Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

Na tai gal kuri nors jau išbandė tą Bio traitment kaukę? Pati nusprendžiau atsiliepimų palaukti ax.gif tongue.gif
Atsakyti
o kur galima isigyti milk shaik priemoniu?
Atsakyti
mano plaukai buvo ziaurus verysad.gif sviesinti, o dar patiesinau su metaliniu tiesintuvu - baisu buvo ziuret. Dabar ipratau issiplovus galva galiukus patept alyvu aliejum, bet labai mazai, lasiuku, tada papurkiu plauku kondicionierium Ziaja (silpniems, nualintiems plaukams), nu zinokit lenku firmos, bet mano plaukam labai patiko.
Atsakyti
as tai priejau isvados, kad geriausiai problema issprendzia geras sampunas ir balzamas thumbup.gif mano plaukai dazyti, prie galvos greitai susiriebaluoja, o galai nuo plovimo sausi patape ir veliasi kaip nezinau kas, ko neisbandyta kaukes, aliejukai, balzamai nuplaunami, poto dar nenuplaunami balzamai, serumai ir aliejukai - rezultatas laikinas to karto pagerejimas doh.gif dabar turiu loreal profesional dazytiems plaukams sampuna ir balzama - aisku uz abu sumokejau 70lt bet uztat plaukai geriau atrodo ir lengvai issukuojami vien tik sampuna ir balzama naudojant, negu tada kai as dar visas kitas papildomas priemones naudodavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2005 09 27, 14:50)
O ka daryti jei alijosiaus namuose neauginu? Gal yra kokio susintetinto? unsure.gif

Yra aloje-jojoba šampūnai ir kondicionieriai, čia viskas iš natūralaus alijošio. Jie gana brangūs, ir galima gaut kiek žinau tik per platintojus. Bet kas naudoja tai labai giria. Ir aš pasiėmiau mėginuka išbandyt, jei patiks tai nepagailėsiu pinigėlių.

Gal kas jau bandėt. Šios firmos ir kremai yra sako geri (su bičių pikiu ir taip pat alijošiumi)
Atsakyti
QUOTE(Doti @ 2005 10 30, 17:18)
Na tai gal kuri nors jau išbandė tą Bio traitment kaukę?  Pati nusprendžiau atsiliepimų palaukti  ax.gif  tongue.gif

Si kauke tikrai super, plaukai labai gerai sukuojasi, blizga kaip reklamoj(mano tamsus)
O sampunas kaip ne keista nepaliko jokio ispudzio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aromamania @ 2006 01 25, 13:40)
Si kauke tikrai super, plaukai labai gerai sukuojasi, blizga kaip reklamoj(mano tamsus)

Pritariu, kad šampunų būna ir geresniu drinks_cheers.gif
O kaukė tai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Aromamania @ 2006 01 25, 12:40)

QUOTE(Ellana @ 2006 01 25, 18:22)
Pritariu, kad šampunų būna ir geresniu  drinks_cheers.gif
O kaukė tai patiko.

Taip taip as ir rekomendavau butent kauke, nes sampunas tai 0 efekto.
O dar yra ta pati bio traitment kauke sviesiai zalioj pakuotej, tai duoda labai nebloga blizgesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2006 01 10, 21:23)
o kur galima isigyti milk shaik priemoniu?

Aš pirkau Telšiuose kirpykloje, bet tikrai manau, kad kitur kirpyklose irgi yra biggrin.gif
Atsakyti
Man geriausiai nuo plauku-siaudu gelbsti balzamas RIGENOL..Uztenka keletos minuciu, o plaukuciai labai svelnus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 01 31, 04:38)
Man geriausiai nuo plauku-siaudu gelbsti balzamas RIGENOL..Uztenka keletos minuciu, o plaukuciai labai svelnus  biggrin.gif

o kokios rusies turi,nes maciau,ten ne 1na yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doti @ 2005 10 30, 16:18)
Na tai gal kuri nors jau išbandė tą Bio traitment kaukę?  Pati nusprendžiau atsiliepimų palaukti  ax.gif  tongue.gif

kas cia per kauke? kur ji perkama? kazkokia droge panasaus pavadinimo maciau, bet nesu tikra g.gif
Papildyta:
QUOTE(Karolyteee @ 2006 01 30, 17:50)
o kokios rusies turi,nes maciau,ten ne 1na yra g.gif

rigenol yra tik vienos rusies. cia kirpyklose buna ax.gif gal tu maisai su revivor? g.gif
Atsakyti