Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(chinchilla @ 2006 02 08, 17:56)
as irgi tos parduotuves nemegstu, nes dirba atsiprasant "vistos". baisu net klaust, nes kai pasakys, tai geriau nereikia. jau senai ten nebesilankau  blink.gif  o toj kitoj profesionaliu priemoniu parduotuvelej kitas reikalas  rolleyes.gif  visada patars, o jei prekes nebus, tai galim uzsisakyt ir kai ateina, tave informuoja, vienu zodziu, super parduotuve  wub.gif

drinks_cheers.gif gerai cia pasakyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Karolyteee @ 2006 02 08, 18:59)
man tai keistai:kartais issiplaunu galva,tai plaukai buna pasisiause,nebeblizga,o kartais tieiog spinduliuoja,lygus,nors tas pacias priemones naudoju sad.gif jauciu nesupratot blush-anim-cl.gif

puikiai suprantu drinks_cheers.gif ,nes man tas pats buna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 02 08, 19:59)
man tai keistai:kartais issiplaunu galva,tai plaukai buna pasisiause,nebeblizga,o kartais tieiog spinduliuoja,lygus,nors tas pacias priemones naudoju sad.gif jauciu nesupratot blush-anim-cl.gif

Supratom supratom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 02 08, 18:59)

va va, man irgi taip buna.
Bet as manau, kad tai gali buti nuo musu paciu bukles. Na as pvz jauciu, kai kur skubu, stresuoju, bloga nuotaika ir plaunu plaukus, tai efektas tragiskas doh.gif O kai megaujuos, tai viskas thumbup.gif (veiksmas vyksta su tuom paciom priemonem taip pat blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 02 08, 21:30)
va va, man irgi taip buna.
Bet as manau, kad tai gali buti nuo musu paciu bukles. Na as pvz jauciu, kai kur skubu, stresuoju, bloga nuotaika ir plaunu plaukus, tai efektas tragiskas  doh.gif O kai megaujuos, tai viskas  thumbup.gif (veiksmas vyksta su tuom paciom priemonem taip pat  blush2.gif )

Kaip idomiai. O su veido, kuno prieziura tas pats?
Atsakyti
QUOTE(*visiskai* @ 2006 02 08, 12:05)
mano plaukai irgi siura.. Baisiai sakojasi, o kirpti galiuku labai nesinori  schmoll.gif

Stangiuosi lepinti vitaminais ir kaukemis, bet stebuklu dar neradau. Sampuna kaskart perku vis kita dazniausiaikoki nors is drogu/sarmu , o kaukes turiu kelias ir pakaitomis naudoju kuo dazniau, kad ir kasdien nors po pusvalanduka  doh.gif

AlfaParf semi di lino Mask - 46lt
TIGI - Catwalk Oatmeal & Honey Conditioner - 75lt
TIGI - Bed Head 85 lt
mop - extream protein 59 lt
Joico- Intensive moisture treatment extra conditioning 69 lt
Purskikliai

Keranove
Henna plus
Londa pienelis 16 lt

Aliejukai

Alfaparf
Joiko - super aliejukas, man geresnis uz alfaparf  bigsmile.gif

nenuplaunamas kremas:

Absolut repair Loreal serie expert 35 lt (200ml)

tonikas:
Londa care 18 lt
Surasiau viska, ka butent siuo metu turiu spintelej, bet esu bandziusi beveik viska, kas yra parduotuviu lentynose  doh.gif
esu bandziusi namines kaukes, bet man jas sunku uzsitept, varva per visus maiseliu tie aliejai ir majonezai, nzn, kaip saugiai neapsitaskius islaikyti bent valanda
Jei kam bus idomu, galesiu aprasyti smulkiau  mirksiukas.gif

Aga, investicijos i plaukus lb nemazos. Kiek mazdaug visos sitos priemones kainavo ir kuriam laikui pakanka? Gal tu pernelug apkrauni ir sausini plaukucius, naudodama tiek daug ivairiausiu priemoniu, o rezultato ir nesulauki?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 02 12, 03:35)
Kaip idomiai. O su veido, kuno prieziura tas pats?

