Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

QUOTE(PACIOS @ 2009 05 13, 18:30)
Gal kuri gali patarti,kur Vilniuje galima nusipirkti nebrangių stiklinių lėkščių.

Pažiūrėk Žanos parduotuvėj (siūlau Baltupius, kur jų didelė parduotuvė), aš rašiau, kad pirkau...Be to, Jiske neblogo stiklo žvakidės su trimis žvakutėmis ir kriauklytėmis (su nuolaida)...Tik gerai apžiūrėt reik, nes nnemažai padaužtais kraštais....Ir Ermitaže gerų nukainuotų dekupažui tinkančių daiktų yra (didelis laikrodis, medinės dėžės, remeliai dekupažui kaip tik, nes dideliais rėmais ir etc.) Kaip tik buvau....
Atsakyti
Dekupažavau vazonėlį prieš pora mėnesių.Matau atsirado puslių.Kodėl?
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

turiu klausimuką - esu girdėjusi, kad galima dekupažinti beveik viską. tai ar įmanoma ir tokią lovą?

user posted image

turime tokias dvi, vaikams nauji čiužiniai į jas nupirkti, medinės, tvirtos - mesti gaila, bet vaizdo - nulis verysad.gif dar mano su broliu buvo. tai va, ir mąstau, ką su jomis daryti blush2.gif
Atsakyti
Aciu,Globusyte,o kur baltupiuse yra ta parduotuve verysad.gif
Papildyta:
O,tokias lovas dekupazuoti tikrai galima ir sugalvoti galima idomiai.As savo mergaitei dekupazavau sena lova ir sode visas senienas perdariau.Tikrai yra vietos pasireiksti,tik aisku ciau jau darbo tai o lia lia...Linkiu istvermes darbe. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 13, 10:22)
Žanoj servetėlės po devynis šešiasdešimt, o nosinaitės - po du devyniasdešimt...Manua, kad kol kas tai pigiausia...Kiek susidūriau...

Buvau žanoje, buvau alan deko, tai tik vieną pakelį iš pasatarojo nusipirkau, nieko gero neradau. Nosinaičių visai nebuvo, o man jos taip patinka verysad.gif
Atsakyti
Tikrai galima. Tiesiog darbo žyyyymiai daugiau.
pažiūrėk praeitam puslapy esu žurnalo nuorodą įdėjus - ten spintelę kaip dekupažint parodyta žingsniais, tai lovos skirtumas tik dydyje būtų mirksiukas.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 05 13, 20:16)
Labas vakaras smile.gif

turiu klausimuką  - esu girdėjusi, kad galima dekupažinti beveik viską. tai ar įmanoma ir tokią lovą?
turime tokias dvi, vaikams nauji čiužiniai į jas nupirkti, medinės, tvirtos - mesti gaila, bet vaizdo - nulis  verysad.gif dar mano su broliu buvo. tai va, ir mąstau, ką su jomis daryti  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 05 13, 19:38)
Viskas priklauso nuo to, kokio efekto tikitės. Ar sendinti norėsit vienkomponenčiu ar dvikomponenčiu laku. Taip pat reikšmės turi ir motyvas bei daikto dydis. Jei daiktas labai didelis, tuomet pigiausia būtų su Sadolino Antique, bet su juo dirbti ne visi mėgsta, ne visus tenkina ir rezultatas. Na, o renkantis brangesnes priemones konkrečiau, manau, patartų parduotuvėlėse. Kainos jau bus didesnės, tačiau dirbti taip pat lengviau (ypač pradedant).

Dekui uz atsakyma. Esu pradedanti, todel reikia lengviausio kelio. Ale taip nesinori i ta senamiesti trenktis. Gal kur Kauno pakrasty yra tokiu priemoniu? Isivaizduoju internetu uzsisakyti tikriausiai brangoka?

Muminuk, man tai ne tokios ir blogos tos loveles wub.gif
Atsakyti
Jenifer: matyt, Kaune nėra...O im Deco ir Žanoj - visos maaaan....Nosinaitės man irgi labai patinka...

Baltupiuose netoli Statoil-Baltupiai...
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 13, 19:10)
Pažiūrėk Žanos parduotuvėj (siūlau Baltupius, kur jų didelė parduotuvė)

Žanų adresai yra jų interneto svetainėje.
Bet tokių kaip Globusytės lėkščių nebėra niekur Lt, susižinojau kodus ir visus sandėlius iškratė, nėra.
Atsakyti
Dalinuos info ir aš,- Vilniuje Almidecor (Panoramoje) pirkau porą pakelių servetėlių su 50% nuolaida šeštadienį.. apie 6LTL už pakelį gavos, motyvai matyti, bet gražūs mirksiukas.gif , buvo apie 6 skirtingas rūšis 4u.gif
Atsakyti
Nes vazonėlio nenugruntavai prieš dekupažuodama tikriausiai.
Aš tai ne tik išorę, bet ir vidų nugruntuoju vardan tikrumo.

QUOTE(abc12355 @ 2009 05 13, 20:13)
Dekupažavau vazonėlį prieš pora mėnesių.Matau atsirado puslių.Kodėl?

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 13, 20:16)
esu girdėjusi, kad galima dekupažinti beveik viską. tai ar įmanoma ir tokią lovą?

Vau thumbup.gif kooooks lobis!!! Jei turesi kantrybes - padarysi tikra fantastikiuka is jos 4u.gif

Giagute,
labai gaila, bet tas zurnaliukas deja..... silpnokas, net labai silpnokas (cia jau taip labai labai svelniai pavadinus).
Ir visa informacija apie spinteles restauravima zurnale - lyginant su bent siose supermamu pasnekesiuku temose... kaip cia pasakius... 2.gif lygio wink.gif

thumbup.gif Cia merginos ne tokiu fokusu parodo, ir daug profesionaliau wink.gif

Atsakyti