Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai kaip šiaudai, gal turit patarimų...

A6 dabar labai intensyviai pradėjau gydyti savo labai sausus nutriušusius plaukelius....nusipirkau eurovaistinėje Rene Furterer šampūną ir kaukę labai sausiems plaukams (kaina 90 su kapeikom), nušuoliavau į kirpyklą ir pakirpau galiukus, kurie buvo labiau panašūs į šiaudus nei į plaukus blush2.gif o daba prieš kiekvieną plovimą plaukus ištrinu alyvų, ricinos aliejaus ir citrinos mišiniu palaikau porą valandėlių ir tada jau plaunu su Rene Furterer ax.gif apie porą savaičių jau taip žaidžiuosi, bet plaukai jau tikrai matosi, kad atsigauna thumbup.gif
Atsakyti
hobita smile.gif hobitus aš labai myliu.
Atsakyti
Nu mano dar vienas atradimas: eilinį kartą nuėjus į pardę turėjau ką nors sau nusipirkt... ir ši kartą - Elvitalio tiūbikai super stiprios priemonės. Ale serumo. Pirkau raudonus ir ką... mano plaukai po cheminio ir tikrai suglotnino juos, palygino, švelnesni tapo. Tik užtepus perskalaut reikia. (nors rašo, kad nereikia)... tikrai plaukučiai tokio veidrodinio spindesio gavo šiek tiek...
Atsakyti
rašo, kad reikia perskalaut po 1 minutės. aš irgi turiu. bet man netinka. mano plaukai per sausi. gal geriau reikėjo pirkt geltoną.
Atsakyti
as irgi jau isvbandziau ta seruma elvitalio.bandziau ir geltona ir raudona , geltonas labiau patiko svelnesni plaukai....
Atsakyti
as pastebejau, kad tinka bent koks sampunas ir kauke, kaip tik pradedi juos vartoti...kokias 2 savaites.. blink.gif Bet kaip plaukas ipranta - tada vel kuiskis senienose ir atsiprasyk pradetus sampunus g.gif Isbandzius ir babcias agafjas ir lorealius, garnierus visokius, kirpyklu profesionaliai prieziurai skirtus dalykelius, bet po 2 savaiciu.... verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2005 06 13, 17:22)
Ir kaukė, ir šampūnas.. smile.gif Abudu O'Rising firmos, kaip suprantu.. o vadinasi Heliantis.. smile.gif Sakau, su tokia saulėgrąža smile.gif

dikse nors čia truputį ne į temą bet ar dar parduodi tą maudimkę noriu nupirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2005 06 20, 14:35)
as irgi jau isvbandziau ta seruma elvitalio.bandziau ir geltona ir raudona , geltonas labiau patiko svelnesni plaukai....

Ar kalbi apie Elvital anti-breakage seruma??? Vakar nusipirkau toki purskiama, nes mano sese kazkoki panasu turejo...Bet kai perskaiciau, kad reikia isskalauti, tai supratau, kad ne toki nusipirkau..nes sese neskalaudavo
Atsakyti
vilte manau ne tas
mes kalbam apie elvital sos repair serum, ten pokely 4 kapsulytes buna
Atsakyti
Mano cheminio sukavimo issausintiems plaukams labai gerai tinka Dove sampunas ir kondicionierius thumbup.gif
Dabar bent jau issukuot galiu, bo is viso plastmasiniai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2005 06 20, 15:54)
vilte manau ne tas
mes kalbam apie elvital sos repair serum, ten pokely 4 kapsulytes buna

aaaa
pas mane toks purskiamas serumas
Atsakyti
o koks jo poveikis?
Atsakyti