Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(Katyte1977 @ 2006 02 16, 17:58)
as irgi gundausi nusipirkti henna plius kapsules. o kokios is ju zvilgsiui, o kurios gydymui? o aplamai kaip ta firma henna plius skaitosi gera ar nelabai?
as dzaniausiai naudoju keune, rene furterer arba alfa parf priemones. gal kas bandete ka nors is naujos alfa parf linijos? viena forumiete cia gerai atsiliepe apie nauja sios linijos aliejuka. o gal kas tas naujas ampules bandete?
beje, nuejau i salon + norejau kazka pabandyti. viska apziurejau bet nieko nenusirkau. gal zinote kokia is ten esanciu firmu gamina daugiausiai visko sausu, luzinejanciu plauku prieziurai?gal bandete ka?

zvilgesius zalios kapules, o gydymui - raudonos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 02 16, 17:58)

beje, nuejau i salon + norejau kazka pabandyti. viska apziurejau bet nieko nenusirkau. gal zinote kokia is ten esanciu firmu gamina daugiausiai visko sausu, luzinejanciu plauku prieziurai?gal bandete ka?

Sveikos, mergaitės 4u.gif , pagaliau ir aš prisijungiau blush2.gif

Kaip tik ieškojau info apie Salon+ gėrybes. Man Labai patiko, kad ten yra Loreal prof. serija sausiems plaukams - nebereikia i kirpyklas eit prikti. Esu bandžiusi TIGI ir JOIKO thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2006 02 17, 12:43)
Sveikos, mergaitės  4u.gif , pagaliau ir aš prisijungiau blush2.gif

Kaip tik ieškojau info apie Salon+ gėrybes. Man Labai patiko, kad ten yra Loreal prof. serija sausiems plaukams - nebereikia i kirpyklas eit prikti. Esu bandžiusi TIGI ir JOIKO thumbup.gif .

o man joico visiškai nepatiko kaukė, iš K-Pak serijos, Deep-Penetrating Reconstructor, kaip už tokią kainą tikrai daugiau tikėjausi, vienintelis pliusas: kad nepriplodavo plaukų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2006 02 17, 11:43)

Ar geros tos Loreal prof. priemones? As naudoju tigi ir man labai patinka. Balzamas gal ir galetu but geresnis, bet as tikria nesiskundziu wink.gif Sekantis mano pirkinys is ten planuoja buti Tigi pasta Cocky thumbup.gif
Panos, ka patartumet turmpiem plaukam, kad ju neprilipdytu prie galvos, bet kad ir neissausintu, nes mano galai sausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 02 17, 13:09)
Ar geros tos Loreal prof. priemones?

man labai patiko, dar ir dabar kauke neatsidžiaugiu clap.gif o ir šampūnai ir balzamai mano plaukams įtiko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 02 17, 13:09)
Ar geros tos Loreal prof. priemones?

man patinka kaukė, o kremas (nenuskalaujamas), tai mistika kažkokia - nžn per kiek šviesmečių sunaudosiu doh.gif (beje jį nusipirkau, galvodama, kad perku kaukę)
Papildyta:
QUOTE(Sviripilė @ 2006 02 17, 13:08)
o man joico visiškai nepatiko kaukė, iš K-Pak serijos, Deep-Penetrating Reconstructor, kaip už tokią kainą tikrai daugiau tikėjausi, vienintelis pliusas: kad nepriplodavo plaukų lotuliukas.gif

aš JOIKO kitokią turiu. Visai nieko, labai skalsi.
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2006 02 17, 12:43)
Esu bandžiusi TIGI  thumbup.gif .

hi.gif o ka is tigi esi bandziusi? (cia visu jusu klausiu ka bandete) bo laba mane traukia ka nors rytoj nusipirkti butent sios firmos rolleyes.gif labiausiai domintu nenuplaunami kremai ar kazkas pan. plaukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 02 17, 14:34)
hi.gif o ka is tigi esi bandziusi? (cia visu jusu klausiu ka bandete) bo laba mane traukia ka nors rytoj nusipirkti butent sios firmos rolleyes.gif labiausiai domintu nenuplaunami kremai ar kazkas pan. plaukams 4u.gif

Iš TIGI man patinka šaldanti kauke (ar balzamas (laikyti reikia 5 min.)).
O dėl nenuplaunamų, tai turiu tik purškiklį TIGI Catwalk, jį galima purkšti ir ant sausų plaukų, tai šiek tiek pariebina ir blizga plaukai bigsmile.gif
, skanus kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Burbuliukė @ 2006 02 17, 11:43)

sveikute,
buk gerute, patark ka nors is tigi sausiems ilgiems plaukams 4u.gif
Atsakyti
As sita turiu
user posted image
Kvepia labai skaniai, bet kazkodel elektrinasi plaukai po jo blink.gif
Atsakyti
Man patiko C:HEKO atstatomasis šampūnas pažeistiems plaukams. Bet nežinau, ar kur nors prekiaujama šia kosmetika. Nabent, kur būdavo Londa. Aš pirkau kirpykloje (Holivudas, kaune). O po šios firmos kaukės nieko nepajutau.
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 02 17, 15:06)
sveikute,
buk gerute, patark ka nors is tigi sausiems ilgiems plaukams 4u.gif

Būsiu gerutė, patarsiu wub.gif drinks_cheers.gif

Gal pabandyk Loreal absolut repair (kaukė pažeistiems plaukams atnaujinti) 4u.gif
Ji skalsi (kaip sviestelis), plaukučius tikrai atgaivina, suteikia blizgesio ir nėra tokia brangi kaip TIGI ar JOIKO. Man patarė kirpėja ir nenusivyliau, būtinai išbandysiu šampūną rolleyes.gif

Mano irgi netrumpi ir sausi.
Šiaip plaukams kenkiu juos plaudama kasdien, nešiodama palaidais (nebent nakčiai susipinu), šukuodama šlapius, pamiršdama vitaminus ir t.t.
Bet bent jau stengiuosi kažkokiom priemonėm palepinti.

Sausiems plaukams reikia gero šampūno. Tausojančio, drėkinančio.
Būtinai kokios nors balzamo, kondicionieriaus.
Galiukams kokio nors aliejuko (aš dabar naudoju Joiko, bet geras ir AlfaParf)
Atsakyti