Keramidai uzpildo pazeistas plauko vietas ir plaukai tampa stiprus, atsparus, sveiki ir zvilgantys....kazkas panasaus. Sivakar isbandysiu tada parasysiu kaip
Man tai nepadeda tie visi elvitaliai, fructis ir t.t. Kirpeja man patare naudoti kazka profesionalaus, aisku ir kaina visai kita... bet pabandziau Aliejuka Kerastase (apie 70lt) ir Kiaune kauke dar turiu, tai rezultatas ishkart kitoks- plaukai minksti, svelnus ir blizgantys. nors aisku vistiek siurkstoki, gal todel kad jie labai nualinti. bet manau, kai plaukai jau visai sausi reikia naudoti visa sistema geru, profesionaliu priemoniu- sampuna, kauke, balzama, aliejuka ir t.t.
QUOTE(Afro @ 2005 06 23, 21:41)
Man tai nepadeda tie visi elvitaliai, fructis ir t.t. Kirpeja man patare naudoti kazka profesionalaus, aisku ir kaina visai kita... bet pabandziau Aliejuka Kerastase (apie 70lt) ir Kiaune kauke dar turiu, tai rezultatas ishkart kitoks- plaukai minksti, svelnus ir blizgantys. nors aisku vistiek siurkstoki, gal todel kad jie labai nualinti. bet manau, kai plaukai jau visai sausi reikia naudoti visa sistema geru, profesionaliu priemoniu- sampuna, kauke, balzama, aliejuka ir t.t.
o kur yra pirkti kerastase aliejukku?
Na as kadangi klaipediete tai pirkau grozio salone "Monrida"
Šiandien klientei kurios plaukai žiauriai velesi net po kaukės, papurškiau pieneliu Egene Perma firmos, geltonos spalvos buteliukas "Saulės linija", apsaugo plauką nuo saulės ir nuo karšto oro džiovinant fenu, išlaiko spalvą ir palengvina iššukavimą. Rezultatas mene pačią nustebino, nes plaukai gerai išsišukavo ir daugiau nesusivėlė, kaip dažnai būna. Tikrai gera priemonė, bet ne labai tinka jei galvos oda yra riebi, nes greit susiriebaloja plaukai. Yra pirkti Eurovaistinej arba grožio salonose kurie dirba su šita kosmetika. Kaina apie 30lt.
Nors dedu kaukes, naudoju balzama, sampuna dazytiem plaukam, bet po dazymo mano plaukai kaip siaudai... jau ilga laika taip... Gal zinot kokias priemones, kurias galeciau naudoti kasdiena, kad ta plauka suminkstint... Gal purskiama kondicionieriu koki? o gal zinot geras kaukes toki tipa "gydyti" ar dar ka...
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 08 29, 20:38)
Nors dedu kaukes, naudoju balzama, sampuna dazytiem plaukam, bet po dazymo mano plaukai kaip siaudai... jau ilga laika taip... Gal zinot kokias priemones, kurias galeciau naudoti kasdiena, kad ta plauka suminkstint... Gal purskiama kondicionieriu koki? o gal zinot geras kaukes toki tipa "gydyti" ar dar ka...
Sveika,Butterfly,
Atrodo mano plauku bukle palietei ...
Pirmiausia klausimas kokiais dazais dazaisi ir kiek laikai ant galvos.?..
: as is prigimties turiu prastus plonus plaukus...todel kiekvieno praradimas man didelis praradimas
Dazau tik aliejiniais dazais arba naturaliais(nes jie nesausina plauku).Taciau karta priverstinai teko dazytis Wella prof.dazais kirpykloje...tai jezau...siaudai pasidare(mat laike net 1val ) ir slenka po to karto iki siol
Tai kai i lt grizau kirpejas liepe nusipirkti BAD HEAD saldomaja metu kauke plaukams...tai po 1k.jau plaukai blizgejo .Tiesa ji riebi todel uztenka viena k.per savaite palaikyti 5min ir paskui nuplauti.Yra pirkti tik Vilniuje Akropolije,ten bus atskiras siu produktu skyrius.Brangi si linija,bet tikrai veiksminga.200ml.kainavo 70lt...bet ja kokius 2-3metus naudosiu...Tikrai verta pinigu
2)patarimas tustuojau nusipirkti Kirpykloje Loreal KERASTASI linijos sampuna(apie50lt) ir balzama(apie50lt) paziestiems ,nualintiems,sausiems plaukams.Geltonos spalvos sausiems,o zalios spalvos extra sausiems....Pinigai garantuoju nebus ismesti....Pati naudoju ir kartais dar gailedama brangaus sampuno ar balzamo papaudavau su pigiu ...tai pu ju siaudai budavo...taip kad nusipirk ir negailek....
Jei ka dar klausk,pakonsultuosiu
Na, man po cheminio padėjo kelios priemonės:
1. Bonacure intensyvios priežiūros kaukė (vienkartinės pakuotės) (užtenka 2 kartamas.
2. Bonacure irgi intensyviai drėkinanti kaukė tiūbuke (apie 7 Lt.) užtenka man 2-3 kartams.
2. Wella, prof. priemonė. Purškiamas kondicionierius su saulėgražom. Kaina apie 26 Lt. Užteko daugiau nei mėnesiui naudojant kasdien.
Dar neblogas buvo keranove purškalas dažytiems plaukams... bet...... anie tikrai geresni
Pamegink "supermamoj" visu isgirta kauke plaukams "GAJA", kaina 5 lt. bazese.
Tikrai labai gera Po jos pas mane plaukai kaip silkiniai ir labai minksti.... Mano drauge turi storus plaukus, dazosi sviesiai, tai jos plaukai buvo ne kokie, kap tu sakai :" kaip siaudai", tai jai pasiuliau sia kauke, ji ja nusipirko ir sako, kad po jos plaukai dabar minksti, elastingi ir labai blizga.
O kasdieniniam naudojimui yra purskiami nenuplaunami balzamai siurkstiems, nepaklusniems, dazytiems plaukams....
Na, aisku, sompunai irgi turi buti skirti siurkstiems, dazytiems plaukams....
Tikrai labai gera Po jos pas mane plaukai kaip silkiniai ir labai minksti.... Mano drauge turi storus plaukus, dazosi sviesiai, tai jos plaukai buvo ne kokie, kap tu sakai :" kaip siaudai", tai jai pasiuliau sia kauke, ji ja nusipirko ir sako, kad po jos plaukai dabar minksti, elastingi ir labai blizga.
O kasdieniniam naudojimui yra purskiami nenuplaunami balzamai siurkstiems, nepaklusniems, dazytiems plaukams....
Na, aisku, sompunai irgi turi buti skirti siurkstiems, dazytiems plaukams....
dar kosmetinis zibalas padeda as kai istepu plaukus nuo sakniu iki galiuku, tai isplovus (tenka gerokai pavargti) jie tampa tokie uuuhhhhh