Sios kaukes kaina(BED HEAD)-150ML. yra 62lt.Na nera pigi,bet efektas tikrai yra
Beje, dar ka pastebejau del tigi priemoniu- ju labai ilgam uztenka. Stai turiu plauku kauke su vitaminais, labai faina, naudoju koki menesi, ir atrodo, kad jos kokiems metams man uzteks. Tas pats ir su sampunu. Visokie wash&go baigiasi per 2 savaites, o sito man pusei metu uztenka.
QUOTE(xlr @ 2005 09 12, 13:53)
Beje, dar ka pastebejau del tigi priemoniu- ju labai ilgam uztenka. Stai turiu plauku kauke su vitaminais, labai faina, naudoju koki menesi, ir atrodo, kad jos kokiems metams man uzteks. Tas pats ir su sampunu. Visokie wash&go baigiasi per 2 savaites, o sito man pusei metu uztenka.
As kauke irgi jau kokie 3men. naudoju ir dar tikrai daug like,o sampuno sios firmos dar nebandziau,reiks isbandyti
Pabandykit plaukų kaukę silpniems plaukams MARGARITA su natūraliais alaus mielių ir augaliniais ekstraktais. Daugiau apie tai parašyta čia:
Plaukų priežiūra
Ir labai skaniai kvepia
Plaukų priežiūra
Ir labai skaniai kvepia
KAI IS BALTOS TAPAU TAMSI,MANO PLAUKAI IRGI BUVO KAIP SIAUDAI PASIDARE.KO TIK NETEPIAU,NIEKAS NEPADEJO,JAU ZADEJAU PLAUKUS KIRPT TRUMPAI.PAZISTAMA KIRPEJA PASIULE PLAUKAMS ALIEJUKA IS KOKOSU ISSPAUSTA ,VADINASI " DABUR VATIKA",JIS MAITINA PLAUKUS,GERINA MEDZIAGU APYTAKAITA.VISAI KITAS REIKALAS.PLAUKAI BLIZGA,ATSIGAVO.SIAIP TOKIO NIEKUR NESU MACIUSI PIRKTI.
QUOTE(vilmike @ 2005 09 12, 17:36)
KAI IS BALTOS TAPAU TAMSI,MANO PLAUKAI IRGI BUVO KAIP SIAUDAI PASIDARE.KO TIK NETEPIAU,NIEKAS NEPADEJO,JAU ZADEJAU PLAUKUS KIRPT TRUMPAI.PAZISTAMA KIRPEJA PASIULE PLAUKAMS ALIEJUKA IS KOKOSU ISSPAUSTA ,VADINASI " DABUR VATIKA",JIS MAITINA PLAUKUS,GERINA MEDZIAGU APYTAKAITA.VISAI KITAS REIKALAS.PLAUKAI BLIZGA,ATSIGAVO.SIAIP TOKIO NIEKUR NESU MACIUSI PIRKTI.
na va nesi tokio mačiusi , tai pasidalink iš kur pati būsi jo paėmusi, nes maniesiems plaukams tokia pagalba ir praverstų
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2005 09 12, 16:48)
na va nesi tokio mačiusi , tai pasidalink iš kur pati būsi jo paėmusi, nes maniesiems plaukams tokia pagalba ir praverstų
ir kaina jei galima ;D
QUOTE(zirzala @ 2005 09 10, 18:22)
Aš naudoju Londa plaukų struktūrą atkuriančią kaukę su D pantenoliu, bei Londa purškiamą pienelį plaukams. Maloniai kvepia, o papurškus ant dar drėgnų plaukų, plaukai tampa minkšti, labai lengvai išsišukuoja. Šias priemones man pasiūlė mano kirpėja Kaukės kaina apie 34Lt, jos labai daug 1l, o pienelio kaina apie 12 lt 150ml.
o kur dar būtų galima nusipirkt? žinai?
QUOTE(Reklamiste @ 2005 09 12, 14:25)
Pabandykit plaukų kaukę silpniems plaukams MARGARITA su natūraliais alaus mielių ir augaliniais ekstraktais. Daugiau apie tai parašyta čia:
Plaukų priežiūra
Ir labai skaniai kvepia
Plaukų priežiūra
Ir labai skaniai kvepia
Aš tokios kaukės niekur nemačiau pirkti
QUOTE(zbitka10 @ 2005 09 13, 09:15)
Aš tokios kaukės niekur nemačiau pirkti
Tik dabar atsiranda prekyboje Jau turetu buti Norfa XXL ir XL, Drogas, Kosmada, kai kuriose Sarmose, greitais bus ir IKI. Kaina apie 5,5-6,0 lt.
O as to purskiamo Wella kondicionieriaus su saulegrazom niekur nerandu, Sarma sake, kad jie tikrai nebeturi, Drogas irgi
QUOTE(jadzka @ 2005 08 30, 10:49)
Wella, prof. priemonė. Purškiamas kondicionierius su saulėgražom. Kaina apie 26 Lt.
Teisybė. Ir aš jo niekur nerandu Šiandien ir Sarmoje, ir Droge buvau...
Laukiame žinių