Na tai gal kuri nors jau išbandė tą Bio traitment kaukę? Pati nusprendžiau atsiliepimų palaukti
o kur galima isigyti milk shaik priemoniu?
mano plaukai buvo ziaurus sviesinti, o dar patiesinau su metaliniu tiesintuvu - baisu buvo ziuret. Dabar ipratau issiplovus galva galiukus patept alyvu aliejum, bet labai mazai, lasiuku, tada papurkiu plauku kondicionierium Ziaja (silpniems, nualintiems plaukams), nu zinokit lenku firmos, bet mano plaukam labai patiko.
as tai priejau isvados, kad geriausiai problema issprendzia geras sampunas ir balzamas mano plaukai dazyti, prie galvos greitai susiriebaluoja, o galai nuo plovimo sausi patape ir veliasi kaip nezinau kas, ko neisbandyta kaukes, aliejukai, balzamai nuplaunami, poto dar nenuplaunami balzamai, serumai ir aliejukai - rezultatas laikinas to karto pagerejimas dabar turiu loreal profesional dazytiems plaukams sampuna ir balzama - aisku uz abu sumokejau 70lt bet uztat plaukai geriau atrodo ir lengvai issukuojami vien tik sampuna ir balzama naudojant, negu tada kai as dar visas kitas papildomas priemones naudodavau
QUOTE(Tender @ 2005 09 27, 14:50)
O ka daryti jei alijosiaus namuose neauginu? Gal yra kokio susintetinto?
Yra aloje-jojoba šampūnai ir kondicionieriai, čia viskas iš natūralaus alijošio. Jie gana brangūs, ir galima gaut kiek žinau tik per platintojus. Bet kas naudoja tai labai giria. Ir aš pasiėmiau mėginuka išbandyt, jei patiks tai nepagailėsiu pinigėlių.
Gal kas jau bandėt. Šios firmos ir kremai yra sako geri (su bičių pikiu ir taip pat alijošiumi)
QUOTE(Doti @ 2005 10 30, 17:18)
Na tai gal kuri nors jau išbandė tą Bio traitment kaukę? Pati nusprendžiau atsiliepimų palaukti
Si kauke tikrai super, plaukai labai gerai sukuojasi, blizga kaip reklamoj(mano tamsus)
O sampunas kaip ne keista nepaliko jokio ispudzio
QUOTE(Aromamania @ 2006 01 25, 13:40)
Si kauke tikrai super, plaukai labai gerai sukuojasi, blizga kaip reklamoj(mano tamsus)
Pritariu, kad šampunų būna ir geresniu
O kaukė tai patiko.
QUOTE(Aromamania @ 2006 01 25, 12:40)
QUOTE(Ellana @ 2006 01 25, 18:22)
Taip taip as ir rekomendavau butent kauke, nes sampunas tai 0 efekto.
O dar yra ta pati bio traitment kauke sviesiai zalioj pakuotej, tai duoda labai nebloga blizgesi
QUOTE(Rasytee @ 2006 01 10, 21:23)
o kur galima isigyti milk shaik priemoniu?
Aš pirkau Telšiuose kirpykloje, bet tikrai manau, kad kitur kirpyklose irgi yra
Man geriausiai nuo plauku-siaudu gelbsti balzamas RIGENOL..Uztenka keletos minuciu, o plaukuciai labai svelnus
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 01 31, 04:38)
Man geriausiai nuo plauku-siaudu gelbsti balzamas RIGENOL..Uztenka keletos minuciu, o plaukuciai labai svelnus
o kokios rusies turi,nes maciau,ten ne 1na yra
QUOTE(Doti @ 2005 10 30, 16:18)
kas cia per kauke? kur ji perkama? kazkokia droge panasaus pavadinimo maciau, bet nesu tikra
Papildyta:
QUOTE(Karolyteee @ 2006 01 30, 17:50)
o kokios rusies turi,nes maciau,ten ne 1na yra
rigenol yra tik vienos rusies. cia kirpyklose buna gal tu maisai su revivor?