Su veidu galeciau pasakyti kad irgi tas pats (oda tada buna tokiom rausvom demelem ismesta, ir visiskai tokia neskaisti ir pan.). Bet cia gal nuo blogos nuotaikos priklauso, nes kai bloga nuotaika, tai viskas blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 02 12, 04:40)
Aga, investicijos i plaukus lb nemazos. Kiek mazdaug visos sitos priemones kainavo ir kuriam laikui pakanka? Gal tu pernelug apkrauni ir sausini plaukucius, naudodama tiek daug ivairiausiu priemoniu, o rezultato ir nesulauki?

nu paskutini karta salon+ palikau 300lt doh.gif , bet nu norejau tureti vienu metu isveiresniu priemoniu pakaitaliojimui. Siaip sitos kaukes skalsios, o dar turiu ir pigesniu is avon (dar nebeandziau) ir dar kitokiu, tai tris menesiams uzteks g.gif

nzn, jei nededu kaukiu, mano plaukai sauseja labai, o jei net neplaunu, tai isvis tragedija, nes saknys susiriebaluoja, o patys plaukai kaip raganos pasidaro, isielektrina ir sakojasi..

sunku net nupasakoti..
tiesa sakant neisivaizduoju, kaip as dar turiu plaukus iki puses nugaros doh.gif
darau tai, kas neimanoma doh.gif

gal paveldejimas, gal dar kazkas, mano plaukai tragiski........
taip gera, jeihgu kas pagiria, bet kas mane mate pres 5m, tai klausia, klur graziuoius plaukus padejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*visiskai* @ 2006 02 12, 14:38)
nu paskutini karta salon+ palikau 300lt  doh.gif , bet nu norejau tureti vienu metu isveiresniu priemoniu pakaitaliojimui. Siaip sitos kaukes skalsios, o dar turiu ir pigesniu is avon (dar nebeandziau) ir dar kitokiu, tai tris menesiams uzteks  g.gif

nzn, jei nededu kaukiu, mano plaukai sauseja labai, o jei net neplaunu, tai isvis tragedija, nes saknys susiriebaluoja, o patys plaukai kaip raganos pasidaro, isielektrina ir sakojasi..

sunku net nupasakoti..
tiesa sakant neisivaizduoju, kaip as dar turiu plaukus iki puses nugaros  doh.gif
darau tai, kas neimanoma  doh.gif

gal paveldejimas, gal dar kazkas, mano plaukai tragiski........
taip gera, jeihgu kas pagiria, bet kas mane mate pres 5m, tai klausia, klur graziuoius plaukus padejau  unsure.gif

Gal vertetu isitirti organizma? Pradeti naudoti specialius maisto papildus, kad plaukai sustipretu?
Isivaizduoju, kad tavo namuose visa plauku prieziuros priemoniu parduotuve wink.gif Ka gero atradai tiek ivairiausiu priemoniu naudodama? Ka galetum parekomenduoti, patarti naudoti, kad plaukai labaiu zvilgetu ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 02 12, 22:13)
Gal vertetu isitirti organizma? Pradeti naudoti specialius maisto papildus, kad plaukai sustipretu?
Isivaizduoju, kad tavo namuose visa plauku prieziuros priemoniu parduotuve wink.gif Ka gero atradai tiek ivairiausiu priemoniu naudodama? Ka galetum parekomenduoti, patarti naudoti, kad plaukai labaiu zvilgetu ir pan.?

Nu kad geriu tu vitaminu, kai tik nepamirstu smile.gif , bet dabar daug laiko praleidziu sausam ore, tai plaukai ir oda ryskiai nesuzaveti unsure.gif

Kazkda man didleis atradimas buvo Henna plus bigsmile.gif , ir kauke ir kapsules labai patiko. Dar sildomas kremuka kartais panaudodavau ir kremukas taip pat patiko. Kazkodel nebandziau sampuno, bet visa kita tai atrode pasaka bigsmile.gif , sakyciau tuo metu labai gelbejo, bet dabar kazkaip nebeperku - gal reiks vel rolleyes.gif

Dabar einamiausios priemones is SALON+, kaukes brangios, bet skalsios, vaizdas puikus ir zvilga. Sunku kazka rekomenduoti, nes kai nueinu, tai konsultante tik apziurejusi plaukus kazka pataria ax.gif

Is pigiuju man patiko Revivor (tikriausiai blogai parasiau), buna Droguose ir PC toks didleis zalias bonkiukas - ilgiau palaikius, labai grazus plaukai buna thumbup.gif

