QUOTE(kriauklyte55 @ 2006 03 09, 11:40)
Jau zinokit, mergyckos, kaip as nuketejau...labai norejau sviesiu plauku...zinoma man juos sviesino gal 5 menesius, po truputi, sruogelem, pastoviai vaiksciojau kaip margutis, rezultatas dar ir dabar nepasiektas normalus, esu kazkokia geltonai, baltai sviesi...bet pati didziausia problema-nutruse plaukai! Kol buvau tamsi visi stebedavosi mano plaukais, nes buvo nerealiai lygus, sveiki, blizgejo...o dabar susigadinau visa struktura...tepu su WELLOS galiukams serumu, plauku kauke, purskiu su scwarzkopf (nezinau ar gerai parasiau
) "siurkstiems ir epaklusniems plaukams" serumu, kad issisukuotu, nes plaukai kaip seriai pasidare, nebeblizga
...jau ko tik nedarau, ir dabar jau visai nebezinau ka daryti, nes galiukai skylineja, plaukai automatiskai patrumpejo.nebezinau ka daryti. is tirkuju nieko ner graziau uz sveikus ir grazius plaukus. ir kam as sviesinau...
zinok man taip pat buvo, bet va pakeiciau kirpeja, tai nutarem dazyti visus plaukus sviesiai (pas mane tamsus), tai dazo su wella dazais kazkokiais stipriais, bet ne su milteliais, bet plaukai uztat atsigauna, tie kur anksciau sviesinti, visi nusiure buvo, o dabar blizga graziai, esu labai patenkinta (aisku dabar nesu tokia jau balta blondine, bet man patinka)
o as dabar nusipirkau pantene kazkoki nauja kaip balzama nenuplaunama (tokia pailga bonkute su raudonais uzrasais, pazeistiems plaukams), kainuoja apie 13lt, nu bet man labai tiko