Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 05 22, 14:22)
SINTETINIS PURSKIAMAS LAKAS PERKAMAS SENUKUOSE CRAFTS BERODS ANT BUTELIUKO VADINAS TOKS SU TIGRO GALVA MELYNAME FONE

Ačiū biggrin.gif O matinio prškiamo būna?
Atsakyti
Dekupazuoti galima absoliuciai viska ka tik nori.
Laminata pakanka tik susiausti svitriniu
Klijus rekomenduotiu tik is spec parduotuviu bet ne PVC nes pagels ko keliu menesiu bus negrazu labai
Serveteliu yra rankdarbiu parduotuvese arba paprastose pardese, o tikslius adresus pagal miestus paziurek pirmate sios temos puslapyje
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2009 05 22, 14:23)
Klausiau klausiau, o kokius klijus geriau pirkti. Paprastus PVC? O serveteles bet kur galima pirkti irgi?
O laminuotus pavirsius galima ir dekupazuoti?

Aš tai iš pradžių su skiestu lipalu dariau, bet vėliau nusipirkau specialius, tai prie lipalo grįžti nesinori, nors juos aš irgi skiedžiu
Atsakyti
QUOTE(dajne @ 2009 05 22, 14:26)
Ačiū  biggrin.gif O matinio prškiamo būna?

butent tos rusies nebuna bet kazkokio esu automobilinio ar kokio tais bieso pirkus ale nezinau del ju karscio savybiu
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 05 22, 14:28)
Dekupazuoti galima absoliuciai viska ka tik nori.
Laminata pakanka tik susiausti svitriniu
Klijus rekomenduotiu tik is spec parduotuviu bet ne PVC nes pagels ko keliu menesiu bus negrazu labai
Serveteliu yra rankdarbiu parduotuvese arba paprastose pardese, o tikslius adresus pagal miestus paziurek pirmate sios temos puslapyje

tarkim tokie user posted image
Specialūs klijai klijuoti servetėlėms, popieriui ant įvairių paviršių (matinis),MH 150 ml
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2009 05 22, 14:36)
tarkim tokie user posted image
Specialūs klijai klijuoti servetėlėms, popieriui ant įvairių paviršių (matinis),MH 150 ml

Siti klijai kartu yra ir lakas todel nedideliems pavirsiams gali juo tiesiog ant virsaus kelis kart uzlakuot ir net jokio papildomo lako nereik nereik ieskot.
Atsakyti
nu labas...su situ laku, klijais uzlakuoti?aisku jei tai bus dezute kurios nenaudosi kodel ne...bet toks lakas nieko vertas ir kazkokios apsaugos kad daiktas tarnautu neturi...kam daryti, jei paskui teks perdaryti daikta...nu nebent pazaidimui.
Atsakyti
Tai kokius klijus man pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 05 22, 14:23)
tingiu gincytis istikro...bet nebutinai vivacolor melody, labai geri ir niekuo beveik nesiskiria..(man net geresni), tai vivacolor interior, arba su septynetu.apskritai tos firmos geri dazai..ir kad nereiktu uzsimusus vienu ieskot, imkit is sios firmos kuriuos.

nu realiai tai turbut cia galetume bent 10 dazu prideti ir tegul vel zmogus renkas nu kuris is ju tikrai geresnis... manau nereik nei gincytis nei ka... tau geresnis man negeresnis ir dar prasideda skonio reikalas... tiesiog zmogus pakaluse atsakiau su foto ir vsio. Jei negali pasakyti kad siti blogai tai manau ner del ko ir gincytis o prisiulyti cia galim daug ir is amerikos dar galima butu atsisiusti... ir dailininkuose uz kosmine kaina tubelem nuspirkti ir kiekviena ras ka stebuklingo...

Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 05 22, 14:43)
nu labas...su situ laku, klijais uzlakuoti?aisku jei tai bus dezute kurios nenaudosi kodel ne...bet toks lakas nieko vertas ir kazkokios apsaugos kad daiktas tarnautu neturi...kam daryti, jei paskui teks perdaryti daikta...nu nebent pazaidimui.

parasiau kad maziems pavirsiams, nes paskaityk adk cia aiskiai parasyta kad KLIJAI-LAKAS o lako pavyzdi idejom pries tai su melynu dangteliu nors neabejoju kad tu zinai dar 10 geresniu ir uzgincytum cia viska
Atsakyti
tai as ta ir norejau pasakyti, kad tarkim tokia ir tokia firma...o ne butent sitie.nes pries tai postuose, atvertus ankstesnes temas, siulomi tavo kiti...
parasiau tam, kad neieskotu uzsimuse butent tokio paveiksliuko, o tinka ir kiti tos firmos.

ir niekas cia su tavim nesigincija i nesiruosia, parasiau tik tam, kad patikslinti...nes naujam zmogui nera taip viskas aisku, kad jis pats susiprotetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 22 gegužės 2009 - 13:48
QUOTE(truputukas @ 2009 05 22, 14:44)

Pirk ir tikrai viskas bus gerai mirksiukas.gif tik jei darytum pauosaliukus ar dezute nedidele nera butina pirkti lako statybinio o siaip klijuok drasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2009 05 22, 14:44)

Tai pirkit šitus smile.gif Visai neblogi, aš irgi tokius naudoju, tik, kaip jau minėjau truputį skiedžiu su vandeniu, tada man lengviau tepasi
Atsakyti