Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

Sitas Sadolinas yra neprognozuojamas.Geriausia ji tepti viena kryptimi,o dazus-kita.Bet siaip as esu pirkusi is visi 4 dezutes,tai kiekviena karta budavo vis kitaip.
Kiek laiko dziovinai laka?
Atsakyti
O tu negali nuplauti to lako ir is naujo daryti jeigu ten gavosi nekas.As,tavo vietoj
nuplauciau ir isdziovinciau pavirsiu.Tada sadolina tepi pirstu viena kryptimi,o ne ant visai isdziuvusio(as darau taip),priesinga kryptimi tepu dazus,vandens pagrindu.Tada gaunasi sutrukinejimas gal ve visai kvadratinis,bet isilginis tai tikrai.
Atsakyti
Tikrai turi pavykti, kadangi aš irgi ilgai eksperimentavau su Sadolinu...Ploviau arbatnę, kol nepradėjau eskperimentuot ant parastų paviršių...Sadolin tepiau sukamasiais judesiais pirštu ir dar ne ant visai sudžiūvusio tepiau akrilinius ant viršaus...Vaizdas prklauso nuo dažų storio....
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 19, 20:13)
Tikrai turi pavykti, kadangi aš irgi ilgai eksperimentavau su Sadolinu...Ploviau arbatnę, kol nepradėjau eskperimentuot ant parastų paviršių...Sadolin tepiau sukamasiais judesiais pirštu ir dar ne ant visai sudžiūvusio tepiau akrilinius ant viršaus...Vaizdas prklauso nuo dažų storio....

O akrilinius dazus ant sadolino tepei irgi sukamais judesiais ar kitaip? g.gif Kiek as bandziau su sadolinu zaisti, tai man rezultatas nelabai patinka lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Aš jį mečiau, gavus norimą rezultatą...Bet jis man per ūkiškas, tad perbėgau prie dekupažui skirtų (retro, ferrario firmos vienkomponenčio, antikos)..Norisi daugiau subtilumo, o to su Sadolnu neišgaunu...
Dažus tepiau viena kryptimi ant viršaus...
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2009 05 19, 21:06)
O akrilinius dazus ant sadolino tepei irgi sukamais judesiais ar kitaip? g.gif  Kiek as bandziau su sadolinu zaisti, tai man rezultatas nelabai patinka lotuliukas.gif  ax.gif

Pasakysiu kaip aš darau: užtepi sadolin viena kryptimi, kai išdžiūva imi volelį ir tik vieną kartą į priekį ir vieną kartą atgal grįžti, bet priešinga kryptimi nei tepei sadolin, tai turi atlikti greitai. Dažų turi ant volelio būti visai nedaug. Dirbant su voleliu nesimato ryškių dryžių nuo dažų, kai vedi teptuku. Jei ne labai suprantamai parašiau ar nepavyktų rašyk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lebut @ 2009 05 19, 22:01)
Pasakysiu kaip aš darau: užtepi sadolin viena kryptimi, kai išdžiūva imi volelį ir tik vieną kartą į priekį ir vieną kartą atgal grįžti, bet priešinga kryptimi nei tepei sadolin, tai turi atlikti greitai. Dažų turi ant volelio būti visai nedaug. Dirbant su voleliu nesimato ryškių dryžių nuo dažų, kai vedi teptuku. Jei ne labai suprantamai parašiau ar nepavyktų rašyk.  mirksiukas.gif

As tai su teptuku dariau, tai man tas sendinimas ir gaunasi dryziais, dar bandziau kempinele tapsnoti, tai tada skilimu beveik nesimato, labai jau smulkus iseina. ax.gif Aciu uz patarimus 4u.gif Reikes voleliu pabandyti,turbut tikrai geresnis rezultatas bus smile.gif
Atsakyti
JEi dar įdomu, galiu parodyt savo įpusėtą darbą su Antika (daug bandžiau, kol gavosi bent iš dalies patinkantis skilimas....)
user posted image
Dedu servėtėlę ant viršaus - tai visai gražu... Bet skilimas tikrai keistas...

Tiesa, ant padėkliuko bandydama ir "kvadratus" buvau išgavus biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif

kas liecia sospeso transparete technikos: ogi eksperimentas parode, kad viska galima daryti pigesnemis sanaudomis: servetele plius artmanijos klijai lakas universalus plius plevele is kanceliariniu prekiu arba pas dailininkus buna bigsmile.gif

servetele duoda skairdumo efekta... dvipusis dalykas gaunasi.

va kas gavosi - cia mano drauges darytos ir mano "patobulintos" sages:

user posted image

user posted image

sorry fotografuota patamsej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marincik @ 2009 05 19, 22:30)
As tai su teptuku dariau, tai man tas sendinimas ir gaunasi dryziais, dar bandziau kempinele tapsnoti, tai tada skilimu beveik nesimato, labai jau smulkus iseina.  ax.gif Aciu uz patarimus 4u.gif Reikes voleliu pabandyti,turbut tikrai geresnis rezultatas bus smile.gif

Rodau kaip gavosi su voleliu:
http://s43.radikal.r...b0eb8ef1dd5.jpg
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 05 20, 11:00)
4u.gif

kas liecia sospeso transparete technikos: ogi eksperimentas parode, kad viska galima daryti pigesnemis sanaudomis: servetele plius artmanijos klijai lakas universalus plius plevele is kanceliariniu prekiu arba pas dailininkus buna bigsmile.gif

servetele duoda skairdumo efekta... dvipusis dalykas gaunasi.

va kas gavosi - cia mano drauges darytos ir mano "patobulintos" sages:

sorry fotografuota patamsej  doh.gif

Maša užsikabliavo nauja technika. thumbup.gif Labai gražu, norėjau ir aš nueiti į kursus, kol kas susilaikiau. Ir norėjau paklausti patarimo. Ar verta į juos eiti, ar buvai patenkinta dalyvavusi juose?
Atsakyti
Masa nu tave tai reiktu labai labai girti uz novatoriskas idejas, eksperimentus ir t.t. ir panasiai biggrin.gif tikrai labai gerbiu uz tai kad neapsistoji vien tiek eiliniu dekupazu o ieskai ivariu jo atmainu 4u.gif teko ir man kai kurias idejas pasiskolinti smile.gif todel dar karteli ir dekoju 4u.gif
Atsakyti