLAUKAMS.NA ŽINOMA DAR JUOS PLAUNU SPECIALIAI DAŽYTIEMS PLAUKAMS ŠAMPŪNU,MAITINU SPECIALIOMIS KAUKĖMIS
Atsakyti
Siūlyčiau panaudoti "Generos" kaukes plaukams, jeigu sausi plaukai tai kokosinę, o jeigu riebesni žolelių. Tikrai išbandyta ir patikima prekė.
Atsakyti
Na ,man buvo ta pati beda sad.gif sia vasara ilgai viesejau Prancuzijoj,tai teko apsilankyt pas kirpeja,paciupinejes mano siaudus jis patare kirpt:)aisku as nesutikau,tada seke kitas patarimas-LANCOME kauke plaukam ir serumas INTENCE NUTRITION ,uz viska sumokejau nepilnai 50 euru ir nepasigailejau thumbup.gif thumbup.gif +i menesi pora kartu darausi alyvu aliejaus kaukes:)Smarkiai pagerejo mano plaukai clap.gif clap.gif
Atsakyti