Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

As tai matau , kad mano plaukams gali padet tik zirkles. situ jau nebeatgaivinsiu, reiks bandyt naujus sveikus uzauginti. cry.gif
Atsakyti
Pasitepliojau galva majonezu,tai po vieno karto dideliu pasikeitimu nematau,bet svelnesni tai pasidare. Beje gal zinot ar po sios proceduros galva reik sampunu perplauti ar uztenkla tik vandeniu majoneza isskalaut?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2005 09 26, 13:39)
Pasitepliojau galva majonezu,tai po vieno karto dideliu pasikeitimu nematau,bet svelnesni tai pasidare. Beje gal zinot ar po sios proceduros galva reik sampunu perplauti ar uztenkla tik vandeniu majoneza isskalaut?

Aisku, kad sampuno reikia, kokie plaukai be jo butu?Man tai majonezo kvapas kazkaip laikosi ilgai, jau nekalbu apie kaukes su svogunais wacko.gif
Atsakyti
Na as tokias visokias proceduras darausi pries einant miegot,tai maniau,kad galima isiskalauti ir viskas,o kita diena issiplauti galva,tada gal ir per nakti majonezo likuciai veiks? Vakar su sampunu ploviau,nes plaukai labai susivele buvo,o sian vel ploviau,nenoriu per daug nualinti plauku,nes ir taip kasdien plaunu.Pati as to majonezo kvapo nejauciu,tikiuosi kitiem nesmirda. smile.gif
Atsakyti
pagaliau nusipirkau varnalesu aliejaus, kauke dzytiems plaukams nenuplaunama, tai vel bandysiu kovot su tais siaudais... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Editulia @ 2005 09 02, 09:37)
Man kirpėja patarė naudoti Spring firmos kaukę, tik vakar nusipirkau, tai ar ji gera nežinau. Bet kai pirkau, tai pardavėja sakė, kad labai ją perka. Ji yra iš profesionalių serijos. Pirkau Mickevičiaus g. kur yra prekės kirpykoms.

Labai labai super dalykas thumbup.gif thumbup.gif . Atgaivinau savo plaukus su Spring firmos kauke su elastinu, plaukai tapo švelnūs, paslankūs, žvilgantys, atrodo sveikai thumbup.gif . Lygina plauką iš išorėsir maitina iš vidaus (ko nepasakysi apie daugelį balzamų ir kondicionierių-jie veikia tik išoriškai). Į nieką jos nekeisčiau, užtenkamai prisibandžiau ir nustekenau savo plaukus. Jei kam įdomu- 1 litras šios kaukės kainuoja 75 lt, užtenka metams (naudojant porą kartų per savaitę). Jei atrodo brangu- galima pirkti kelioms, mes taip su draugėm darom, ne taip skaudžiai kišenei atsiliepia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampuškiukas @ 2005 08 30, 12:24)
Yra vienas, super paprastas būdas atgaivinti plaukus - alijošius. Paimi lapa, perpjauni per pusę ir įtrini visą galvą. Laikai ne mažiau 1 val. Gali ir ilgiau. Plaukai atsigauna nerealiai  thumbup.gif

noriu pabandyti, tik nzn kada juo plaukus tepti - pries ar po plovimo? blush2.gif
Atsakyti
O ka daryti jei alijosiaus namuose neauginu? Gal yra kokio susintetinto? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2005 09 24, 19:55)
parekomenduokit ka tikrai butu verta nusipirkti is keune priemoniu smile.gif  mano plaukuciai grazus , blizga tik sausoki ir letokai auga cry.gif  na tai laukiu jusu rekomendaciju, nes neuzilgo eisiu apsipirkt siu priemoniu ax.gif

is keune priemoniu labai geros ampules plauku galiukams - kirpejas sake siuo metu pati geriausia priemone esanti rinkoje. taip pat esu naudojusi balzama - rekonstruktoriu sausiems plaukams ir kauke sausiems plaukams beiu sampuna is serijos Care. man patiko. taciau dabar naudoju rene furterer priemones, ne del to kad keune blogos, bet uzsimaniauj pakeisti wink.gif))
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 09 27, 20:00)
is keune priemoniu labai geros ampules plauku galiukams - kirpejas sake siuo metu pati geriausia priemone esanti rinkoje. taip pat esu naudojusi balzama - rekonstruktoriu sausiems plaukams ir kauke sausiems plaukams beiu sampuna is serijos Care. man patiko. taciau dabar naudoju rene furterer priemones, ne del to kad keune blogos, bet uzsimaniauj pakeisti wink.gif))

na reikes pabandyk ka nors nusipirkti ax.gif
Atsakyti
nu ash ir turiu bedu su sausiaus pasiputusiais plaukais, nu bet pykit nepykit bet prisijuokiau smagiai sita foruma skaitydama:)) "pati sau nesmirdziu, nebent jei aplinkiniai pasako", arba " su majonezu tai nieko, bet su svugunais, tai....":))) nu tiksliai nepacitavau, bet panashiai skamba:) mano nuomone plaukam gali padeti tik profesionali kosmetika, kuri beja nemazai kainuoja. labiausiai man patiko ir tiko keune, ypac kauke plaukam, tik deja jos del finansiniu galimybiu negaliu tiek naudoti kiek reiktu. o liaudiskais metodais ash netikiu, juo labiau majonezu, nes velniai zino ko ten i ji prideda, gali ir be plauku likti su tokiais eksperimentais, o tada bus jau nebejuokinga. gariau jau kaip sakoma pasispausti ir naudoti tik geras priemones, kad dar labiau nesugadintum plaukuciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kolete @ 2005 10 03, 14:47)
1)"... nu bet pykit nepykit bet prisijuokiau smagiai sita foruma skaitydama:))... "
2)"...beja nemazai kainuoja. ..."
3)"...su tokiais eksperimentais..."
4)"...gariau jau kaip sakoma pasispausti ir naudoti tik geras priemones, kad dar labiau nesugadintum plaukuciu smile.gif"

1)Nepykstam -juokas ilgina gyvenimą wink.gif
2)Kaina neparodo kokybės.Pagyvensi pamatysi pati wink.gif
3)Mes neeksperimentuojam - mūsų močiutės ir kiti protingi žmonės sako,vadinasi žino tongue.gif
4)Kam spaustis kai gali ir gerai ir pigiai thumbup.gif
Atsakyti