Kolete būna čia tikrai smagių pasisakymų vertų būti įtrauktais į kokį juokų fondą
tačiau pati čia randu visai gerų patarimų, vienas iš paskutinių, tai varnalėšų aliejus, jis stiprina plaukus bei dar padeda nuo jų slinkimo,,,, na kadangi tai aliejus, tai manau padėtų ir nuo sausų plaukų, gal pabandyk
nes mano galiukai tokie buvo, o dabar lyg ir pagerėjimas
Aciu visoms uz gerus patarimus! Pasidalinsiu ir as savo atradimais!! jau keleri metai naudoju Zone plauku kosmetika milkshake sampuna (32lt)300ml, kondicionieriu (32lt), ir ampules viena 6lt. Zinokit tikrai nerealus produktai!! ilgai uztenka ir plaukai tokie ataugo, atsigavo tokiu tikrai savo gyvenime dar neturejau!!! Isbandziau daugeli parduotuveje esanciu aliejuku galiukam, bet geriausias tai yra alfa parf semi de lino (yra euro vaistinese 53lt) kaina didele bet tikrai apsimoka, nes uztenka daugaiu nei pusmeciui (mano plaukai iki ilgi beveik uzpakali siekia )zodziu tikrai ilgam uztenka ir neriebina plauku, labai lengvai issisukuoja!!
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2005 10 03, 15:58)
Kolete būna čia tikrai smagių pasisakymų vertų būti įtrauktais į kokį juokų fondą
tačiau pati čia randu visai gerų patarimų, vienas iš paskutinių, tai varnalėšų aliejus, jis stiprina plaukus bei dar padeda nuo jų slinkimo,,,, na kadangi tai aliejus, tai manau padėtų ir nuo sausų plaukų, gal pabandyk
na nesu priesh aliejukus, kaukes ( tik zinoma ne uz 3 litus) ir kitus gerus patarimus ishsakytus shiame forume, nu bet pykit nepykit, bet majonezo ir svogunu sau ant galvos net nesugalvociau deti kad ir kokia sena ta ishmintis butu, beja seniau manau ir majonezo sudetis mazumelia skyresi nuo dabartines:) Sekmes ekspermentuojant!!!tik zinoma su protu
Pries 5 metus mano plaukai buvo nudeginti darant chemini susukavima , mano kirpeja pasiule kasdien daryti kaukes su vaikisku aliejuku Jonsons.
Kasdien istepdavau plaukus per visa ilgi ir palikdavau valandai iviniotus i silta ranksluosti (kirpeja siule vaikscioti su tokia kauke kiek galima ilgiau, kai tik pasitaiko galimybe), po to issiplaudavau itrindavau kondicionieriumi. Plaukai atsistate nors ir ne visiskai, bet tikrai neluzinejo ir neatrode kaip siaudai.
Beje man visas sis malonumas pries vestuves nutiko , tai turejau vargelio, bet neziurint to per vestuves atrodziau ciki
Kasdien istepdavau plaukus per visa ilgi ir palikdavau valandai iviniotus i silta ranksluosti (kirpeja siule vaikscioti su tokia kauke kiek galima ilgiau, kai tik pasitaiko galimybe), po to issiplaudavau itrindavau kondicionieriumi. Plaukai atsistate nors ir ne visiskai, bet tikrai neluzinejo ir neatrode kaip siaudai.
Beje man visas sis malonumas pries vestuves nutiko , tai turejau vargelio, bet neziurint to per vestuves atrodziau ciki
QUOTE(kolete @ 2005 10 11, 13:16)
na nesu priesh aliejukus, kaukes ( tik zinoma ne uz 3 litus) ir kitus gerus patarimus ishsakytus shiame forume, nu bet pykit nepykit, bet majonezo ir svogunu sau ant galvos net nesugalvociau deti kad ir kokia sena ta ishmintis butu, beja seniau manau ir majonezo sudetis mazumelia skyresi nuo dabartines:) Sekmes ekspermentuojant!!!tik zinoma su protu
aš ir iki šiol neprisiruošiau to daryti ir nemanau kad tam ryšiuos
na bet turiu jaunesnę sesę, kuri ir bando vissokias naujoves, kurių čia prisiskaitau, tai va pabandė ji svogūnus, išspaudėm mes iš jų sultis ir ištepėm jomis jai galvą,,,,, na kvapas tai ir jis dar liko po poros plovimų,,,,, sakė niekad daugiau manęs neklausys
tai va su tais panadymais kaip išeina
Labai padeda Henna plus raudonos aliejaus kapsules.
Naudoju jau ant isplautu ir isdziovintu plauku. Atsargiai paskirstau aliejuka sruogom,tai labai atgaivina plaukus ir graziai zvilga. Tik reikia atsargiai,kad per daug kurioj nors vietoj nepritept,nes blizges per daug.
Tikrai geras produktas .
Naudoju jau ant isplautu ir isdziovintu plauku. Atsargiai paskirstau aliejuka sruogom,tai labai atgaivina plaukus ir graziai zvilga. Tik reikia atsargiai,kad per daug kurioj nors vietoj nepritept,nes blizges per daug.
Tikrai geras produktas .
Naturalios priemonės aišku nėra blogai, bet kad labai daug terliojimosi su jomis, kartais kantrybės nebeužtenka Va mane irgi ta pati bėda kamuoja, bet kadangi jau metus kaip šviesinu plaukus (visada tik pas savo kirpėją), tai labai ir nesistebiu. Bet naudoju daug priemonių - ir kaukes, ir aliejuką, ir balzamus, deja... Reikės matyt dažyt natūralia spalva ir duot pailsėti, nors ir nesinori
Visoms pas ka siaudai pabandykit Bio traitment kauke gelsvoj tiubelej, ne baltoj, nes labai panasi, bet gelsvoj
QUOTE(ESLAUDA @ 2005 10 26, 22:32)
Visoms pas ka siaudai pabandykit Bio traitment kauke gelsvoj tiubelej, ne baltoj, nes labai panasi, bet gelsvoj
Paprasyciau konkreciau, kainikes, viecikes kur galima gauti...
QUOTE(eja @ 2005 10 27, 10:56)
Paprasyciau konkreciau, kainikes, viecikes kur galima gauti...
eurovaisinej apie 20 lt. Ir dar siulyciau nusipirkt is tos pacios serijos hair life, cia kazkas panasaus kaip ampule apie 5lt kainuoja.
QUOTE(ESLAUDA @ 2005 10 27, 12:36)
eurovaisinej apie 20 lt. Ir dar siulyciau nusipirkt is tos pacios serijos hair life, cia kazkas panasaus kaip ampule apie 5lt kainuoja.
OK, supratau, dekui