hm...sunku net pasakyti dabar...daug labai ju yra.gali akrilini rinktis, kuris skirtas lauko darbams, arba sintetiniai laukui.man jie patikimesni kazkaip atrodo.ir nenuvyle tiesa sakant.ir aerozolinis neblogas.jachtiniu neimanoma namie dirbti, bent man, siaubinga smarve ir sveikatos gadinimas.
aišku, ačiū.. prie jachtinio nagų nekišiu..
rytorasa, apsaugok dieve nuo jachtu lako, man sugadino visa darba nes klaikiai nugeltonavo (darbelis buvo baltas)... kaip sveiciau i siuksliu vamzdi visa bonke is tu nervu
oi, oi, kaip gerai, kad čia užklausiau... ačiū , mergaitės.. Dabar žinosiu, kad jis netinkamas...
na man tas geltonumas nekliude ir jis labai tiko darbui, nes kitas joks nemanau , kad butu taip apsaugojes daikta kuris tampomas po bruzgynus ir purvynus:))))))
bet lakuojant balkone...uzdaram, bet atidarytais langais..balkono dvi dienas negalejau atidaryti:)
bet lakuojant balkone...uzdaram, bet atidarytais langais..balkono dvi dienas negalejau atidaryti:)
Dėl to jachtinio lako, tai jisai duoda tokį patį efektą , kaip kažkokia priemonė, tiesiog gelsvina, tarsi daiktas senas būtų, dabar tiksliai neradau ,ar stemperios ta priemonė ar kt. bet, vienu žodžiu, vaizdas panašus dar ir į lefrance& bourgeois dvikomponentį, irgi geltonina, atseit, sendina ( na aišku ir skyla ). Dar man toks įtarimas, kad lefrancas gali veikti su jachtiniu, reikės išbandyti. Beje, lefrancas irgi "kvepia"
Mėlyna paukšte, gera pamokėlė jeigu kas susiruošite dekoruoti plyteles prieš klijavimą, tai naudokite kepamus mediumus.
Mėlyna paukšte, gera pamokėlė jeigu kas susiruošite dekoruoti plyteles prieš klijavimą, tai naudokite kepamus mediumus.
Esu girdėjusi, kad dabar yra labai gerų, patvarių akrilinių jachtinių lakų.
Juk šiais lakais lakuojami laivai baltutėlaičiais korpusais, vadinasi, yra ir negelsvinančių Pati nieko nebandžiau...Įdomu būtų konsultantus pakvosti...
Juk šiais lakais lakuojami laivai baltutėlaičiais korpusais, vadinasi, yra ir negelsvinančių Pati nieko nebandžiau...Įdomu būtų konsultantus pakvosti...
man įdomu, ar tas pavadinimas jachtinis yra pagal paskirtį senukuose tokia jachtinių lakų pasiūla,jog atrodo,kad visa Lietuva pamišus dėl laivų ir kas antras lietuvis kasmet atnaujina savo jachtikę gal tai bendrinis vardas?.... čia ,jeigu ką, gali būti ir retorinis klausimas.....
sveikos,
o man vel prireike Jusu pagalbos
sugalvojau auskarus pabandyti padaryti. taigi klijavau servetele, sendinau dvikomponenciu, itryniau aliejiniais dazais ir purskiau sintetiniu laku.
viena puse - viskas puikiai isejo, o kitoje gavosi visiska nesamone.
Viena karta nupurskus laku, nieko nepastebejau, bet po antro karto - abieju auskaru pusese susidare kaip baltas serksnas....
kaip suprantu, kazkas kazkur su kazkuo sureagavo (nors visuose savo dekupazinimo bandymuose dariau taip ir nieko anksciau blogo nenutiko).
Taigi gal kas susidurete? Kas sureagavo siuo atveju? Ir dar didesnis klausimas - kaip istaisyti si serksna? Svytrinti, o gal su skudureliu, o gal dar karta nulakuoti?
Busiu labai dekinga
o man vel prireike Jusu pagalbos
sugalvojau auskarus pabandyti padaryti. taigi klijavau servetele, sendinau dvikomponenciu, itryniau aliejiniais dazais ir purskiau sintetiniu laku.
viena puse - viskas puikiai isejo, o kitoje gavosi visiska nesamone.
Viena karta nupurskus laku, nieko nepastebejau, bet po antro karto - abieju auskaru pusese susidare kaip baltas serksnas....
kaip suprantu, kazkas kazkur su kazkuo sureagavo (nors visuose savo dekupazinimo bandymuose dariau taip ir nieko anksciau blogo nenutiko).
Taigi gal kas susidurete? Kas sureagavo siuo atveju? Ir dar didesnis klausimas - kaip istaisyti si serksna? Svytrinti, o gal su skudureliu, o gal dar karta nulakuoti?
Busiu labai dekinga
o negali buti, kad ne iki galo isdziuvo dvikomponentis? Beje gal fenu dziovinai?
Koks sendintojas? gali buti kad dregme pakliuvo...
QUOTE(Maša @ 2009 05 16, 10:03)
o negali buti, kad ne iki galo isdziuvo dvikomponentis? Beje gal fenu dziovinai?
Man irgi ideja, kad cia kazkokiu budu dregme pakliuvo. Bet siaip sendintojas dziuvo 2 paras, nes puse kur pabalo buvo anksciau daryta nei kita. Su fenu niekada nedziovinu. Sendintojas:
http://www.senasnauj...product&id=2750
o gal turite ideju kaip taisyti galima? Ar mesti ir pirkti naujas ploksteles auskarams (dar ne taip ziauriai gaila, o jei kokia didele dezute ar padeklas.... )
va va aplicraftas ziauriai dregmes bijo... ant teptuko lasas pagadintu... o jei dar dregnu skudureliu (man proto uzteko ta padaryt) tai isvis....
pabandyk vandeniu viska nuplaut arba vata su aliejum patrinti cia gal zinoves geriau pataria... as ploviau kazkada velniop ///
pabandyk vandeniu viska nuplaut arba vata su aliejum patrinti cia gal zinoves geriau pataria... as ploviau kazkada velniop ///