Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

Sios kaukes kaina(BED HEAD)-150ML. yra 62lt.Na nera pigi,bet efektas tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
Beje, dar ka pastebejau del tigi priemoniu- ju labai ilgam uztenka. Stai turiu plauku kauke su vitaminais, labai faina, naudoju koki menesi, ir atrodo, kad jos kokiems metams man uzteks. Tas pats ir su sampunu. Visokie wash&go baigiasi per 2 savaites, o sito man pusei metu uztenka.
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 09 12, 13:53)
Beje, dar ka pastebejau del tigi priemoniu- ju labai ilgam uztenka. Stai turiu plauku kauke su vitaminais, labai faina, naudoju koki menesi, ir atrodo, kad jos kokiems metams man uzteks. Tas pats ir su sampunu. Visokie wash&go baigiasi per 2 savaites, o sito man pusei metu uztenka.

As kauke irgi jau kokie 3men. naudoju ir dar tikrai daug like,o sampuno sios firmos dar nebandziau,reiks isbandyti smile.gif
Atsakyti
Pabandykit plaukų kaukę silpniems plaukams MARGARITA su natūraliais alaus mielių ir augaliniais ekstraktais. Daugiau apie tai parašyta čia:

Plaukų priežiūra

Ir labai skaniai kvepia 4u.gif

Atsakyti
KAI IS BALTOS TAPAU TAMSI,MANO PLAUKAI IRGI BUVO KAIP SIAUDAI PASIDARE.KO TIK NETEPIAU,NIEKAS NEPADEJO,JAU ZADEJAU PLAUKUS KIRPT TRUMPAI.PAZISTAMA KIRPEJA PASIULE PLAUKAMS ALIEJUKA IS KOKOSU ISSPAUSTA ,VADINASI " DABUR VATIKA",JIS MAITINA PLAUKUS,GERINA MEDZIAGU APYTAKAITA.VISAI KITAS REIKALAS.PLAUKAI BLIZGA,ATSIGAVO.SIAIP TOKIO NIEKUR NESU MACIUSI PIRKTI. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmike @ 2005 09 12, 17:36)
KAI IS BALTOS TAPAU TAMSI,MANO PLAUKAI IRGI BUVO KAIP SIAUDAI PASIDARE.KO TIK NETEPIAU,NIEKAS NEPADEJO,JAU ZADEJAU PLAUKUS KIRPT TRUMPAI.PAZISTAMA KIRPEJA PASIULE PLAUKAMS ALIEJUKA IS KOKOSU ISSPAUSTA ,VADINASI  " DABUR VATIKA",JIS MAITINA PLAUKUS,GERINA MEDZIAGU APYTAKAITA.VISAI KITAS REIKALAS.PLAUKAI BLIZGA,ATSIGAVO.SIAIP TOKIO NIEKUR NESU MACIUSI PIRKTI. thumbup.gif

na va nesi tokio mačiusi cry.gif , tai pasidalink iš kur pati būsi jo paėmusi, nes maniesiems plaukams tokia pagalba ir praverstų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2005 09 12, 16:48)
na va nesi tokio mačiusi  cry.gif  , tai pasidalink iš kur pati būsi jo paėmusi, nes maniesiems plaukams tokia pagalba ir praverstų  4u.gif

ir kaina jei galima ;D
Atsakyti
QUOTE(zirzala @ 2005 09 10, 18:22)
Aš naudoju Londa plaukų struktūrą atkuriančią kaukę su D pantenoliu, bei Londa purškiamą pienelį plaukams. Maloniai kvepia, o papurškus ant dar drėgnų plaukų, plaukai tampa minkšti, labai lengvai išsišukuoja. Šias priemones man pasiūlė mano kirpėja  ax.gif  Kaukės kaina apie 34Lt, jos labai daug 1l, o pienelio kaina apie 12 lt 150ml.

o kur dar būtų galima nusipirkt? žinai? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2005 09 12, 14:25)
Pabandykit plaukų kaukę silpniems plaukams MARGARITA su natūraliais alaus mielių ir augaliniais ekstraktais. Daugiau apie tai parašyta čia:

Plaukų priežiūra

Ir labai skaniai kvepia  4u.gif

Aš tokios kaukės niekur nemačiau pirkti blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zbitka10 @ 2005 09 13, 09:15)
Aš tokios kaukės niekur nemačiau pirkti blink.gif  blink.gif

Tik dabar atsiranda prekyboje smile.gif Jau turetu buti Norfa XXL ir XL, Drogas, Kosmada, kai kuriose Sarmose, greitais bus ir IKI. Kaina apie 5,5-6,0 lt.
Atsakyti
O as to purskiamo Wella kondicionieriaus su saulegrazom niekur nerandu, Sarma sake, kad jie tikrai nebeturi, Drogas irgi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 30, 10:49)
Wella, prof. priemonė. Purškiamas kondicionierius su saulėgražom. Kaina apie 26 Lt.

Teisybė. Ir aš jo niekur nerandu schmoll.gif Šiandien ir Sarmoje, ir Droge buvau...
Laukiame žinių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farfalla: 13 rugsėjo 2005 - 22:33