Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

QUOTE(babarskas @ 2005 09 01, 11:50)
o kokia ta nauja serija? ir kokia avon nenuplaunama kauke? g.gif

Nauja serija plaukams SL. Iš tos serijos šampunai. Su šilko dalelėmis. Man patiko. Kas naudojo-geri atsiliepimai. Bet individualiai. Jei tiks plaukams tai tiks:)
O Avon kauke nauja kažkokia. Kaip kremą užtepi ar kaip balzamą skystą tokį.
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 08 29, 22:38)
Nors dedu kaukes, naudoju balzama, sampuna dazytiem plaukam, bet po dazymo mano plaukai kaip siaudai... jau ilga laika taip...    blink.gif  Gal zinot kokias priemones, kurias galeciau naudoti kasdiena, kad ta plauka suminkstint... Gal purskiama kondicionieriu koki? o gal zinot geras kaukes toki tipa "gydyti" biggrin.gif ar dar ka...  cry.gif

Nepamirsk ir is vidaus savo plaukuciu pastiprint. Man asmeniskai labai padejo Harmony linijos vitaminai (vadinasi "Plauku prieziuros kapsules", kainavo apie 19 lt eurovaistinej). Naudoju jau ketvirtas menuo ir plaukai tikrai zymiai pasitaise thumbup.gif Ir nedazyk pigiais dazais, sutaupysi nebent grozio saskaita ax.gif
Atsakyti
tai man rekomenduoji ta su saulegrazom? as kazkada bandziau tos serijos sapmuna pas ex draugo sese, tai perdaug plaukus suriebino..saknys riebaluojasi o galai sausi..o tu jadzka kadien plauni galva?
Atsakyti
man po balinimu buvo pasauseje plaukai, tai kadangi buvo sausi ir stori tai nasojau intensyvia serija pazeistiems plaukamskerasilk, sampuna, kauke ir fluida- nenuskalaujama priemone. plaukai ir svelnus ir lygus ir elastingi patapo. ir laaabai laabai blizga, net kartais jokiu isvis priemoniu nededu kondicionuojanciu ir puikiai. smile.gif. ir uztenka ilgam pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(zbitka10 @ 2005 09 01, 13:05)
tai man rekomenduoji ta su saulegrazom? as kazkada bandziau tos serijos sapmuna pas ex draugo sese, tai perdaug plaukus suriebino..saknys riebaluojasi o galai sausi..o tu jadzka kadien plauni galva?

Aš plaunu kasdien, o tas purškiamas man tikrai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2005 09 01, 13:00)
man po balinimu buvo pasauseje plaukai, tai kadangi buvo sausi ir stori tai nasojau intensyvia serija pazeistiems plaukamskerasilk, sampuna, kauke ir fluida- nenuskalaujama priemone. plaukai ir svelnus ir lygus ir elastingi patapo. ir laaabai laabai blizga, net kartais jokiu isvis priemoniu nededu kondicionuojanciu ir puikiai. smile.gif. ir uztenka ilgam pakankamai.

Pirma karta girdziu sia serija? Kur pirkai? Kokios kainos?
Atsakyti
viena is goldwell plauku prieziuros liniju kerasilk su naturaliais silko proteinais. yra kai kuriuose salonuose pirkt, o bustine kur irgi pirkt konstitucijos pr. kainos nu kaip sampunas 30 kauke 26 fluidas apie 55 kazkur. bet uztenka tai ilgam pakankamai. nu daug siaip priemoniu yra pigesniu- brangesniu. ant plauku taupyt negalima biggrin.gif ir jei jau rinktis tai rinktis profesionalias priemones keune schwartzkopf, goldwell, wella. yra is ko rinktis, nesigundant siaip mazom kainom ir sdideliais kiekiais.
Atsakyti
sveikos,
as tai plauku prieziuros priemonems isleidziu labai daug pinigu, nes man labai svarbu garzus plaukai. mano plaukai dazyti sviesiai, ilgi iki liemens. ir kad jie nebutu kaip siaudai naudoju tokiu firmu priemones: keune, rene furterer ir alfa parf. vakar buvau pas kirpeja ir jis mans sake, kad dabar vienas is geriausiu dalyku kas yra rinkoje yra grozio ampules plauku galams is keune. as jas naudoju ir is tiesu galiukai neskilineja, nesauseja. pabandykite! taip pat siaudiniams plaukams labai gera priemone yra is rene furterer karite aliejus plaukams. juo issitepi visus plaukus pries plovima palauki apie pusalandi, paskui tik plauni su sampunu - plaukiukai kaip silkiniai tampa biggrin.gif
Atsakyti
Ogal kas gali konkrečiai psakyti kur yra wellos to purškiamo balzamo su saulėgražom kaune pirkti..labai laiko satriuka..tai nėra kada ieskoti..būčiau dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Sarmoj turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano plaukučiams super patiko Nounou Pack pH 3,0 plaukų kaukė. po pirmo naudojimo plaukų nepažinau. Už 250 ml mokėjau 42 Lt. Bėda ta, kad pirkau druskininkuose, SPA Vilnius. Dabar norėčiau įsigyti tos pačios serijos šampūnų ir kitų priežiūros priemonių, bet nežinau kur jų Kaune įsigyti. Oficialus atstovas yra "Emblika", kosmetika importuojama iš Italijos. Jei kuri žinote, parašykit į až.
Atsakyti
radau as nounou pack. idomu, kad ta kompanija siulo priemones su ivairiausiais ph, minetas yra 3, o kita maciau ph 10. profesionali kosmetika, naudoja kirpyklos.
http://www.davines.c....php?lingua=eng
ir as tokio stebuklelio noreciau rolleyes.gif

kontaktai tokie: Naugarduko g. 8 , Vilnius
Tel. (5) 2123888; (620) 77958
El. paštas. carlis-studija@mail.lt
kaune, kaip supratau nera kirpyklos kuri prekiautu, bent jau nete nesiskelbia schmoll.gif
Atsakyti