Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(Viktuteee @ 2006 03 08, 15:51)
Apie kokia firma kalbi?

Tai taip ir vadinas Thicker fuller hair va taip atrodo:

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 08 kovo 2006 - 17:20
Parašyk kur tokį rast Vilniuj ir kiek kainuoja.Nes neaišku iš kokio tų miesto.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 03 08, 19:38)
Parašyk kur tokį rast Vilniuj ir kiek kainuoja.Nes neaišku iš kokio tų miesto.

Aš iš Vilniaus pirkau Sarmoj už 26 litukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 03 09, 09:04)
Aš iš Vilniaus pirkau Sarmoj už 26 litukus mirksiukas.gif

O koks turis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 03 09, 08:07)
O koks turis?  rolleyes.gif

100ml.
Atsakyti
Jau zinokit, mergyckos, kaip as nuketejau...labai norejau sviesiu plauku...zinoma man juos sviesino gal 5 menesius, po truputi, sruogelem, pastoviai vaiksciojau kaip margutis, rezultatas dar ir dabar nepasiektas normalus, esu kazkokia geltonai, baltai sviesi...bet pati didziausia problema-nutruse plaukai! Kol buvau tamsi visi stebedavosi mano plaukais, nes buvo nerealiai lygus, sveiki, blizgejo...o dabar susigadinau visa struktura...tepu su WELLOS galiukams serumu, plauku kauke, purskiu su scwarzkopf (nezinau ar gerai parasiau blush2.gif ) "siurkstiems ir epaklusniems plaukams" serumu, kad issisukuotu, nes plaukai kaip seriai pasidare, nebeblizga cray.gif ...jau ko tik nedarau, ir dabar jau visai nebezinau ka daryti, nes galiukai skylineja, plaukai automatiskai patrumpejo.nebezinau ka daryti. is tirkuju nieko ner graziau uz sveikus ir grazius plaukus. ir kam as sviesinau... umn.gif cray.gif
Atsakyti
Istorija kartojasi g.gif . Užuojauta console.gif
Ir nelabai čia belieka ką patarti.
Tiesiog turi susigyventi su tokiais savo plaukučiais,
ir metų begyje bandyti atsiauginti savo natūralius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriauklyte55 @ 2006 03 09, 11:40)
Jau zinokit, mergyckos, kaip as nuketejau...labai norejau sviesiu plauku...zinoma man juos sviesino gal 5 menesius, po truputi, sruogelem, pastoviai vaiksciojau kaip margutis, rezultatas dar ir dabar nepasiektas normalus, esu kazkokia geltonai, baltai sviesi...bet pati didziausia problema-nutruse plaukai! Kol buvau tamsi visi stebedavosi mano plaukais, nes buvo nerealiai lygus, sveiki, blizgejo...o dabar susigadinau visa struktura...tepu su WELLOS galiukams serumu, plauku kauke, purskiu su scwarzkopf (nezinau ar gerai parasiau  blush2.gif ) "siurkstiems ir epaklusniems plaukams" serumu, kad issisukuotu, nes plaukai kaip seriai pasidare, nebeblizga cray.gif ...jau ko tik nedarau, ir dabar jau visai nebezinau ka daryti, nes galiukai skylineja, plaukai automatiskai patrumpejo.nebezinau ka daryti. is tirkuju nieko ner graziau uz sveikus ir grazius plaukus. ir kam as sviesinau...  umn.gif  cray.gif

zinok man taip pat buvo, bet va pakeiciau kirpeja, tai nutarem dazyti visus plaukus sviesiai (pas mane tamsus), tai dazo su wella dazais kazkokiais stipriais, bet ne su milteliais, bet plaukai uztat atsigauna, tie kur anksciau sviesinti, visi nusiure buvo, o dabar blizga graziai, esu labai patenkinta (aisku dabar nesu tokia jau balta blondine, bet man patinka) thumbup.gif
o as dabar nusipirkau pantene kazkoki nauja kaip balzama nenuplaunama (tokia pailga bonkute su raudonais uzrasais, pazeistiems plaukams), kainuoja apie 13lt, nu bet man labai tiko
Atsakyti
plaukus galima dažyti tik 4 tonais šviesesne ar tamsesne spalva nei natūrali plaukų spalva jei nenori baisiai sugadinti plaukų ir kad jie gerai atrodytų. Gera kirpėja tai turėtų žinoti ir patarti.....
Atsakyti
Aš irgi kokius metus laiko šviesinau, nors pas mane pakankamai tamsūs. Tai iš pradžių irgi nieko buvo, ir blizgėjo, ir nesišiaušė, bet paskui vis teik aptriušo ir sušiaudėjo. Iš pradžių galvojau, kad jau viskas, sudie gražūs plaukai doh.gif Bet dabar atsiauginėju natūralius, tai visai neblogai, pradeda atsigavinėti po truputį. Kaip bebūtų vis tiek nuo šviesinimo plaukai pavargsta ir nebeatrodo taip gerai... Nors ir visokius aliejukus, ir profesionalius dažus naudojau. Bet šiaip ar taip davus pailsėti, vis tiek atsigauna. Kantrybės atsiauginėjant... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriauklyte55 @ 2006 03 09, 12:40)
Jau zinokit, mergyckos, kaip as nuketejau...labai norejau sviesiu plauku...zinoma man juos sviesino gal 5 menesius, po truputi, sruogelem, pastoviai vaiksciojau kaip margutis, rezultatas dar ir dabar nepasiektas normalus, esu kazkokia geltonai, baltai sviesi...bet pati didziausia problema-nutruse plaukai! Kol buvau tamsi visi stebedavosi mano plaukais, nes buvo nerealiai lygus, sveiki, blizgejo...o dabar susigadinau visa struktura...tepu su WELLOS galiukams serumu, plauku kauke, purskiu su scwarzkopf (nezinau ar gerai parasiau  blush2.gif ) "siurkstiems ir epaklusniems plaukams" serumu, kad issisukuotu, nes plaukai kaip seriai pasidare, nebeblizga cray.gif ...jau ko tik nedarau, ir dabar jau visai nebezinau ka daryti, nes galiukai skylineja, plaukai automatiskai patrumpejo.nebezinau ka daryti. is tirkuju nieko ner graziau uz sveikus ir grazius plaukus. ir kam as sviesinau...  umn.gif  cray.gif

pabandyk alyvuogiu aliejaus kaukes, nors truputi atgaivins mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėt Lakme produkciją? 4u.gif Kažkaip gundaus pirkt šampūną ir balzamą, kainos apie 17 Lt už vienetą. Bet pirma norėtųsi ,,pasikonsultuot" mirksiukas.gif
Atsakyti