QUOTE(gaudri @ 2005 09 01, 15:38)
Ogal kas gali konkrečiai psakyti kur yra wellos to purškiamo balzamo su saulėgražom kaune pirkti..labai laiko satriuka..tai nėra kada ieskoti..būčiau dėkinga
Manau, kad didesnėj Sarmoj rasi
Žiūriu, kad jau prisikalbėjau su tuo kondicionierium
nepamirškit, kad kas vienai tinka - kitai gali netikti
QUOTE(babarskas @ 2005 09 02, 09:34)
radau as nounou pack. idomu, kad ta kompanija siulo priemones su ivairiausiais ph, minetas yra 3, o kita maciau ph 10. profesionali kosmetika, naudoja kirpyklos.
http://www.davines.c....php?lingua=eng
ir as tokio stebuklelio noreciau
kontaktai tokie: Naugarduko g. 8 , Vilnius
Tel. (5) 2123888; (620) 77958
El. paštas. carlis-studija@mail.lt
kaune, kaip supratau nera kirpyklos kuri prekiautu, bent jau nete nesiskelbia
http://www.davines.c....php?lingua=eng
ir as tokio stebuklelio noreciau
kontaktai tokie: Naugarduko g. 8 , Vilnius
Tel. (5) 2123888; (620) 77958
El. paštas. carlis-studija@mail.lt
kaune, kaip supratau nera kirpyklos kuri prekiautu, bent jau nete nesiskelbia
pH 3- 10 manau tai apie dazus. 10 tai jau sharmas kaip reikiant. permanentiniai dazai stiprus pakankamai turi toki pH. o va 3 jau rugsti terpe. rugstiniu dazu manau. paprastai kaukes ir sampunai turi 4- 5.
QUOTE(zhiurkike @ 2005 09 02, 17:51)
pH 3- 10 manau tai apie dazus. 10 tai jau sharmas kaip reikiant. permanentiniai dazai stiprus pakankamai turi toki pH. o va 3 jau rugsti terpe. rugstiniu dazu manau. paprastai kaukes ir sampunai turi 4- 5.
Na, mano minėta kaukė skirta sausiems ir pažeistiems plaukams ir jos pH yra 3. Na, super gaminukas, tik gaila, kad Kaune nėra. Reikės darbo dieną pasiskambint į oficialų atstovą, tai gal jie nepagailės ir pasakys savo klientų pavadinimus
Man sausokiems plaukant padeda Keune rekonstruktorius 'Reconstructor" , taip ir vadinasi.
Tikrai nebloga priemonė, plaukai gražiai krenta, nesausi, ne tokie trapūs ir skaniai kvepia (aišku, tas kvapas tokiu atveju dzin). Be to, naudinga, jeigu plaukas pažeistas, silpnas.
Man tūtelės užteko pusmečiui, o naudoju po kiekvieno plovimo kas antrą dieną. Jį naudoti ant šlapių plaukų, pamasažuoti, nuskalauti.
Ir kaina ne beprotiškai didelė - tiksliai nepamenu, bet ar tik ne apie kokius 35 - 40 Lt. Būna Eurovaistinėse, Femina Bona salonuose, galima nusipirkti ir kituose salonusoe, kur prekiauja šia kosmetika.
Rekomenduoju
Tikrai nebloga priemonė, plaukai gražiai krenta, nesausi, ne tokie trapūs ir skaniai kvepia (aišku, tas kvapas tokiu atveju dzin). Be to, naudinga, jeigu plaukas pažeistas, silpnas.
Man tūtelės užteko pusmečiui, o naudoju po kiekvieno plovimo kas antrą dieną. Jį naudoti ant šlapių plaukų, pamasažuoti, nuskalauti.
Ir kaina ne beprotiškai didelė - tiksliai nepamenu, bet ar tik ne apie kokius 35 - 40 Lt. Būna Eurovaistinėse, Femina Bona salonuose, galima nusipirkti ir kituose salonusoe, kur prekiauja šia kosmetika.
Rekomenduoju
As savo plaukams naudotu tigi bed head tokia kauke melynam indelyje. man patinka.
Na dazytiems plaukuciams super gera kauke yra BED HEAD firmos.Ji vadinasi DUMB BLONDE,bet ji ne tik blondinems.Tinka dazytiems,sviesintiems,pazeistiems,chemiskai paveiktiems ir sunkiai issukuojamiems plaukams.As dabar ja naudoju tai
QUOTE(JOLYSKA @ 2005 09 10, 14:16)
Na dazytiems plaukuciams super gera kauke yra BED HEAD firmos.Ji vadinasi DUMB BLONDE,bet ji ne tik blondinems.Tinka dazytiems,sviesintiems,pazeistiems,chemiskai paveiktiems ir sunkiai issukuojamiems plaukams.As dabar ja naudoju tai
Kai rasot tai visada ir kaina paminekit Manau,kad ne visos sau gali leisti pirkti TIGI priemones,kurios kainuoja simtus litu
Aš naudoju Londa plaukų struktūrą atkuriančią kaukę su D pantenoliu, bei Londa purškiamą pienelį plaukams. Maloniai kvepia, o papurškus ant dar drėgnų plaukų, plaukai tampa minkšti, labai lengvai išsišukuoja. Šias priemones man pasiūlė mano kirpėja Kaukės kaina apie 34Lt, jos labai daug 1l, o pienelio kaina apie 12 lt 150ml.
QUOTE(zirzala @ 2005 09 10, 18:22)
Aš naudoju Londa plaukų struktūrą atkuriančią kaukę su D pantenoliu, bei Londa purškiamą pienelį plaukams. Maloniai kvepia, o papurškus ant dar drėgnų plaukų, plaukai tampa minkšti, labai lengvai išsišukuoja. Šias priemones man pasiūlė mano kirpėja Kaukės kaina apie 34Lt, jos labai daug 1l, o pienelio kaina apie 12 lt 150ml.
kaip tas pienelis vadinasi?
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 09 10, 20:23)
kaip tas pienelis vadinasi?
LONDA CARE Haarmilch
QUOTE(JOLYSKA @ 2005 09 10, 16:16)
Gal ir visai nieko... Sitos nebandziau...