Žanoj servetėlės po devynis šešiasdešimt, o nosinaitės - po du devyniasdešimt...Manua, kad kol kas tai pigiausia...Kiek susidūriau...
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 13, 11:22)
Žanoj servetėlės po devynis šešiasdešimt, o nosinaitės - po du devyniasdešimt...Manua, kad kol kas tai pigiausia...Kiek susidūriau...
Jeigu gali , pasufleruok kur ta Zana ? As nevilniete, neisivaizduoju kur ja galeciau rasti, jei kartais pakliuciau i sostine .
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 13, 11:22)
Eik tu ..Aš VCUP'e Žanoj žiūrėjau..lyg brangesnės jos buvo.. ..Jei tokios kainos, kaip tu sakai..tai tikrai geros kainos..reikės pasižiūrėti..
Prašom:
žurnalėlis šios temos gerbėjoms
Tik jei jau nuspręsit šia nuoroda kur nors dar dalintis, nerašykit viešai prašau žurnalo pavadinimo - jau man taip vieną albumą per SM susekę uždarė, tad jei norit džiaugtis ilgai, reikia tai daryti slaptai
žurnalėlis šios temos gerbėjoms
Tik jei jau nuspręsit šia nuoroda kur nors dar dalintis, nerašykit viešai prašau žurnalo pavadinimo - jau man taip vieną albumą per SM susekę uždarė, tad jei norit džiaugtis ilgai, reikia tai daryti slaptai
VCUPe ir pirkau po kursų...Ir skairią lėkštelę už keturis...Ir dar merginom prirodžiau...
QUOTE(Jennifer @ 2009 05 13, 07:35)
bet kaunietės, jau tokios turėtume būti laimingos kad šiiiitiek ir toookių parduotuvėlių turime Nes kai nueinu į Kauno parduotuves, parsinešu nemenkai, o iš Klp parsivežiau 5 servetėles ir kampukų užrašų knygelėms
Dar akrtelį prašau nepykti klaipėdiečių, gal aš nežinau visų rankdarbių parduotuvėlių, tad savo nuomonę parašiau apie tas dvi kuriose buvau.
Prašom pareklamuoti savo apsipirkimo vietas
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 13, 13:12)
VCUPe ir pirkau po kursų...Ir skairią lėkštelę už keturis...Ir dar merginom prirodžiau...
Geras.. ..ir kodėl man kai aš buvau pasirodė, kad brangoka..Matyt kažką ne taip apskaičiavusi buvau.. ..Na bet aš ir buvau..ten..senokai.. ..Reikės prie progos dar apsilankyti..
Kaune tikrai yra pakankamai parduotuvėlių. Aš kažkaip daugiausia perku iš Creativa ir iš šalia jos esančios parduotuvės Hobby centras. Čia perkant visada bent porą litukų nuolaidą padaro - suapvalina sumą, tik reikia paprašyti. Toto deco medinukų ir teptukų porą kartų tik pirkau. Visos parduotuvėlės senamiestyje - labai patogu, pasistatau mašiną valandai ir aplekiu visas, kurias reikia. Dailinikų parduotuvėlės taip pat vietoje
Servetėlių dar randu Im Deco arba Alandeco (Akropolyje). Taip pat kažkiek būna ir Dorado parduotuvėse, bet pastarosiose nepigu.
Servetėlių dar randu Im Deco arba Alandeco (Akropolyje). Taip pat kažkiek būna ir Dorado parduotuvėse, bet pastarosiose nepigu.
Gal kuri gali patarti,kur Vilniuje galima nusipirkti nebrangių stiklinių lėkščių.
QUOTE(kadabra @ 2009 05 13, 17:29)
panos, norejau paklausti (tiesiog neturiu laiko ilgai narsyti, o beje ir nelabai sekasi...), kokia sendinimo priemone renkates (medziui), na, kad butu geriausias kainos ir kokybes santykis? Bijau, kad galiu apsigauti... Beje as is Kauno
Viskas priklauso nuo to, kokio efekto tikitės. Ar sendinti norėsit vienkomponenčiu ar dvikomponenčiu laku. Taip pat reikšmės turi ir motyvas bei daikto dydis. Jei daiktas labai didelis, tuomet pigiausia būtų su Sadolino Antique, bet su juo dirbti ne visi mėgsta, ne visus tenkina ir rezultatas. Na, o renkantis brangesnes priemones konkrečiau, manau, patartų parduotuvėlėse. Kainos jau bus didesnės, tačiau dirbti taip pat lengviau (ypač pradedant).
kai tepiu vienkomponenčiu tai man atsiranda puslelės, su pirštu jos naikinu bet jos vėl atsiranda, patarkit kaip jų išvengt
Papildyta:
o kas čia per idėjų miestas kurį įkurė Gabi ir shrekiuke?
Papildyta:
o kas čia per idėjų miestas kurį įkurė Gabi ir shrekiuke?