Kažkada turėjau superinius plaukus: lygius, žvilgančius, sveikus... Kol nesusidėjau spiralinio ir nenusiblondinau iki visiško baltumo, žodžiu, ekperimentavau su savo vargšais plaukučiais iki beprotybės. Šiandien vėl esu brunetė, nes ir toliau šviesinti būtų tolygu rizikai nuplikti. Bet va, jau ko gero niekad neturėsiu tokių gražių plaukų kaip kadaise. Naudoju tikrai kokybiškas priežiūros priemones, deja, niekas nepadeda, vaizdzelis tikrai nekoks: galiukai klaikūs, šukų įkišti beveik neįmanmoma, o jei dar ištrinkusi neiššukuočiau, tai paskui ant savo galvos turėčiau gandralizdį. Vienu žodžiu, pravalas Na, ką man daryti??? Gal dar yra vilties šiaudus paversti bent jau normaliais plaukais?
QUOTE(Valeri @ 2005 09 16, 09:46)
Kažkada turėjau superinius plaukus: lygius, žvilgančius, sveikus... Kol nesusidėjau spiralinio ir nenusiblondinau iki visiško baltumo, žodžiu, ekperimentavau su savo vargšais plaukučiais iki beprotybės. Šiandien vėl esu brunetė, nes ir toliau šviesinti būtų tolygu rizikai nuplikti. Bet va, jau ko gero niekad neturėsiu tokių gražių plaukų kaip kadaise. Naudoju tikrai kokybiškas priežiūros priemones, deja, niekas nepadeda, vaizdzelis tikrai nekoks: galiukai klaikūs, šukų įkišti beveik neįmanmoma, o jei dar ištrinkusi neiššukuočiau, tai paskui ant savo galvos turėčiau gandralizdį. Vienu žodžiu, pravalas Na, ką man daryti??? Gal dar yra vilties šiaudus paversti bent jau normaliais plaukais?
na jau minejau,kad turi naudoti aliejukus,maitinti plaukucius, tada viskas bus o.k
QUOTE(farfalla @ 2005 09 15, 14:40)
Susiradau aš Wellos kondicionierų su saulėgrąžom Didžioji g. 13, čia prie pat Rotušės. Šiaip kainuoja 25Lt 58ct, bet man taip pasisekė 30% nuolaidą gavau ir sumokėjau 17Lt 91ct!
Tai va, jei kam reikia - skubėkit pirkt
Tai va, jei kam reikia - skubėkit pirkt
Jau nusipirkau, nuolaida dar yra, aciu, dabar reiks isbandyt
O kuo tas wella toks ypatingas?
QUOTE(Valeri @ 2005 09 16, 10:46)
galiukai klaikūs, šukų įkišti beveik neįmanmoma, o jei dar ištrinkusi neiššukuočiau, tai paskui ant savo galvos turėčiau gandralizdį. Vienu žodžiu, pravalas Na, ką man daryti??? Gal dar yra vilties šiaudus paversti bent jau normaliais plaukais?
as tai isbandziau siandien l'orealio balzama roziniam buteliuke, tai dabar plaukuciai blizga ir labai svelnus bet issukavimui tai nelabai padeda jis plauku sukavima labai palengvindavo avono serumas plauku galiukams, bet dabar prisiskaiciau kad jis su silikonu o tai labai kenkia plaukams tai dabar naudoju lenku Radical seruma plaukams, tai tikrai plaukai lengviau issisukuoja juo pasitepus
o del sukavimo tai manau padeda visokios priemones purskiamos ar tepamos ant plauko po plovimo o jei kam plaukai riebaluojasi tai nereikia ant virsugalvio teptis ir nebus problemu
QUOTE(vilmike @ 2005 09 16, 10:26)
man tai nuo jo labai plaukai riebalavosi,o kaip tau?
Kol kas nepastebėjau... Čia, matyt nuo plaukų tipo priklauso. Mano mišraus tipo, šaknys greit riebaluojasi, o šiaip plaukai sausi. Be to, sportuoju, tai plaukus plaunu dažnai. Todėl net neatkreipiau dėmesio.
Beje, šį kondicionierių reikia purkšti dar ant drėgnų plaukų, ar ne? Nes mano viena draugė ant sausų purškiasi
QUOTE(farfalla @ 2005 09 20, 08:05)
Kol kas nepastebėjau... Čia, matyt nuo plaukų tipo priklauso. Mano mišraus tipo, šaknys greit riebaluojasi, o šiaip plaukai sausi. Be to, sportuoju, tai plaukus plaunu dažnai. Todėl net neatkreipiau dėmesio.
Beje, šį kondicionierių reikia purkšti dar ant drėgnų plaukų, ar ne? Nes mano viena draugė ant sausų purškiasi
mano irgi tokie patys .o purksti reik ant dregnu plauku...
Dargaliu patarti gydymui plaukų vieną natųralią priemonę tai linea linų sėmenų aliejus..įtrinti kokia1,5 pries plovima ir šiltai palaikyti..o poto išplauti..bet čia tik kai turit lako..ir efektas tik ilgiau reguliariai panaudojus betbtai gydo plauką..o ne trumpalaikis efektas kaip daugumos cheminių priemonių
atsiprašau už klaidas labai pavargus..nematau ką rašau..ir išvis einu miegoti
QUOTE(gaudri @ 2005 09 20, 22:18)
Dargaliu patarti gydymui plaukų vieną natųralią priemonę tai linea linų sėmenų aliejus..įtrinti kokia1,5 pries plovima ir šiltai palaikyti..o poto išplauti..bet čia tik kai turit lako..ir efektas tik ilgiau reguliariai panaudojus betbtai gydo plauką..o ne trumpalaikis efektas kaip daugumos cheminių priemonių
Sudominai Ar galėtum parašyt, kur galima nusipirkti ir kokia kaina? Ačiū!
tai čia šeip būna sveiko maisto parduotuvėse kaune tai prie hyper maximos tokia yra tai ten ir pirkau o šeip man atrodo ir kaikuriose vaistinėse yra..galbūt net kokioje pačioje maximoje prie sveiko maisto lentynų būtų..linų semenų aliejus linea..ji ir seip profilaktiskai gerti sveika..per google susirask informacijos daugiau:)
Biok Alaus mieliu produktai - mano seriams issigelbejimas - vakar kaip issiploviau ir iskondicionavau - tai is sieno kupetos tokie slidus ir glotnus patapo - negaliu atsidziaugti..........