Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

QUOTE(Gabii__ @ 2009 05 22, 14:47)
tai as ta ir norejau pasakyti, kad tarkim tokia ir tokia firma...o ne butent sitie.nes pries tai postuose, atvertus ankstesnes temas, siulomi tavo kiti...
parasiau tam, kad neieskotu uzsimuse butent tokio paveiksliuko, o tinka ir kiti tos firmos.

ir niekas cia su tavim nesigincija i nesiruosia, parasiau tik tam, kad patikslinti...nes naujam zmogui nera taip viskas aisku, kad jis pats susiprotetu.

tai as galiu pradet pasakoti kad zmogus kazkur ieskotu, nes stebuklingas yra foto idetas becker lakas, paskui ilystu srekiuke ir sakytu kad jai jis negeras, tada dar voriukas pasakytu kad vel jis geras, o biter pasakytu vel kad nebegeras ir taip pasaka be galo. Klause zmogus kas senukuose yra tai idedi foto kad butu lengviau ir jam nereiktu stovet ir ziurek i visus toks firmos dazus, skaityti aprasus arba konsultantus kalbinti kurie zino tik apie debesis ...
Papildyta:
QUOTE(dajne @ 2009 05 22, 14:51)
Tai pirkit šitus  smile.gif Visai neblogi, aš irgi tokius naudoju, tik, kaip jau minėjau truputį skiedžiu su vandeniu, tada man lengviau tepasi

serveteles klijuoti skiestu gal trupuciuka lengviau kol apdziusta speji patvarkyti rauksleles o va dekupazini reiktu klijuot neskiestais nes skiesti gali puslutem lakuojant issokti
Atsakyti
Merginos, labai reikia patarimo. schmoll.gif

Daziau akriliniais dezute ir per kvaila galva apipeckinau spynele...

Ar galima ja vaitspiritu nuvalyti? Kur jo nusipirkti?

Ar galima kuo nors kitu valyti? Acetonu kokiu ar ka...
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 05 22, 14:48)
Pirk ir tikrai viskas bus gerai  mirksiukas.gif tik jei darytum pauosaliukus ar dezute nedidele nera butina pirkti lako statybinio o siaip klijuok drasiai  4u.gif

QUOTE(dajne @ 2009 05 22, 14:51)
Tai pirkit šitus  smile.gif Visai neblogi, aš irgi tokius naudoju, tik, kaip jau minėjau truputį skiedžiu su vandeniu, tada man lengviau tepasi

Nuosirdus dekui 4u.gif Nes istikruju visu tuom uzsiiminesiu pirma karta tai net nezinau kas kaip ir kur.
Sudariau sarasa ko reikia:
Spec parduotuvej teptuku
ir kliju, serveteliu.
o senukuose jau galiu nusipirkti laka ir dazus. Bet dar apie laka, yra skirtumas matinis ar blizgus
Atsakyti
QUOTE(laukinė kriaušė @ 2009 05 22, 15:00)
Merginos, labai reikia patarimo.  schmoll.gif

Daziau akriliniais dezute ir per kvaila galva apipeckinau spynele...

Ar galima ja vaitspiritu nuvalyti? Kur jo nusipirkti?

Ar galima kuo nors kitu valyti? Acetonu kokiu ar ka...

nagu lako nuemeju valyk jei nerandi vaitspirito
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 05 22, 15:02)
nagu lako nuemeju valyk jei nerandi vaitspirito

o taip paprastai smile.gif dekui smile.gif
Atsakyti
Matinis lakas sudaro naturalaus daikto efekta o blizgus gal labiau toks sintetins vaizdas bet cia kaip kuriai norisi istikruju ta ir renkas esmminio skirtumo be vaizdo tikrai nera (nors Gabii aisku tikrai rastu biggrin.gif )
Atsakyti
gerai rasyk ka nori..tiesiog zmones isikande laksto vieno...ir neradus dar puse miesto apsuka...kodel gi ne:)))kad tik kam geriau butu...
Atsakyti
tik nesipykit.
Man istikruju nera skitumo firrma ir pan., bet dekui ingusia 31 uz operatyvuma. Dziaugiuosi, kad nereikejo laukti atsakymo savaites ir pan., nerasiu tokio - raiu kitoki. Taigi tik bandysiu pirma blyna daryti. Noriu viska nusipirkti siandien kol dar DEGU bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2009 05 22, 15:10)
tik nesipykit.
Man istikruju nera skitumo firrma ir pan., bet dekui ingusia 31 uz operatyvuma. Dziaugiuosi, kad nereikejo laukti atsakymo savaites ir pan., nerasiu tokio - raiu kitoki. Taigi tik bandysiu pirma blyna daryti. Noriu viska nusipirkti siandien kol dar DEGU bigsmile.gif  ax.gif

Sėkmės, pažįstamas tas jausmas biggrin.gif
Atsakyti
as tik norejau patikslinti, kad jei nerastum, niekuo nesiskiria ir kiti tos firmos dazai...nes ne visur vienodai visus gausi... 4u.gif
Atsakyti
Teptuka kaip suprantu lakui reikia minksto, o dazams galima ar teptuku ar kempine... g.gif Kaip kam patogiau
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2009 05 22, 15:23)
Teptuka kaip suprantu lakui reikia minksto, o dazams galima ar teptuku ar kempine... g.gif Kaip kam patogiau

Taip. Vienoms patogiau teptuku, kitoms - kempine. Kempinė nepalieka tokių ryškių šuorų ir lygiau dažai pasidengia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina Les: 22 gegužės 2009 - 14:37