Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

aistukas, instrukcijoj kalbama, kad bijo vandens, galbut tiesiog nusiplautu?
Bet cia tik spejimas,
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 05 01, 11:18)
Sveikos,

gal žinote, kur vilniuje galima nusipirkti Rayher klijus ("Gerose akyse" šiuo metu nėra) arba internetinėse parduotuvese?  smile.gif

arba skambink Salnei, ji sake iki sekmadienio gi Panevezy bus mirksiukas.gif pas mus yra.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 30, 21:50)
as cia dabar off topic parasysiu, bet nzn kur klausti:0
klausimas vilnietem.ar sekmadieni yra Vilniuje vieta kur kokie filmai, biliardas, boulingas kazkas tokio butu dar apie kokia 12 val nakties???akropolis matau ne.bet gal kitu vietu yra...buciau dekinga del info i az:)

gal cia g.gif darbo laiko neraso, bet takelius leidzia rezervuoti ir po 24.00
http://www.bowling.l...is=rezervavimas
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2009 05 01, 19:48)
gal cia  g.gif  darbo laiko neraso, bet takelius leidzia rezervuoti ir po 24.00
http://www.bowling.l...is=rezervavimas

didelis didelis dekui:) mirksiukas.gif labai liuks informacija:)
Atsakyti
bandau RETRO. ir kilo klausimėlis: o kai nupurkšiu sintetiniu laku ar dar reikia lakuoti. Gal užtenka vieno to sluoksnio- juk sintetinis.? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugu: 01 gegužės 2009 - 22:17
vieno sluoksnio is esmes niekam nepakanka, nes pirmu tepimu/purskimu nevisur gali kliuti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ariel @ 2009 05 01, 10:07)
Laba diena merginos, norėčiau paklausti, nusipirkau senukuose sendinimo laką, vietoj kraklio, ir akrilinius dažus pabandžiau namie padažyti, tai iįeina toks jau labai nežymus tas sendinimas. Ar aš kažką ne taip padariau ar man reikėjo būtinai kraklį pirkt ar dažai gal ne geri.

tiesa, keistas Sadolin Antikos (toks tavo?) efektas biggrin.gif dar ir nuo paviršiaus priklauso, ir nuo lako sluoksnio. O pagal instrukciją tepei? Ant jo rašo, kad lakavimo ir dažymo ant viršaus kryptys turi būti statmenos - tada skilinėjimas matosi. Arba gal per ilgai laukei, kol lakas išdžius? Aš kažkur po 15-20min dažiau - tai tikrai matosi suskilimai.
Atsakyti
Nuo dawo sluoksnio irgi priklauso skilimo dydis...
Atsakyti
Kaip jums si naujiena? Gal jau turite isigijusios?

user posted image

Atsakyti
Nuo gegužės 4 dienos spaudos kioskuose (taip pat Maksimose) šis žurnalas....
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 02, 18:21)
Nuo gegužės 4 dienos spaudos kioskuose (taip pat Maksimose) šis žurnalas....

Ji buvo galima ir anksciau isigyti Senas naujas mirksiukas.gif
Atsakyti
na va išbandžiau RETRO. Ir va mano pastebėjimas: Kai jau viskas sutrūko palaukiau dar beveik parą tik stebėdama daiktą net neliesdama, (beje, trūkius per tą laiką išmokau vos nemintinai lotuliukas.gif )Kai atrodė, kad niekas nekinta-įtryniau aliejiniais dažais. įtryniau tikrai atidžiai.Kol pasidžiaugiau kas gavosi, panešiojau nuo vieno lango iki kito, pridėjau prie kitų darbelių palyginimui- jis vos ne 15 min. bėgyje sutrūkinėjo ir gana daug verysad.gif
Tad manau , kad jis ima trūkinėti nuo lietimosi, gal sakau, jam nepatinka ne tik trynimas, bet ir šiek tiek drėgmės kuri patenka nuo rankų. g.gif Gal reik dirbti su medvilninėm pirštinėm . Panašiai kaip japonai ,kai gamina įvairią elektroniką blink.gif
Sakau kitą kart bandysiu vos suskeldėjus nupurkšti laku neliečiant. Gal gi po to įsitrins man tie trūkiai. O gal kas jau taip bandė?

O tai po sintetinio lako galiu jau lakuoti akriliniu? ar vėl geriau purkšti?
Atsakyti