Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(Daiva57 @ 2005 09 23, 14:16)
Biok Alaus mieliu produktai - mano seriams issigelbejimas - vakar kaip issiploviau ir iskondicionavau - tai is sieno kupetos tokie slidus ir glotnus patapo - negaliu atsidziaugti..........

o kvapo budingo alaus mielems nebuna isplovus plauku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 09 23, 20:49)
o kvapo budingo alaus mielems nebuna isplovus plauku? blush2.gif

va snd lygtais stiliui perskaiciau ir pati uzsimaniau sitos serijos na o siaip as turiu kazkokia rusiska plauku kauke su alaus mielemis tai issiprausus kvapo nelieka o plaukucia tikrai labai glotnus buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2005 09 23, 20:00)
va snd lygtais stiliui perskaiciau ir pati uzsimaniau sitos serijos na o siaip as turiu kazkokia rusiska plauku kauke su alaus mielemis tai issiprausus kvapo nelieka o plaukucia tikrai labai glotnus buna wub.gif

cia jau pradeda mane gundyti,kad plaukuciai glotnus tampa... biggrin.gif
Atsakyti
siandiena buvau pas kirpeja, tai va , ji zinot ka pasiule, ogi vakare itrinti plaukucius varnalesu aliejumi, o ryte juos isplauti, sake plaukuciai zvilges... wub.gif
Atsakyti
Susidaro ispudis,kad bet koks aliejukas sausiem plauku galiukam tinka,nes kiek skaiciau vardinu: alyvu,saulegrazu,varnalesu,linu semenu,ricinos,saltalankio.Atrodo nieko nepamirsau. smile.gif Kirpeja man siule "purvinus" (na pries darant kauke plauku neplauti) plaukus issitepti majonezu ir palaikius apie valanda issiplauti galva.Nuo rytojau si nauja eksperimenta isbandys mano plaukuciai,o po keletos proceduru parasysiu kokie rezultatai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2005 09 23, 23:47)
Kirpeja man siule "purvinus" (na pries darant kauke plauku neplauti) plaukus issitepti majonezu ir palaikius apie valanda issiplauti galva.Nuo rytojau si nauja eksperimenta isbandys mano plaukuciai,o po keletos proceduru parasysiu kokie rezultatai. smile.gif

Butinai butinai parasyk, mano pazistama kirpeja irgi siule toki recepta sake LABAI padeda. Taigi, nepamirsk pasidalinti rezultatais, laukiam! 4u.gif
Atsakyti
Na as manau,kad saulegrazu aliejus plaukams netinka schmoll.gif
As pati isbandziau varnelisiu,alyvogiu,arbatmedzio,sazamu tik geri atsiliepimai,bandziau ir su majonezu,na man tai kvapas nelabai,ir atsiranda vienas pasalinis poveikis,bent jau man,paskui nieko negaliu valgyt su majonezu,o as labai salotas megstu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 09 23, 21:48)
siandiena buvau pas kirpeja, tai va , ji zinot ka pasiule, ogi vakare itrinti plaukucius varnalesu aliejumi, o ryte juos isplauti, sake plaukuciai zvilges...  wub.gif

As taip darau tik su alyvuogiu aliejumi. Nes labai jau tingiu ryte tepliotis ir dar ilgai laikyti schmoll.gif
Atsakyti
parekomenduokit ka tikrai butu verta nusipirkti is keune priemoniu smile.gif mano plaukuciai grazus , blizga tik sausoki ir letokai auga cry.gif na tai laukiu jusu rekomendaciju, nes neuzilgo eisiu apsipirkt siu priemoniu ax.gif
Atsakyti
as irgi gaivinau plaukus su Kiaunes priemonem, bet dabar naudoju Satinique sampuna, kauke ir balzama sausiem ir luzinejantiems... tai isvis plaukai sumonkstejo... ir blizga labai nebereikia nei alieju... Tik va ta kauke laikau gal puse valandos- atsibosta, bet efektas geras thumbup.gif
Atsakyti
o tau keune priemones nepatiko ar siaip atsibodo? smile.gif kiek tos satinique jei gerai parasiau priemones kainuoja ir kur ju yra pirkti? ax.gif
Atsakyti
esu girdejus kad eterinius aliejus galima ilasinti i sampuna ar krema.gal esat kuri nors meginus? blush2.gif
Atsakyti