Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(Burbuliukė @ 2006 02 21, 10:46)
Būkit gerutės, papasakokit, kur jūs randat išgirtasias KERASTASE (ar pan.) priemones? Sarmoj vakar neradau doh.gif

KERASTASE kiek zinau prekiauja tik kirpyklos. Ju galima isigyti Akropolyje esancioje BORZUA salone. doh.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet Milkshake sampuna,kondicionieriu,ampules?
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 02 27, 21:47)

Kazkas is forumo,bande rolleyes.gif kiek atsimenu tai atsiliepimai buvo geri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 02 27, 20:47)

Bandziau visas tavo isvardintas priemones bigsmile.gif Kvapas wub.gif Ampules, sampunas thumbup.gif Kondicionierius tai sakyciau toks riebokas, po jo man labai greit susiriebaluodavo plaukai. Nepaisant to kuri laika naudojau sias priemones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 02 27, 23:51)
Bandziau visas tavo isvardintas priemones bigsmile.gif  Kvapas wub.gif  Ampules, sampunas thumbup.gif  Kondicionierius tai sakyciau toks riebokas, po jo man labai greit susiriebaluodavo plaukai. Nepaisant to kuri laika naudojau sias priemones ax.gif

Man kirpėja siūlė šiuos produktus, tuomet papildomai daug grynų neturėjau, tai pirkau o:zone želę garbanojimui, bet tų šampūnų kvapas wub.gif Neišeina man jie iš galvos, o mano cutrin kaip tik baigėsi, gal nuvažiuot nusipirkt rolleyes.gif
Atsakyti
Visoms dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2006 02 28, 09:52)
Man kirpėja siūlė šiuos produktus, tuomet papildomai daug grynų neturėjau, tai pirkau o:zone želę garbanojimui, bet tų šampūnų kvapas  wub.gif Neišeina man jie iš galvos, o mano cutrin kaip tik baigėsi, gal nuvažiuot nusipirkt  rolleyes.gif

nu ir kaip ta plauku zele?ir kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 02 28, 00:51)
Bandziau visas tavo isvardintas priemones bigsmile.gif  Kvapas wub.gif  Ampules, sampunas thumbup.gif  Kondicionierius tai sakyciau toks riebokas, po jo man labai greit susiriebaluodavo plaukai. Nepaisant to kuri laika naudojau sias priemones ax.gif

Reiks ir man kada isbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
o kur Kaune galima isigyti Milkshaike priemoniu?????
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 02 28, 17:55)
nu ir kaip ta plauku zele?ir kiek kainavo?  blush2.gif

Žinok nieko ypatingo ji kol kas (tiesa, dar su difuzorium nemoku elgtis), o kitaip nebandžiau garbanoti. Bet iš principo labai daug nesitikiu, nes ji yra "light", o mano plaukas pats storas ir sunkus (tik kad jų nedaug yra), tad man reiktų stipresnės (bet tokia buvo tik light).
Kainavo 35 Lt berods. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kur jus perkat plauku prieziuros priemones, atkrenta kirpejos, visokie grozio salonai, sarmos, drogai ir panasiai, gal turit kokiu viecikiu mirksiukas.gif kur pigiau, gal kas veza, platina ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2006 02 28, 21:26)
Žinok nieko ypatingo ji kol kas (tiesa, dar su difuzorium nemoku elgtis), o kitaip nebandžiau garbanoti. Bet iš principo labai daug nesitikiu, nes ji yra "light", o mano plaukas pats storas ir sunkus (tik kad jų nedaug yra), tad man reiktų stipresnės (bet tokia buvo tik light).
Kainavo 35 Lt berods. 4u.gif

siaip pati tai as naudoju stipriausias plauku zele,bet vienam zurnale esu skaicius,kad kaip tik garbanotiems plaukams rekomenduojama silpnas priemones g.gif
Papildyta:
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 03 01, 11:38)
Merginos, o kur jus perkat plauku prieziuros priemones, atkrenta kirpejos, visokie grozio salonai, sarmos, drogai ir panasiai, gal turit kokiu viecikiu mirksiukas.gif kur pigiau, gal kas veza, platina ir t.t.

drinks_cheers.gif butu idomu suzinot. Bet kaip suprantu ir pas kirpejas galima pigiau uzsisakyt,nei is sarmu ir kosmadu pirkt. ax.gif
Atsakyti