Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(farfalla @ 2005 09 13, 23:29)
Teisybė. Ir aš jo niekur nerandu  schmoll.gif Šiandien ir Sarmoje, ir Droge buvau...
Laukiame žinių  smile.gif

Svekos,
reikia eiti i buvusia Wellos parduotuve, dabar Rutos salonas vadinasi, Didziojoj gatvej, ten is Wellos visko yra ir nuolaidos buna, tik tiek kad senokai buvau, bet to su saulegrazom visada budavo lens.gif

Del siaudiniu plauku - vos galejau sukas ikisti, tai vakar nuvariau ir nusipirkau Lakme Teknia dazytu plauku kondensionieriu, uzsitepiau jau vakare, nu zinokit, del issukavimo tai liuks ir siap plaukai minksti, svelnus, tu siaudu kaip nebuta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2005 09 14, 09:26)
Svekos,
reikia eiti i buvusia Wellos parduotuve, dabar Rutos salonas vadinasi, Didziojoj gatvej, ten is Wellos visko yra ir nuolaidos buna, tik tiek kad senokai buvau, bet to su saulegrazom visada budavo lens.gif

Del siaudiniu plauku - vos galejau sukas ikisti, tai vakar nuvariau ir nusipirkau Lakme Teknia dazytu plauku kondensionieriu, uzsitepiau jau vakare, nu zinokit, del issukavimo tai liuks ir siap plaukai minksti, svelnus, tu siaudu kaip nebuta thumbup.gif

Ačiū! Bandysiu rytoj nueti, tikiuosi rasiu ax.gif Čia prie Rotušės kur nors ar arčiau Aušros Vartų? O salonas taip ir vadinasi "Rūtos salonas"? Tikiuosi ten iškaba yra blush2.gif Anksčiau kažkaip neatkreipiau dėmesio į tą saloną.
O Lakme Teknia irgi purskiamas kondicionierius? Kur pirkai ir kokia kaina?
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2005 09 12, 16:48)
na va nesi tokio mačiusi  cry.gif  , tai pasidalink iš kur pati būsi jo paėmusi, nes maniesiems plaukams tokia pagalba ir praverstų  4u.gif

pazistama kirpeja patare,ji ten visokiausiu priemoniu turi,is kur ir kas jai parveza nepaklausiau.jei domina as galiu suzinot,bet visa tai Klaipedoje doh.gif .ar tinka? :mirksiukas:man tai uz 30lt pardave,o kaip kitiems net nezinau,o gal visiems tiek kainuotu g.gif bijau sumeluot.jei sudomins parasysiu tiksliai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmike: 14 rugsėjo 2005 - 20:04
QUOTE(vilmike @ 2005 09 14, 19:59)
pazistama kirpeja patare,ji ten visokiausiu priemoniu turi,is kur ir kas jai parveza nepaklausiau.jei domina as galiu suzinot,bet visa tai Klaipedoje doh.gif .ar tinka? :mirksiukas:man tai uz 30lt pardave,o kaip kitiems net nezinau,o gal visiems tiek kainuotu g.gif bijau sumeluot.jei sudomins parasysiu tiksliai. mirksiukas.gif

Sudomino, sudomino mirksiukas.gif Parasyk kaina ir talpa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2005 09 14, 09:26)
Svekos,

Susiradau aš Wellos kondicionierų su saulėgrąžom thumbup.gif Didžioji g. 13, čia prie pat Rotušės. Šiaip kainuoja 25Lt 58ct, bet man taip pasisekė ax.gif 30% nuolaidą gavau ir sumokėjau 17Lt 91ct! thumbup.gif thumbup.gif
Tai va, jei kam reikia - skubėkit pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(farfalla @ 2005 09 15, 14:40)
Susiradau aš Wellos kondicionierų su saulėgrąžom  thumbup.gif Didžioji g. 13, čia prie pat Rotušės. Šiaip kainuoja 25Lt 58ct, bet man taip pasisekė  ax.gif 30% nuolaidą gavau ir sumokėjau 17Lt 91ct!  thumbup.gif  thumbup.gif
Tai va, jei kam reikia - skubėkit pirkt  biggrin.gif

O, kaip faina, reiks nubegti, aciu uz informacija 4u.gif O as Henna Plus kapsules nusipirkau, tai fantastiskas dalykas, plaukams mano labai patiko wub.gif
Atsakyti
siandien buvau pas daktare del plauku , nes slenka trupa ir pan. tai liepe kas antra savaite 2 men tepti alijosium ir naudoti dermena sampuna
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2005 09 15, 18:16)
siandien buvau pas daktare del plauku , nes slenka trupa ir pan. tai liepe kas antra savaite 2 men tepti alijosium ir naudoti dermena sampuna

