QUOTE(cordi @ 2009 05 25, 20:17)
Labas vakaras

Turiu konkretu klausimeli ir reikia speciu patarimo

noriu klijuoti motyva is ryzinio popieriaus, taciau pagrindas tamsiai beicuotas... zinau buda, kai padazoma baltai tik po ta vieta kur bus klijuojamas motyvas, bet siuo atveju man jis nelabai tinka, nes zinau, jog lygiai nepataikysiu padazyt, o reikia idealiai. Kazkur girdejau, kad galima ryzini popieriu nupurkst laku, o paskui is blogosios puses padazyt baltai, tada motyvas isryskes klijuojant

gal kas bande si buda ir galetu papasakot kaip isejo? nes labai norisi padaryti, kad iseitu

. Jei jau beviltiska, teks drebint rankele ir medi baltai peckliot

aciu labai is anksto uz patarimus
Esu bandžiusi taip daryti su servetėle, tai vaizdas gavosi nekoks, balti dažai persigėrė per servetėlę ir teko ją išmesti. Ryžinis popierius yra storesnis, galbūt ir nepersišviestų taip dažai. Aš tau siūlau paimti nedidelį gabalėlį ryžinio popieriaus, nupurkšti jį laku ir nudažyti baltai ir pamatysi koks gausis rezultatas
QUOTE(Salne @ 2009 05 26, 00:27)
Noriu patarimo..Darau draugei padėklus lėkštėms..ir galvoju ar čia jau daugiau mažiau viskas gerai..ar dar ką pataisyti...Na..apačią matau, kad reikia pataisyti..Gyvai atrodo lyg ir nieko..bet foto ta apačia kažkaip truputi vietomis ne į temą..

..
Labai gražus darbas

man niekas neužkliuvo