Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

QUOTE(Giagute @ 2009 05 24, 09:48)
geras, kaip gražiai suskilo - kaip mozaika... bigsmile.gif  man taip tik su arabiška guma tėra gavęsi, bet nelabai ji man..

O kur tokio sendintojo galima įsigyti? Kažkaip akis neužkliuvo kolkas  g.gif

pirkau Kaune, Vilniaus g. 30. (yra dar ir kitoj parduotuvėj Vilniaus g., arčiau Rotušės.... adreso nepamenu... pavadinimo irgi...)
Labai šiaip gyrė Dala Deco produkciją...
Atsakyti
Sveikos,

Ar galėčiau ant beico tepti sendintoja medium? O paskui su porporina itrinti? Idomu nesigaus kokia nesamone.... g.gif
Atsakyti
Bite, taip, baltą ir šviesią spalvytę bandžiusi ne kartą. Po įtrinimo nuvalau visą paviršių (kad liktų tik skilimuose) ir lakuoju teptuku.

Pvz. dažyta baltais akriliniais, tada sendinta Stamperia Medium ir įtrinta auksinė porporina. Lakuota akriliniu laku ir užtvirtinta purškiamu matiniu laku (Dupli Color)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 24 gegužės 2009 - 12:06
Labas, mergaitės ar aš klystu, ar lyg buvo tema, skirta parduoti dekupažui skirtus daiktus, priemones. Gal kuri galit įmesti nuorodą, būčiau dėkinga, nes susitvarkiau dek.popierius, tai yra atliekamų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2009 05 24, 13:59)
Labas, mergaitės ar aš klystu, ar lyg buvo tema, skirta parduoti dekupažui skirtus daiktus, priemones. Gal kuri galit įmesti nuorodą, būčiau dėkinga, nes susitvarkiau dek.popierius, tai yra atliekamų  ax.gif

čia 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Ar yra Utenoje daugiau besidominčių dekupažu?
Atsakyti
sveikos, as ir bandau dekupazuot dezute. sakykit, norint gauti stambius suskilinejimus reikia tepti daugiau 1 sluoksnio? jei su dvikomponenciu darau?
Atsakyti
Sveikos,

Isskilo man klausimas del flico klijavimo i dezutes. blush2.gif

Kiek perskaiciau tai supratau kad reikia ji klijuoti laku, bet nesupratau kaip.
Klausimukas - kaip jus ji klijuojate, dalimis ant kiekvienos sienos ar istisini?
Ta prasme, iskerpate kiekvienai sienelei ir priklijuojete? O kaip tada kampai ar gaunasi lygiai? ar kazkaip istisini klijuojete paeiliui ant kiekvienos sienos?

Jei kas galetumete atsakykite - busiu dekinga wink.gif
Atsakyti
kerpu galabiukais kievienai sienytei taip graziau susileidzia kampuciai nes jei vienas bus istisinis o kitas sudurtas tai labai skirsis todel geriausia iskart dalelem daryti
Atsakyti
klijuoti gali su kuo nori, bet gali ir tais pačiais klijais - laku kaip kad servetėlę klijuoji (man suveikė ir taip, ir su momentu, ir su tekstiliniais.. žodžiu ką turi po ranka, svarbu gerai sutepti dėžutės kraštus kad viskas lygiai prisiklijuotų).

O kaip filcą.. irgi visaip, čia manau kam kaip patogiau.. kai visas dalis atskirai išsikerpu, o kampukus tiesiog stengiuos lygiai gražiai prispaust klijais kruopščiai pačius kraštelius sutepus.. nors šiaip labiausiai man patinka išsikirpt išklotinę iš vieno didelio gabalo - tada tik sienučių kraštelius reikia sužiūrėt. Be to, jei darai dėžutę smulkiems dalykams, jie nesulenda į dugno pakraščius, nes ten būna ištisinis filcas ax.gif

Tiesiog reikia bandytis kelis variantus ir atrast savąjį mirksiukas.gif

QUOTE(Spurgaliukas @ 2009 05 25, 12:50)
Sveikos,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 25 gegužės 2009 - 13:51
Aciu Ingusia31 ir Giagute 4u.gif

Nu bandysim, ziuresim kas gausis ax.gif Pirmas kartas visada bus pirmas smile.gif
Atsakyti