O spindesiui naudoju tiesiog purkiama zvilgesi. Dazniausiai is Wella - apie 10 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*visiskai* @ 2006 02 13, 10:51)
Nu kad geriu tu vitaminu, kai tik nepamirstu  smile.gif , bet dabar daug laiko praleidziu sausam ore, tai plaukai ir oda ryskiai nesuzaveti  unsure.gif

Kazkda man didleis atradimas buvo Henna plus bigsmile.gif , ir kauke ir kapsules labai patiko. Dar sildomas kremuka kartais panaudodavau ir kremukas taip pat patiko. Kazkodel nebandziau sampuno, bet visa kita tai atrode pasaka  bigsmile.gif , sakyciau tuo metu labai gelbejo, bet dabar kazkaip nebeperku - gal reiks vel  rolleyes.gif

Dabar einamiausios priemones is SALON+, kaukes brangios, bet skalsios, vaizdas puikus ir zvilga. Sunku kazka rekomenduoti, nes kai nueinu, tai konsultante tik apziurejusi plaukus kazka pataria  ax.gif

Is pigiuju man patiko Revivor (tikriausiai blogai parasiau), buna Droguose ir PC toks didleis zalias bonkiukas - ilgiau palaikius, labai grazus plaukai buna  thumbup.gif

O spindesiui naudoju tiesiog purkiama zvilgesi. Dazniausiai is Wella - apie 10 lt  4u.gif

Ziurinejau tas HENNA PLUS kapsules blizgesiui, bet kazkodel nesusigundziau, net nzn, kodel... Gal reiks kada ir pabandyt.
Buvau "Salon+", priejusi konsultante bande padeti, bet nlb gavosi... Zodziu, sako, kaip matau, jusu plaukai nera pazeisti ir sausi? Kazkaip net nemalonu pasidare del sito klausimo, vos neisizeidziau biggrin.gif , nes matosi, kad plaukai tokie nera(tfu tfu tfu). Taigi ji nieko konkretaus negalejo parekomenduoti mano plaukams..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 13 vasario 2006 - 23:21
QUOTE(Viktuteee @ 2006 02 14, 00:20)
Ziurinejau tas HENNA PLUS kapsules blizgesiui, bet kazkodel nesusigundziau, net nzn, kodel... Gal reiks kada ir pabandyt.
Buvau "Salon+", priejusi konsultante bande padeti, bet nlb gavosi... Zodziu, sako, kaip matau, jusu plaukai nera pazeisti ir sausi? Kazkaip net nemalonu pasidare del sito klausimo, vos neisizeidziau  biggrin.gif , nes matosi, kad plaukai tokie nera(tfu tfu tfu). Taigi ji nieko konkretaus negalejo parekomenduoti mano plaukams..

Henna plus kapsuliu yra gydymui ir yra zvilgesiui. Raudonos ir zalios. Tu zaliu nebandziau kazkodel ax.gif

Kartais, kai nenoriu, kad konsultante aptarinetu mano kazka (oda, plaukus), sakau, kad perku sesei doh.gif Pokalbis sklandesnis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*visiskai* @ 2006 02 14, 08:29)
Henna plus kapsuliu yra gydymui ir yra zvilgesiui. Raudonos ir zalios. Tu zaliu nebandziau kazkodel  ax.gif

Kartais, kai nenoriu, kad konsultante aptarinetu mano kazka (oda, plaukus), sakau, kad perku sesei  doh.gif Pokalbis sklandesnis  cool.gif

as irgi gundausi nusipirkti henna plius kapsules. o kokios is ju zvilgsiui, o kurios gydymui? o aplamai kaip ta firma henna plius skaitosi gera ar nelabai?
as dzaniausiai naudoju keune, rene furterer arba alfa parf priemones. gal kas bandete ka nors is naujos alfa parf linijos? viena forumiete cia gerai atsiliepe apie nauja sios linijos aliejuka. o gal kas tas naujas ampules bandete?
beje, nuejau i salon + norejau kazka pabandyti. viska apziurejau bet nieko nenusirkau. gal zinote kokia is ten esanciu firmu gamina daugiausiai visko sausu, luzinejanciu plauku prieziurai?gal bandete ka?
Atsakyti