Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

kol nelakuota tai jo gan lengvai nusiplauna viskas, bet kad čia jau sintetiniu užlakavo. tai kažin ar pavyks nuplaut g.gif
Atsakyti
sveikutes, man beda, sumaisiau saunu matini akrilini laka su juodu pigmentu, spalva liuks viskas liuks, uzdejau artmanijos sendintojo, tai jis kaip guma man gavosi, ir atsoko, kai nulupau mano ta spalva gavosi sluoksniuota ir papilkejus, nu cia sudetingai dabar nezinau kaip toliau elgtis, gal ta laka su pigmentu nuskust g.gif
Atsakyti
http://public.fotki....si/kedutes.html
o cia dekupazo popietius naudotas ar kas, nes pakankamai dideli motyvai?Ir gal dar pasakysite kaip sendinta? Dvikomponenciu ar kitaip? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika čia mano mokinės darbelis, darėm su servetėle
http://www.senasnauj...product&id=1591 lygiai pusė servetėles panaudota, kėdutė vaikiška, tai nėra labai didelė. Pritapytas fonelis ir sendinta su dvikomponenčiu aplicraft. Kojos darytos shaby būdu ( dvi spalvos ir trynimas).

Atsakyti
Gal zinote ar eitu atlikti sendinima (pati pati paprasciausia su zvake) naudojant ne balta, o kt.spalvos zvake? Ar cia spalva turi kokios itakos, ar zvakes sudetis?
As visiskai zalia, tai noriu issiaiskinti biggrin.gif

QUOTE(Lachesė @ 2009 05 16, 19:55)
Sveika čia mano mokinės darbelis, darėm su servetėle
http://www.senasnauj...product&id=1591 lygiai pusė servetėles panaudota, kėdutė vaikiška, tai nėra labai didelė. Pritapytas fonelis ir sendinta su dvikomponenčiu aplicraft. Kojos darytos shaby būdu ( dvi spalvos ir trynimas).

na, jokios kedutes as cia nematau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2009 05 17, 17:57)
Gal zinote ar eitu atlikti sendinima (pati pati paprasciausia su zvake) naudojant ne balta, o kt.spalvos zvake? Ar cia spalva turi kokios itakos, ar zvakes sudetis?
As visiskai zalia, tai noriu issiaiskinti  biggrin.gif

Tikrai pavyktų smile.gif Bandžiau, jokio skirtumo nematau. Be to, dauguma spalvotų žvakių yra spalvotos tik iš išorės, viduje jos vis tiek baltos smile.gif Sendinti gali su bet kokia žvake.
Atsakyti
Merginos, na, kiek laiko jums sottile džiūna? Visada kiek teko daryt, gana greitai rodydavosi trūkiai, na, o šiandien jau mąstau, kad gal iš viso nepasirodys. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 05 18, 15:31)
Merginos, na, kiek laiko jums sottile džiūna? Visada kiek teko daryt, gana greitai rodydavosi trūkiai, na, o šiandien jau mąstau, kad gal iš viso nepasirodys. verysad.gif

Kelis kartus esu dariusi ant stiklinės lėkštės, tai pirmieji trūkiai pasirodydavo po gerų 4-5 val
Atsakyti
sottile iki 8 valandu tikrai gali dziuti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 05 18, 15:31)

gal tik nesimato? man pradeda ryškėti po valandėlės, po kelių valandų jau visiškai sutrūksta
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 05 18, 16:04)
gal tik nesimato? man pradeda ryškėti po valandėlės, po kelių valandų jau visiškai sutrūksta

Dar priklauso nuo užtepto storio Sotille
Atsakyti
Aišku, dėkui visoms už atsakymus. Na, negailėdama tepiau, tai ko gero dar tik džiūvimas. Ok, žiūrėsiu, kas bus toliau... Mat esu skaičius, kad kažkam yra ir taip buvę, kad visiai nepasirodė trūkiai. Tai man jau paranoja, kad gal čia ir bus tas atvejis unsure.gif
Atsakyti