Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(Rasytee @ 2006 02 28, 20:44)
o kur Kaune galima isigyti Milkshaike priemoniu?????

Milkshake pirkau gedimino vaistinej, prie raudonojo kryziaus, ne pacioj vaistinej, bet salia, kosmetikos vaistinej tongue.gif
Atsakyti
as ir siandien nusipirkau milk shaike priemoniu smile.gif tikiuosi plaukam patiks
Atsakyti
Rasytee o kokioj parduotuveje pirkai?
Atsakyti
Man labai patiko Les Karites kaukė plaukams, su sviestamedžių sviestu. Plaukai tokie minkštučiai, slidūs tampa... Nors mano plaukams galėtų ir riebesnė būti, paskui vis tiek užtepu nenuplaunamą balzamą. smile.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau GAIA kremą plaukams iš eurokos. Išbandžiau. Na visai nieko toks, plaukai švelnesni, lygesni pasidarė.. Dar bandysiu tą alyvų aliejaus kaukę daryti. Gal pavyks savo šiaudukus atgaivinti g.gif
Atsakyti
Rasytee o kokioj parduotuveje pirkai?

pirkau gedimino gatvei (prie soboro) vaistinei , ,kur kosmetika pardavineja
Atsakyti
Vakar nusipirkau milk shaike šampūno ir balzamo mėginukus, kiekvienas po 1,92 Lt biggrin.gif Vakar išbandžiau, tai galiu pasakyt pagiriamąjį žodį ypač balzamui - l. patiko thumbup.gif Šampūnas, tai man kaip šampūnas, nors ką čia gali pasakyt po vieno karto g.gif Mėginukus nusipirkau todėl, kad pardavėja sakė, kad kai kurioms moterims netinka, ypač brunetėms (nors aš šviesialaukė) ax.gif Dar yra plaukams ampolės, po 6 Lt, sakė naudot į savaitę kartą ir tept per visą plauko ilgį. Dar neišbandžiau, bet ruošiuos pabandyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2006 03 08, 14:54)
Vakar nusipirkau milk shaike šampūno ir balzamo mėginukus, kiekvienas po 1,92 Lt  biggrin.gif Vakar išbandžiau, tai galiu pasakyt pagiriamąjį žodį ypač balzamui - l. patiko  thumbup.gif Šampūnas, tai man kaip šampūnas, nors ką čia gali pasakyt po vieno karto  g.gif Mėginukus nusipirkau todėl, kad pardavėja sakė, kad kai kurioms moterims netinka, ypač brunetėms (nors aš šviesialaukė)  ax.gif  Dar yra plaukams ampolės, po 6 Lt, sakė naudot į savaitę kartą ir tept per visą plauko ilgį. Dar neišbandžiau, bet ruošiuos pabandyt  tongue.gif

Kur pirkai meginukus?
Atsakyti
Kaune, toj prie Soboro gydomosios kosmetikos vaistinėj biggrin.gif Bet manau visur kur prekiauja Milk Shaike priemonėmis, mėginukų turėtų būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2006 03 08, 17:19)
Kaune, toj prie Soboro gydomosios kosmetikos vaistinėj  biggrin.gif Bet manau visur kur prekiauja Milk Shaike priemonėmis, mėginukų turėtų būti  smile.gif

O gal vilnietes zino, kur GARANTUOTAI galima rasti tu meginuku?
Atsakyti
Man tai labai padeda Instantly thick/ Thicker fuller hair serumas. Juo reikia plaukus tepti nuo šaknų iki galiukų. Nusipirkau nes buvo parašyta veikia jau po pirmo panaudojimo. Ir galima naudoti kasdien. Man patiko reiks dar ką nors iš šios firmos nusipirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melana @ 2006 03 08, 17:49)
Man tai labai padeda Instantly thick/ Thicker fuller hair serumas. Juo reikia plaukus tepti nuo šaknų iki  galiukų. Nusipirkau nes buvo parašyta veikia jau po pirmo panaudojimo. Ir galima naudoti kasdien. Man patiko reiks dar ką nors iš šios firmos nusipirkt mirksiukas.gif

Apie kokia firma kalbi?
Atsakyti