Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(Shalimar @ 2006 02 17, 15:09)
As sita turiu
user posted image
Kvepia labai skaniai, bet kazkodel elektrinasi plaukai po jo blink.gif

va as apie sita galvoju kad ir man reiketu rolleyes.gif o kiek ml? o kaina mazdaug apie 60+/- kastuoja?

o gal kas sita bandete?
user posted image
o cia yra daugiau produktu jeigu kam idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 02 17, 15:09)
va as apie sita galvoju kad ir man reiketu rolleyes.gif o kiek ml? o kaina mazdaug apie 60+/- kastuoja?

200 ml 59 lt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 02 17, 18:18)
200 ml 59 lt wink.gif

uuuuuuu tiek daaaug? bigsmile.gif palyginus tai netgi papigiaskas tokis gaunasi biggrin.gif o koks fragrance? nu tipo kvapas (zinai vaidinu sustreke tokia su slengu kalbedama cool.gif lotuliukas.gif ) nu ir ka dar jis seveliurai ( rolleyes.gif lotuliukas.gif ) daro?
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2006 02 17, 15:26)

Gal pabandyk Loreal absolut repair (kaukė pažeistiems plaukams atnaujinti)  4u.gif

va va aš būtent šia kauke ir džiaugiuosi thumbup.gif o šampūnas irgi patiko clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Sviripilė @ 2006 02 17, 13:08)
o man joico visiškai nepatiko kaukė, iš K-Pak serijos, Deep-Penetrating Reconstructor, kaip už tokią kainą tikrai daugiau tikėjausi, vienintelis pliusas: kad nepriplodavo plaukų lotuliukas.gif

QUOTE(Burbuliukė @ 2006 02 17, 13:44)
<br/>Papildyta:<br/>
aš JOIKO kitokią turiu. Visai nieko, labai skalsi.

na nežinau, maniškė buvo skysta, tipo taip geriau į plaukus įsiskverbia, bet aš efekto jokio nepastebėjau, nežinau kodėl lotuliukas.gif , bet galvojau kad plaukai bus pamaitinti, blizgės, o čia rezultatas nulinis schmoll.gif nu gal aš ir naivi lotuliukas.gif
Atsakyti
priš kelias dienas Droge durniuojama nusipirkau Dove kondicionierių (mažiuką tiūbiuką už 1,69 Lt.) SAusiems ir pažeistiems plaukams. Nu ir man jis thumbup.gif: Tepiau tik ant plaukų galų, bet tikrai pasidarė švelnesni... Aišku, kur kas geriau veikia prof. serijos preimones (benyt jau Wella kondicionierius arba Bonacure kaukė), bet gyvenančioms ekonominiu rėžimu arba pasikeitimui - galima pabandyti. Iš 10 balų duočiau kokius 8. Įsimesiu į kelioninį krepšelį ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 18 vasario 2006 - 11:08
Būkit gerutės, papasakokit, kur jūs randat išgirtasias KERASTASE (ar pan.) priemones? Sarmoj vakar neradau doh.gif
Atsakyti
apsvieskite, gerbiamosos, smile.gif
kokios KEUNE dazu kainos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyte @ 2006 02 17, 15:19)
Man patiko C:HEKO atstatomasis šampūnas pažeistiems plaukams. Bet nežinau, ar kur nors prekiaujama šia kosmetika. Nabent, kur būdavo Londa. Aš pirkau kirpykloje (Holivudas, kaune). O po šios firmos kaukės nieko nepajutau.

man iš šitos serijos tik ir patiko šampūnas mirksiukas.gif Balzamas nuplaunamas šiaip sau, toks jausmas, kad jis plaukus labiau nudžiovina nei pamaitina, purškiamas balzamas sulipina plaukus g.gif kaip purškiama želė, o kaukė kaip kaukė - garnier fructis kur kas geresnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2006 02 21, 11:46)
Būkit gerutės, papasakokit, kur jūs randat išgirtasias KERASTASE (ar pan.) priemones? Sarmoj vakar neradau doh.gif
Droge pabandyk paieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija @ 2004 07 09, 21:40)
Oi,ko tik nesu izbandziusi,netinka man tie is brangesniu visiskai,nauduoju tik rusiskus sampunus,kondicionerius ir balzamus nenauduoju,nes plaukus nesusitvarkau visiskai tada,atrodo kad ju perpus sumazeja biggrin.gif
Nesiskundziu savo plaukais,grazus zvilga,bet dazau tik su pigiais,nes is brangiuju dazu netinka man,slenka tada iskarto plaukai.
biggrin.gif Matyt man taip jau Dievas sutvere,kad nemoket brangiau uz kosmetika,net veidui krema perku uz 1.50lt biggrin.gif rusiska,tik jis man tinka.Nes nuo kitu bere ir sausina baisiai oda biggrin.gif
Nesidazius plauku,galeciau eiti i seneliu prieglauda,jau esu zila per visa galva. unsure.gif

pigus dazai nevisada turi buti blogi,tik reikia tinkamai pasirinkti,o rusu gamibos kosmetika musu poliusui tinka,taip pat ira begalo daug sauniu balzamu plaukams ir kaukiu,ypac mielines kaukes thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vandenė @ 2004 07 08, 22:44)
O man kirpeja patare pasidaryt majonezo kauke blink.gif Sake,kad labai atgaivina nisiurusius plauku galiukus po dazymo ar cheminio susukavimo.Bet palaikyti reiketu apie 1.5-2val.Dar nebandziau,bet manau reikes pabandyt,juo labiau,kad ne pirma karta girdziu,o atsiliepimai labai thumbup.gif

labai geras patarimas!nedelsk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyte @ 2006 02 17, 14:19)
Man patiko C:HEKO atstatomasis šampūnas pažeistiems plaukams. Bet nežinau, ar kur nors prekiaujama šia kosmetika. Nabent, kur būdavo Londa. Aš pirkau kirpykloje (Holivudas, kaune). O po šios firmos kaukės nieko nepajutau.

C:ENKO firmos parduotuve yra Svanoriu prospekte UAB "GAbija" priesais ''LOS PATRANKU'' kluba. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 02 27, 13:48)
Droge pabandyk paieskot  mirksiukas.gif

droge ir dsarmoj anei kristianoj kerastase lorealio nerasit. juo prekiauti galima tik salonuose. vilniuje zinau, kerastase priemonem prekiauja salonai figaro europos prekybcentryje bent stendas buvo , akropolyje grizio salonas "burzua" kur su akvariumais.
Atsakyti