Pries gerus metus ir as del tos pacios problemos buvau kreipusi i gydymo istaiga, bet pridare daugiausiai tyrimu visokiu ir apie plauku slinkima kazkaip kalba isgaravo doh.gif ir prasidejo kalba visai apie kitas ligas schmoll.gif Tai pasijutau kaip kokia kvailele, atsiait ko tu cia del tokio menkmiekio kreipiesi, kai pas tave pilna kitokiu ligu, nors jauciausi sveika kaip ridikelis ir nieko nesiskundziau.
Na cia truputi nukrypau, bet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2005 09 15, 19:09)
Pries gerus metus ir as del tos pacios problemos buvau kreipusi i gydymo istaiga, bet pridare daugiausiai tyrimu visokiu ir apie plauku slinkima kazkaip kalba isgaravo  doh.gif  ir prasidejo kalba visai apie kitas ligas  schmoll.gif  Tai pasijutau kaip kokia kvailele, atsiait ko tu cia del tokio menkmiekio kreipiesi, kai pas tave pilna kitokiu ligu, nors jauciausi sveika kaip ridikelis ir nieko nesiskundziau.
Na cia truputi nukrypau, bet  ax.gif

Na, tai gal jie Tau paaiškino, dėl ko tie plaukučiai nesveiki - juk jie nebūna nesveiki, kad jiems kažkas blogai, o jie, kaip ir oda, parodo mūsų vidaus organų būklę. Pvz, labai plaukai kenčia nuo skydliaukės. Mano irgi silpni, nes silpna neurohormoninė sistema... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2005 09 15, 19:19)
Na, tai gal jie Tau paaiškino, dėl ko tie plaukučiai nesveiki - juk jie nebūna nesveiki, kad jiems kažkas blogai, o jie, kaip ir oda, parodo mūsų vidaus organų būklę. Pvz, labai plaukai kenčia nuo skydliaukės. Mano irgi silpni, nes silpna neurohormoninė sistema... verysad.gif

Na, apie plaukus buvo kalba tik pirma karta nuejus. O po visu tyrimu prasidejo visai kita kalba. Istikruju gal reikejo tiesiog kreiptis i kita gydytoja, bet kadangi nemegstu visu tu gydymo istaigu, tai.. tai taip ir liko. Ir dabar karts nuo karto slenka, bet dar nenuslinko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2005 09 14, 21:12)
Sudomino, sudomino mirksiukas.gif  Parasyk kaina ir talpa.  smile.gif

sveika.talpa100ml,o kaina apie 30-40lt.tiksliai dar nepasakysiu,mano kirpeja tik pirmadieni pasirodys...man asmeniskai uz 30 lt pardave,o kaip svetimiems as nezinau." Dabur VATIKA " indu g-ba,pagamintas is kokosu aliejaus ir natural.zoleliu,ieina citrina, ir t.t.jis tirstos konsistencijos,truputi pasildzius suskysteja.tepti reikia ne daug,vos sauksteli.as tai nakciai issitepdavau,geresnis efektas!jau tepiausi 5 kartus,bet buteliukas kaip pilnas,taip pilnas..uzteks tikrai ilgam ir kvepia skaniai.bet uztat plaukai dabar thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .sukos varo kaip per sviesta,blaukai blizgesi igavo.esu labai patenkinta,o kiek pries tai visko isbandyta,kiek pinigeliu vejais issvaistyta! doh.gif dabar galiu ir pertraukele padaryti,nematau reikalo kas kart teptis. 4u.gif mirksiukas.gif rasyk jei sudomino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmike: 16 rugsėjo 2005 - 09:23
QUOTE(farfalla @ 2005 09 15, 13:40)
Susiradau aš Wellos kondicionierų su saulėgrąžom  thumbup.gif Didžioji g. 13, čia prie pat Rotušės. Šiaip kainuoja 25Lt 58ct, bet man taip pasisekė  ax.gif 30% nuolaidą gavau ir sumokėjau 17Lt 91ct!  thumbup.gif  thumbup.gif
Tai va, jei kam reikia - skubėkit pirkt  biggrin.gif

man tai nuo jo labai plaukai riebalavosi,o kaip tau? 4u.gif
Atsakyti