Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

aciuks.gif

QUOTE(Giagute @ 2009 05 13, 19:31)
Tikrai galima. Tiesiog darbo žyyyymiai daugiau.
pažiūrėk praeitam puslapy esu žurnalo nuorodą įdėjus - ten spintelę kaip dekupažint parodyta žingsniais, tai lovos skirtumas tik dydyje būtų  mirksiukas.gif

mačiau tą nuorodėlę. galbūt reikia gerai viską perskaityti ir pabandyti ant kokio mažesnio daikto ax.gif nes lovos tai dvi, tik nefotkinau antros tokios pačios.
Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2009 05 13, 19:36)
Muminuk, man tai ne tokios ir blogos tos loveles  wub.gif

visumoj jos geros, bet per maždaug 20 metų jau nusidėvėjusi ta apdaila, pabraižyta...
Papildyta:
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 05 13, 21:38)
Vau  thumbup.gif  kooooks lobis!!!  Jei turesi kantrybes - padarysi tikra fantastikiuka is jos  4u.gif

4u.gif žiūrėsim, kaip čia seksis doh.gif
Atsakyti
Tikrai, nenugruntavau...Dabar teks perdaryti verysad.gif O gal gali pasakyti kokiu gruntu reikia gruntuoti?
Atsakyti
Pradedančiosioms susigaudyt apie ką šneka manau pankankamai info... bet taip, pati tikėjausi geriau verysad.gif

Bet tu teisi - asmeninė patirtis tikrai milijoną kartų vertingesnė 4u.gif

QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 05 13, 22:38)
Giagute, labai gaila, bet tas zurnaliukas deja..... silpnokas, net labai silpnokas (cia jau taip labai labai svelniai pavadinus).
Ir visa informacija apie spinteles restauravima zurnale - lyginant su bent siose supermamu pasnekesiuku  temose... kaip cia pasakius...  2.gif  lygio wink.gif

Atsakyti
QUOTE(abc12355 @ 2009 05 14, 09:11)
Tikrai, nenugruntavau...Dabar teks perdaryti verysad.gif  O gal gali pasakyti kokiu gruntu reikia gruntuoti?

Yra pirkt specialus gruntas moliniams pagrindams, nors jis igialiai tinka gruntuoti stiklui
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 05 14, 08:27)
Pradedančiosioms susigaudyt apie ką šneka manau pankankamai info... bet taip, pati tikėjausi geriau  verysad.gif

Bet tu teisi - asmeninė patirtis tikrai milijoną kartų vertingesnė  4u.gif

Ne visai taip...Štai jau praėjo 10 d., kai išleistas šis leidinys...Iš "pradedančių susigaudyt" girdėjau tik viena (skirtingi žmonės, ir visi kaip susitarę), kad tai žurnalas, kurio tikslas atbaidyti visus nuo dekupažo.
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 05 14, 08:35)
Ne visai taip...Štai jau praėjo 10 d., kai išleistas šis leidinys...Iš "pradedančių susigaudyt" girdėjau tik viena (skirtingi žmonės, ir visi kaip susitarę), kad tai žurnalas, kurio tikslas atbaidyti visus nuo dekupažo.

drinks_cheers.gif pritariu. Jei būčiau nepraėjusi JŪSŲ kursų ir pamačiusi šitą žurnaliuką, tikrai nebūčiau susižavėjusi, o ką jau kalbėti apie užsidegimą dekupažui 4u.gif
Atsakyti
Rimtai? blink.gif
na gal dar nuo žmonių priklauso.. mano mama su uošviene tai tokios pačios gana nagingos siuvančios mezgančios tai pasiskaitinėjusios labai patenkintos. Sako, bent terminuose galės gaudytis, ir kolkas labai ta idėja susižavėjusios...

