SOS skubus klausimas!!!
tepiau sotiles step 1 ir matau pabegimus du. biski pavarvejo, ar galima kaip nors meginti ji pasalinti?? pasvitrinti atsargiai ar su britva pabandyt kaip nors ....
taisyk kaip tau norisi o paskui step 2 islygins viska
Papildyta:
geriau tada britva bandyk nei vitrinti nes svitrindama placiau pazeisi pavirsiu
Papildyta:
geriau tada britva bandyk nei vitrinti nes svitrindama placiau pazeisi pavirsiu
Bandžiau įtrinti patiną su aukso akrilu, bet trūkimai (naudojau VErnice Screpolante vienkomponentį iš dailininkų) labai smulkūs...Ir nieko nematau...
neina papjauti su britva , nes tas sluoksnis kaip guma. o jei antra karta step1 tepciau bandydama dabar lygiai padengti?
as cia dabar off topic parasysiu, bet nzn kur klausti:0
klausimas vilnietem.ar sekmadieni yra Vilniuje vieta kur kokie filmai, biliardas, boulingas kazkas tokio butu dar apie kokia 12 val nakties???akropolis matau ne.bet gal kitu vietu yra...buciau dekinga del info i az:)
klausimas vilnietem.ar sekmadieni yra Vilniuje vieta kur kokie filmai, biliardas, boulingas kazkas tokio butu dar apie kokia 12 val nakties???akropolis matau ne.bet gal kitu vietu yra...buciau dekinga del info i az:)
Turiu tokį naivų klausimą: o retro tepti ant jau nulakuoto paviršiaus, ar ant dažų su servetėlėm....
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 04 30, 16:53)
lecarte
aciu kazi ar jie gyvi... vaziuot man toloka, o nei tel nei emailu neatsako
Globusyte, manyciau kad be lako, ant serveteles
Galima durnu durniausia klausima??? Kuo jus klijuojat serveteles ant keramikos ir plastiko su stiklu ar yra kazkokie universalus klijai?
Laba diena merginos, norėčiau paklausti, nusipirkau senukuose sendinimo laką, vietoj kraklio, ir akrilinius dažus pabandžiau namie padažyti, tai iįeina toks jau labai nežymus tas sendinimas. Ar aš kažką ne taip padariau ar man reikėjo būtinai kraklį pirkt ar dažai gal ne geri.
P.S čia mano išvis pirmas bandymas
P.S čia mano išvis pirmas bandymas
Merginos, turiu SOS klausima. Ar galima kazkaip nuimti Retro sendinima, nepazeidziant paveikslelio? Paskutine plokstuma taip baisiai tais baltais lopais nuejo, kad jau ner kur detis. Dariau dovanu arbatine, tai negi dabar tokia dovanosiu...
silver citis turi rayherio produkcija, bent sendinimus.gal ir kliju butu:)
Banginis arba BIG. TEn yra Silvercity, bet klijų neatsimenu, ar yra...