Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

QUOTE(Lachesė @ 2009 04 27, 14:46)
AČIŪ , o kaina kokia ? galvoju,kas pigiau tas kur efauto ir Mamukas Indriukas nuadoja,ar šis.
Papildyta:
išsiaiskinau komplektas su patina kainuoja 50lt kazkur , nusisauti galima , aš mokėjau 25 gal ,o gal net pigiau, meno muza kai prekiavo, siaubas kokiso kainos, vadinasi pirksiu ta iš Efauto smile.gif
Efauto ,atsiliepk, jeigu turi galimybę , prašysiu atsiųsti to sendintojo  rolleyes.gif

Jo jo..brangu..tiek ir mokėjau apie 50 lt...Ir prieš tai kelias dienas galvojau pirkti, ar nepirkti..vien dėl to brangumo..nu bet nebeištvėriau.. doh.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 27, 14:30)
Kamėja, manau,kad čia rastum

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Lachesė @ 2009 04 27, 14:46)
išsiaiskinau komplektas su patina kainuoja 50lt kazkur , nusisauti galima , aš mokėjau 25 gal ,o gal net pigiau, meno muza kai prekiavo, siaubas kokiso kainos,

Tikiu, kad gali gauti šoką, kai prekė pabrangsta 100 proc. Krizė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 04 27, 14:14)
Ir aš turiu klausimą apie laką  smile.gif Gal žinote, kur galima nusipirkti Becker laką? Ingusia31, tu naudoji Backer vandeninį pusiau matinį laką? Gal gali parašyti tikslų pavadinimą?  4u.gif

Lako tikslus pavadinimas: Beckers decor klarlack matt 10

skaicius reiksia matiksumo laipsni todel lietuviskame vertime sitas skaicius 10 reiksia jau pusiau matini varianta

lietuviskas vertimas ant etiketes: Aqua klarlack (HM)-pusiau matinis lakas mediniams baldams

Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 04 27, 15:47)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
padariau atradima: Artmanijos blizgus akrilinis lakas kai tepi keliais sluoksniais skyla blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 04 28, 16:31)
padariau atradima: Artmanijos blizgus akrilinis lakas kai tepi keliais sluoksniais skyla  blink.gif

O ant ko tepi??.. g.gif
Atsakyti
Ant modelino ant kurio priklijuota servetele su Rayher klijais g.gif

siaip ne pirmas gaminys skyla, koks 3 jau , kadaise rodziau va sita:

user posted image

sisyk suskylo belekur, netolygiai, ten kur storiau teptas lakas, zodziu norejau stiklo efekto, papyliau smarkiau, ir skilo. Dar, itariu toj vietoj kur nenudziuvo dorai ankstesnis lako sluoksnis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 28 balandžio 2009 - 15:42
QUOTE(Maša @ 2009 04 28, 16:38)
Ant modelino ant kurio priklijuota servetele su Rayher klijais  g.gif

siaip ne pirmas gaminys skyla, koks 3 jau , kadaise rodziau va sita:

sisyk suskylo belekur, netolygiai, ten kur storiau teptas lakas

Nu įdomiai.. g.gif ..
Atsakyti
Labai reikia patarimo ax.gif : kuo priklijuoti filcą dėžutės viduje?
Atsakyti
galima ir daug kas daro paprasčiausiu vandeniniu laku ir klijuoja.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 04 28, 20:47)
galima ir daug kas daro paprasčiausiu vandeniniu laku ir klijuoja.

Tikrai g.gif , aš turiu Teluria laką, bet jis taip plonai užsitepa ir taip greit džiūsta, kaži, ar prilips g.gif ?
Atsakyti
Maša, man panašiai suskilo dvikomponentė indų dekorui padengti skirta derva.
O suskilo dėl to, kad norėdama pagreitinti jos stingimą (iki nelipnaus paviršiaus turi praeiti para, o iki galimybės naudoti - 10 - 14 parų) stiklinę lėkštutę, dekoruotą servetėlės motyvais ir dengtą minėta derva, apvožusi laikiau ant vos drungno radiatoriaus...Atsirado reti trūkiai. Manau, kad dėl sluoksnio storio ir papildomos šilumos...
Tavo atveju, kaip sakei, sluoksnis taip pat buvo neplonas.
Atsakyti