Ar galima rašyti kontūriniu pieštuku/rašikliu? kokia jo funkcija? ar jis tinka, pavyzdžiui, rašyti žodžiams ant dekoruojamo daikto? iš anksto dėkui
ar naudojate kuri nors kaligrafinį rašiklį? kam jis skirtas?
o kaip sis lakas, ar dirbate kas su tokiu:
Aprašymas
Vandeninis akrilinis lakas skirtas medinėms sienų, lubų lentelėms, fanerai, OSB plokštei, mediniams bei pintiems dirbiniams. Tinka lakuoti mineralinius paviršius. Skirtas vidaus darbams.
Aprašymas
Vandeninis akrilinis lakas skirtas medinėms sienų, lubų lentelėms, fanerai, OSB plokštei, mediniams bei pintiems dirbiniams. Tinka lakuoti mineralinius paviršius. Skirtas vidaus darbams.
Sveteli speju kad jis buvo minetas kaip limpantis
Gabi jį yra išbandziusi, sakė, kad laukui skirtiems daiktams labai gerai, atsparus.
QUOTE(svetelis @ 2009 05 21, 12:33)
o kaip sis lakas, ar dirbate kas su tokiu:
Aprašymas
Aprašymas
Aš naudoju tokį laką, tik pas mane vidaus darbams yra matinis, taip pat dar turiu lauko darbams blizgų. T.y. jo yra kelios rūšys. Esu patenkinta šiuo laku.
Supersandryte, kaip tik šito esu aš klausus ir gavau atsakymą ir ingusia, kad taip, jie yra tinkami užrašyti ant daiktų ir pan. Jei abejoji, ar tinka, pasibandyk, gal skirtingi paviršiai skirtingai atrodo.
QUOTE(baltė @ 2009 05 21, 17:19)
Supersandryte, kaip tik šito esu aš klausus ir gavau atsakymą ir ingusia, kad taip, jie yra tinkami užrašyti ant daiktų ir pan. Jei abejoji, ar tinka, pasibandyk, gal skirtingi paviršiai skirtingai atrodo.
blyn, kažkada buvau mačius kažkur, o dabar baigiu galvą nusilaužt ir akis pražiūrėt - nu niekur neberandu , gal žinot, kur juos parduoda?
neberandi ko?konturu? visose deko parduotuvese ir dailininku yra.
QUOTE(Gabii__ @ 2009 05 21, 19:38)
neberandi ko?konturu? visose deko parduotuvese ir dailininku yra.
radau prie dažų kategorijos ačiū
Laba
Ir as labai uzsinorejau isbandyt dekupaza jau kaip ir suptarau kas ir kaip,bet vatoks klausimukas,tik nesupykit jai kvailas...noriu pasendint spintele,bet ji yra nudazyta emaliniais dazais,tai ar man kas gausis ar net nebandyt?
Ir as labai uzsinorejau isbandyt dekupaza jau kaip ir suptarau kas ir kaip,bet vatoks klausimukas,tik nesupykit jai kvailas...noriu pasendint spintele,bet ji yra nudazyta emaliniais dazais,tai ar man kas gausis ar net nebandyt?
Kai Antikos 2-sis sluoksnis isdziuna,pasidaro itrukiai,kuriuos reikia itrinti,o tada butinai lakuoti
QUOTE(PACIOS @ 2009 05 21, 22:14)
Kai Antikos 2-sis sluoksnis isdziuna,pasidaro itrukiai,kuriuos reikia itrinti,o tada butinai lakuoti
jo viska itryniau, kaip pirmam kartui normaliai gavos visai...
Ok, tada varysiu lakuo