tai ziurint apie koki sendinima mes cia snekam...sakau jei tai ne vandens pagrindo - nekreipti ka parasiau.tiesiog patina skaidria macius tik vandens pagrindu.o akrilu daug ka galima itrinti.
tai ziurint apie koki sendinima mes cia snekam...sakau jei tai ne vandens pagrindo - nekreipti ka parasiau.tiesiog patina skaidria macius tik vandens pagrindu.o akrilu daug ka galima itrinti.
Aaaaa.. ..Aš supratau, kad tu apie visus sendintojus taip parašei ..
Sveikos Ir as susirgau dekupazu Jau antra padekliuku komplekta grazinu. Tik va nesuprantu kodel nulakavus jau 2 paros praejo,o padejus puodeli karsta ant ju prilimpa siek tiek Lakavau SADOLIN laku pirtims. Ka daryti,kad nebutu lipnumo?
Ir aš turiu klausimą apie laką Gal žinote, kur galima nusipirkti Becker laką? Ingusia31, tu naudoji Backer vandeninį pusiau matinį laką? Gal gali parašyti tikslų pavadinimą?
AČIŪ , o kaina kokia ? galvoju,kas pigiau tas kur efauto ir Mamukas Indriukas nuadoja,ar šis. Papildyta: išsiaiskinau komplektas su patina kainuoja 50lt kazkur , nusisauti galima , aš mokėjau 25 gal ,o gal net pigiau, meno muza kai prekiavo, siaubas kokiso kainos, vadinasi pirksiu ta iš Efauto Efauto ,atsiliepk, jeigu turi galimybę , prašysiu atsiųsti to sendintojo