Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

QUOTE(svetelis @ 2009 05 22, 13:26)
Logikos man uztenka, nesitikiu isgauti aklina juoda spalva, bet ji turi buti tolygi. Va su guasu gaunasi lygi juoda spalva, ir tepant laku niekas ten nesiteplioja. Esu turejusi kitos firmos pigmenta  schmoll.gif bet pavadinimo neatsimenu, nu gavosi juoda tolygi spalva, tik ne aklinai juoda, o su situ pigmentu - nu tokia pilka, murzina spalva, tepant vietom sviesiau.  nezinau ar cia aiskiai parasiau, bet esme ta, kad noreciau suzinoti TIK PAVADINIMUS firmu, kuriu pigmentus perkat ir esant patenkintos mirksiukas.gif

PERKAM PACIUS PARSACIAUSIUS UNIVERSALIUS PIRMENTUS IS SENUKU PO 3 LITUS IR GERAI ISMAISOM KAD GAUTUSI VIENTISA SPALVA
Atsakyti
Sveikutes.
Nepykit jei patersiu tema ax.gif blush2.gif As ir nusprendziau pradeti tuom pomegiu uzsiimineti, bet lausimu turbut daugiau nei atsakymu...
Sunus gavo ale "palikima" is kriksto mamos vaikiska medine kedute aptriususia, o as noriu ja atnaujinti
Koki laka geriausia pirkti? Kiek skaiciau reikia akrilinio, bet reikia tokio, kad jis lipnus nebutu. Ar senukuose rasciau?O dazu ir rasciau?Ar reikia i spec parde varyti?
Kaip suprantu pirma as turiu su svitriniu popieriumi nusveisti senus krentanciu dazus. tada su akriliniais dazasi nudazyti. tada klijuoti ivairius elementus, o paskiau lakuoti. TEISINGAI?
Atsakyti
Labai teisinga
viska ko reik tau siuo atveju tikrai rasi senukuose o konkretaus lako foto paieskok cia kazkur neseniai prabego su melynu dangteliu o dazus pirks akrilinius baltus VIVA COLOR MELODY
Papildyta:

Dazai firmos VivaColor Melody. Bandziau jau beveik visus ir per tik metu atsirinkau siuos. SUPER dengimas su jais. Kas pamato dar tik nudazyta daikta, tai net klausia gal ir lakuotas. O ir klijuojasi serveteles ant tokio pavirsiau zymiai lengviau.
user posted image

DAZAI VA CIA FOTO
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 05 22, 13:41)
Labai teisinga
viska ko reik tau siuo atveju tikrai rasi senukuose o konkretaus lako foto paieskok cia kazkur neseniai prabego su melynu dangteliu o dazus pirks akrilinius baltus VIVA COLOR MELODY

Dekuo uz operatyvuma smile.gif bigsmile.gif thumbup.gif user posted image
Kaip suprantu apie sita kalbi?Sakyk, o yra skirtumas - matinis ar blizgus lakas?
Taip pat, o po senu dazu nuemimo pavirsiaus nereikia gruntuoti?

Siaip dar klausimelis. Turiu daug vazonu gelems, bet jie jau yra nudazyti - ar yra galimybe juos dekupazuoti - atnaujinti blush2.gif

Atsakyti
Teisingai...Senus nuvalyt, tada gruntuot arba dažyt akrilu, klijjuot norimus motyvus, ir, priklausomai nuo panaudojimo, lakuot...Galima lakuot akriliniu (pasmane TElluria ir nelimpa), galima lakuot nitro laku (smirda, reikia lauke)...Ir keliais sluoksniais..
Užpakaliukas ne lygituvas, tad atsparaus karščiui jam nereikia ... biggrin.gif
Aš taip darysiu savo palikiminį arkliuką...
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 22, 13:46)
Teisingai...Senus nuvalyt, tada gruntuot arba dažyt akrilu, klijjuot norimus motyvus, ir, priklausomai nuo panaudojimo, lakuot...Galima lakuot akriliniu (pasmane TElluria ir nelimpa), galima lakuot nitro laku (smirda, reikia lauke)...Ir keliais sluoksniais..
Užpakaliukas ne lygituvas, tad atsparaus karščiui jam nereikia ... biggrin.gif
Aš taip darysiu savo palikiminį arkliuką...

Tai su tuo gruntavimu, kaip suprantu, galima gruntuoti, galima tiesiog iskart dazyti tarkim Ingusia31 parodytais dazais..
Tiesa, kazkurioj temoj maciau padaryta laikrodi - parduotuvej senas naujas maciau parsiduoda tie mechanismai, o kur rast pagrinda - ar tiesiog paimti medini padekliuka?
Sakykite, o patogiau dazyti su teptuku ar kempinele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo truputukas: 22 gegužės 2009 - 12:55
ATSKIRO GRUNTO NEREIK JEI DAZYSI PAGRINDA BALTAI. GRUNTO REIKTU TADA KAI NORETUM KAD MATYTUSI NATURALUS MEDIS. ZIDZIU GRUNTAS ABRA AKRILINIAI MANO RODYTI DAZAI
Atsakyti
Galima už pagrindą paimt seną vinilinę plokštelę...Jeigu medis šviesus - galima ir nedažyt....Kempinėle man tolygiau dengiasi....
Atsakyti
Sveikos, merginos, jau kad apie lakus kalbat, tai gal man galėtumėt rekomenduoti k.n. laką, kuris būtų atsparus karščiui - pvz., padėkliukams, kad puodelis nepriliptų? rolleyes.gif
Atsakyti
SINTETINIS PURSKIAMAS LAKAS PERKAMAS SENUKUOSE CRAFTS BERODS ANT BUTELIUKO VADINAS TOKS SU TIGRO GALVA MELYNAME FONE
Atsakyti
tingiu gincytis istikro...bet nebutinai vivacolor melody, labai geri ir niekuo beveik nesiskiria..(man net geresni), tai vivacolor interior, arba su septynetu.apskritai tos firmos geri dazai..ir kad nereiktu uzsimusus vienu ieskot, imkit is sios firmos kuriuos.
Atsakyti
Klausiau klausiau, o kokius klijus geriau pirkti. Paprastus PVC? O serveteles bet kur galima pirkti irgi?
O laminuotus pavirsius galima ir dekupazuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo truputukas: 22 gegužės 2009 - 13:25