Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

QUOTE(gugu @ 2009 05 18, 21:32)
Lachese, kas tai per būdas. Gal kokią nuorodėlę gali įmest pasidomavimui. Net negirdėjau dar tokio, bet įdomiai atrodo. g.gif

Ne Lachesė, bet galiu atsakyti.. blush2.gif ..Tai būdas su žvake...Pradžioje nudažai pirma spalva..kai išdžiūna ištrini žvake..arba viską..arba tik tas vietas kurios nori, kad atrodytų, kaip apsitrynusios...nu ir paskui dažai antra kontrastinga spalva..ji taip sunkiau tepasi..jai padžiuvus pašveiti tam tikras vietas..ir viskas.. smile.gif
Atsakyti
Salne, šauniai atsakyta, aš tą būdą darau be žvakės smile.gif kaip bitė kažkada sakė, akrilas kaip plėvelė,ir nusineria nuo žvakiuoto paviršiaus, tai tiesiog dažau dviem sluoksniais ir po to viršutinį trinu su drėgna kempinele arba su drėgnu skuduriuku.
Galima ir grubiau elgtis su kokiu aštriu daiktu pavažinėti ,kaip čia

http://public.fotki....s/p2282468.html
Atsakyti
http://decoupage-in.....php?f=27&t=122
Čia rusų kalba apie shabby shic

http://www.rosecotta...icboutique.html dar
Atsakyti
Patarkite, koki naudoti laka Retro sendinimo efektui padengti. Naudojau nitrolaka ir...kai padejau dekoruota paveiksliuka dziuti, atsirado pusles, toks vaizdas, kad tuos sutrukinejimus sutrauke ir iskelia g.gif . Beje, tarpus buvau itrynusi dekoravimo pasta (Umbra spalva ir aukso spalva). Tos vietos, kurios buvo itrintos umbra, issiliejo blink.gif . Ar lakas netinka ar kas blogai? Gal blogai tai, kad pas mane balkonas ikaito iki 40 laipsniu? Ant to lako indo parasyta, kad jis skiedziamas 646 skiedikliu, bent kaip ir turetu tikti Retro padengti, nes man aiskino, kad reikia tokio lako, kuris skiedziamas 646 ir nemalonaus kvapo. O gal reikia naudoti alkidini purskiama laka?
Atsakyti
Labas rytas,

Buvau uzsukus i 'idejumiesteli' pasigrozeti. Ir mane labai sudomino kaip darytas padeklas kur pratrynimai ant rankeneliu 3 spalvom ?? Labai graziai atrodo, negi cia paprastai dazyta ir trnta , dazyta ir trinta ?
Atsakyti
QUOTE(mamyte21 @ 2009 05 19, 10:29)
Labas rytas,

Buvau uzsukus i 'idejumiesteli' pasigrozeti. Ir mane labai sudomino kaip darytas padeklas kur pratrynimai ant rankeneliu 3 spalvom ?? Labai graziai atrodo, negi cia paprastai dazyta ir trnta , dazyta ir trinta ?

cia su zvake daryta...deta spalva viena, zvake , vel spalva, trinta svitriniu ir tada deta spalva praskiesta vandeniu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2009 05 19, 11:49)
Tai kad nuotrauku nemoku ikelt doh.gif  doh.gif  doh.gif

Labas smile.gif . Sveika, prisijungusi prie "sergančių dekupažu" būrio 4u.gif. Yra spec. tema, kaip įkelti foto. Man, pav. patinka per www.radikal.ru , nes ten man suprantama kalba viskas mirksiukas.gif . Bandyk ir rodykis, cia daug tokių pradedančių ax.gif
Atsakyti
ka reiskia gerai?tiesiog kai sausa..galima r po keliu valandu, galima ir po ą0 min...tik kitokie nusislifavimai gaunasi..cia daryta visaip...nes ir dugno briauneles taip dengtos..tai jos maziau aptrintos, virsus daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oztoko @ 2009 05 19, 09:43)
Patarkite, koki naudoti laka Retro sendinimo efektui padengti. Naudojau nitrolaka ir...kai padejau dekoruota paveiksliuka dziuti, atsirado pusles, toks vaizdas, kad tuos sutrukinejimus sutrauke ir iskelia  g.gif . Beje, tarpus buvau itrynusi dekoravimo pasta (Umbra spalva ir aukso spalva). Tos vietos, kurios buvo itrintos umbra, issiliejo  blink.gif . Ar lakas netinka ar kas blogai? Gal blogai tai, kad pas mane balkonas ikaito iki 40 laipsniu? Ant to lako indo parasyta, kad jis skiedziamas 646 skiedikliu, bent kaip ir turetu tikti Retro padengti, nes man aiskino, kad reikia tokio lako, kuris skiedziamas 646 ir nemalonaus kvapo. O gal reikia naudoti alkidini purskiama laka?

Manau tas 40 laipsniu visgi buvo nelabai į gerą..Juk jei fenu nepatariama džiovinti..o 40 laipsnių..tai jau kaitinimas.. smile.gif ..Pati pabandyk išbūti tokiame karštyje.. biggrin.gif
Atsakyti
Na, aš, tiesą sakant, pirmą kartą girdžiu apie būdą su žvake. Kažkaip neblogai ir be jos gaunasi pratrynimai. Net ir neakrilinių dažų atveju. Tik ateičiai, manau, pravers šis patarimas, jei didelis daiktas, tada bus daug greičiau thumbup.gif
O kas dėl trijų spalvų, jaučiu be žvakės būtų sunkiau. g.gif
Atsakyti
cia buvo ekspromtu padaryta...ir trynimai siaip ir su zvake duoda kitoki rezultata.realiai paemus i rankas tikrai stipriai skiriasi.o cia isvis nebuvo aisku ka daryti ir viskas isbandyta:)sudetos spalvos ir tt...
Atsakyti
Gal galite man pasakyti kame cia reikalas ax.gif
zodziu sendinau su sadolin sendinimo laku, aisku tepiau kaip tik norejau pirmyn atgal, sudukas....nuejo rudais kazkokiais plemais niekes nenusisendino...kita kedutes sona tepiau plonai viena karta, atgal pirmyn judesiu nedariau, niekas nevyksta irgi biggrin.gif tai kame cia reikalas? g.gif 4u.gif
Atsakyti