Bet kaip sako, kiek žmonių tiek nuomonių mirksiukas.gif Bet kolkas šiaip niekas manau neįvaldė viso meno tik iš aprašymų ir paveiksliukų - reikia praktikos praktikos praktikos drinks_cheers.gif

Nors labai norėčiau, kad kas nors bent iš SM patirties kokią dekupažo knygą išleistų - va čia tai būtų LOBIS thumbup.gif

QUOTE(bite @ 2009 05 14, 09:35)

Atsakyti
Šito ir aš nelabai suprantu. Nes tokio pobūdžio info ir literatūra, mano galva, ir domisi tie, kurie nori išmokti ir pradėti patys dekupažint. Tai jei noro yra, ims ir bandys. O nenorinčio jokiais grožiais nesuviliosi.
Manęs asmeniškai tokie dalykai negasdina - gal dėl to kad niekad vienu šaltiniu nepasikliaunu ir pati atsirenku kas man atrodo teisybė, kas ne. O tada imi ir mokaisi, bandai, tikrini ir sprendi kas tinka labiausiai - ar žurnalo info, ar SM, ar youtube...

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2009 05 14, 10:00)
O kodėl atbaidytų nuo dekupažo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 14 gegužės 2009 - 09:09
QUOTE(Giagute @ 2009 05 14, 10:08)
Šito ir aš nelabai suprantu. Nes tokio pobūdžio info ir literatūra, mano galva, ir domisi tie, kurie nori išmokti ir pradėti patys dekupažint. Tai jei noro yra, ims ir bandys. O nenorinčio jokiais grožiais nesuviliosi.
Manęs asmeniškai tokie dalykai negasdina - gal dėl to kad niekad vienu šaltiniu nepasikliaunu ir pati atsirenku kas man atrodo teisybė, kas ne. O tada imi ir mokaisi, bandai, tikrini ir sprendi kas tinka labiausiai - ar žurnalo info, ar SM, ar youtube...

O man atrodo, kad cia ne apie teisybe kalbama. Kaip ir kiekviena veleja, taip ir kiekviena dekupazuotoja turi savo metodika ir savo tiesas. Manau, kad yra pagrindine tiesa ir reikalavimas, kad darbai, kurie pateikiami viesumai turi buti tvarkingi ir kokybiski. Nepakanka vie nuteplioyi, palikti apdazytus krastelius ir pan.
Nepakanka vien priklijuoti ir nudazyti. Esu sau kritiskai ir kitiems ir kai kuriu gaminu(kaip zurnale) tikrai nerodyciau viesumon, nes jie netvarkingi.
Lyginant su vokiskais, belgiskais zurnalais ir t.t, tai yra tik reklamine skrajute, kurias dalina uz dyka mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, kiekvienas savo kokybės kartelę sau užsikelia - ir nieko nuostabaus, kad vienam darbelis gražus ir mielas, o kitas mato ne itin precizišką darbą.

O kad mūsų žurnalams iki užsienio toli - pritariu. Bet čia tik pirmas toks blynas, gal ateity sulauksim ir geresnių ? 4u.gif

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 05 14, 10:17)
O man atrodo, kad cia ne apie teisybe kalbama. Kaip ir kiekviena veleja, taip ir kiekviena dekupazuotoja turi savo metodika ir savo tiesas. Manau, kad yra pagrindine tiesa ir reikalavimas, kad darbai, kurie pateikiami viesumai turi buti tvarkingi ir kokybiski. Nepakanka vie nuteplioyi, palikti apdazytus krastelius ir pan.
Nepakanka vien priklijuoti ir nudazyti. Esu sau kritiskai ir kitiems ir kai kuriu gaminu(kaip zurnale) tikrai nerodyciau viesumon, nes jie netvarkingi.
Lyginant su vokiskais, belgiskais zurnalais ir t.t, tai yra tik reklamine skrajute, kurias dalina uz dyka mirksiukas.gif

Atsakyti
Manau, kad sulauksime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 05 14, 09:17)

Pritariu visiškai, 200% drinks_cheers.gif
Atsakyti