Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

QUOTE(Globusyte @ 2009 04 26, 23:56)
Ar galima į skaidrią patiną dėti aukso akrilą (naudoti įtrynimams)?

Na jei įtrinimai reikalauja aliejinio, alkoholinio pagrindo..tai mano manymu negalima..Reikėtų aliejinių auksinių įmaišyti.. 4u.gif
Atsakyti
kiek esu macius,m tai patina skaidri buna vandens pagrindu..(jei ir aliejine, tai nekreipti demesio:))))), tai tada aisku galima.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 27, 10:03)
kiek esu macius,m tai patina skaidri buna vandens pagrindu..(jei ir aliejine, tai nekreipti demesio:))))), tai tada aisku galima.

O tai jei patina vandens pagrindu..tai kodėl tada ja galima įtrukimus įtrinti, o akriliniais dažais ne..??.. g.gif ..Kažkaip man čia nesiriša.. g.gif
Atsakyti
tai ziurint apie koki sendinima mes cia snekam...sakau jei tai ne vandens pagrindo - nekreipti ka parasiau.tiesiog patina skaidria macius tik vandens pagrindu.o akrilu daug ka galima itrinti.
Atsakyti
"geros akys" turejo aliejines patinos gauti, tik nezinau ar spalvotos, ar bespalves smile.gif nes į bespalvę tik porporiną logiskai galima būtų dėti.
Atsakyti
Sveikutes auksarankes. Noriu paklausti ax.gif O ar yra " dekupazisciu" Kaisiadoryse?
Gal koks "klubiukas" susikure?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 04 27, 11:11)
tai ziurint apie koki sendinima mes cia snekam...sakau jei tai ne vandens pagrindo - nekreipti ka parasiau.tiesiog patina skaidria macius tik vandens pagrindu.o akrilu daug ka galima itrinti.

Aaaaa.. biggrin.gif ..Aš supratau, kad tu apie visus sendintojus taip parašei doh.gif ..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ir as susirgau dekupazu lotuliukas.gif Jau antra padekliuku komplekta grazinu. Tik va nesuprantu kodel nulakavus jau 2 paros praejo,o padejus puodeli karsta ant ju prilimpa siek tiek blink.gif Lakavau SADOLIN laku pirtims. Ka daryti,kad nebutu lipnumo?
Atsakyti
Ir aš turiu klausimą apie laką smile.gif Gal žinote, kur galima nusipirkti Becker laką? Ingusia31, tu naudoji Backer vandeninį pusiau matinį laką? Gal gali parašyti tikslų pavadinimą? 4u.gif
Atsakyti
Salne, kur pirkai lefranc & bourgeouis dvikmponenti sendintoja?

Kamėja, manau,kad čia rastum

http://www.spec.lt/k...acroma_uab_719/
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 04 27, 14:30)
Salne, kur pirkai lefranc & bourgeouis dvikmponenti sendintoja?

Va ČIA - parduotuvė "Pieštukai - popieriukai"..Dabar jau kaip matau persikėlė jie į Šv.Mykolo gatvę.. 4u.gif ..
Atsakyti
AČIŪ , o kaina kokia ? galvoju,kas pigiau tas kur efauto ir Mamukas Indriukas nuadoja,ar šis.
Papildyta:
išsiaiskinau komplektas su patina kainuoja 50lt kazkur , nusisauti galima , aš mokėjau 25 gal ,o gal net pigiau, meno muza kai prekiavo, siaubas kokiso kainos, vadinasi pirksiu ta iš Efauto smile.gif
Efauto ,atsiliepk, jeigu turi galimybę , prašysiu atsiųsti to sendintojo rolleyes.gif
Atsakyti