Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

Sveikutės,

Mergaitės nebežinau ką toliau daryti: ant stiklinės taurės užklijavau motyvą su spec.klijais-laku keramikai.Išlindo už kraštelių, matosi plėmai nuo klijų...Gal dabar turėčiau nulakuoti? Jeigu taip, tai kokiu laku?

Ačiūkas
Atsakyti
Sveikinu Gabii__ ir Shrekiuke įkūrusias nuostabų Idėjų miestelį!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linkiu dideliausios sekmės hi.gif
Atsakyti
Aš taip pat prisidedu prie sveikinimų 4u.gif

O dėl kainų tai gal ir kitos ką nors pasakys, bet žiūrint ko reikia, neturiu vienos vietos, viską perku skirtingose vietose. Gerose akyse apsimoka pirkti ,jeigu turit nuolaidu kortele ,kur butu 20% nuolaida, tai tada gaunasi pigiausiai. Turi jie dovanų čekių tikrai.

Dar galima senasnaujas cekiuka dovanoti, jei turi ir realia parduotuve Vilniuje, tik realioje yra brangiau, negu online.
Atsakyti
efauto ,Lachesė
- aciu Jums:)Labai malonu isgirsti gera zodi:)nepamirskit kartais ten apsilankyti:)jau neuzilgo dar daugiau idomiu dalykuu ten bus galima rasti:)
Atsakyti
Aš irgi sveikinu su Idėjų miesteliu smile.gif jaukus puslapis, gražūs darbai wub.gif sėkmės augant ir tampant miestu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kikutis @ 2009 05 12, 17:34)
Klijavau skirtu porcialianui, stiklui klijais is Hobby line firmos... Dabar tikslaus pavad neprisimenu, nes nesu namuose. Bet lygtai Porzialane Potch... gal panasiai  blush2.gif

Na geri klijai..Gal tada vienintelė klaida, kad labai ilgai kaitinta.. g.gif ..Net nežinau.. g.gif
Atsakyti
Bite, ar Tavo AŽ tikrai pilna ? Niekaip negaliu išsiųsti laiškelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 05 12, 21:52)
Na geri klijai..Gal tada vienintelė klaida, kad labai ilgai kaitinta.. g.gif ..Net nežinau.. g.gif

su hoby laino klijais buvo ir kitom problemu..tik nemanau, kad cia kliju kalte..siulyciau nusipirkti termometra i orkaite...didziausia tikimybe, kad taip atsitiko del perdideles temperaturos.nesvarbu ka rodo uzstacius..neaisku ar rodo teisingai 4u.gif
Atsakyti
Gabii__, Shrekiuke, Jūs tikros šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikinu, linkiu sėkmės, idėjų ir tokio entuziazmo kaip lig šiol bigsmile.gif

rimute7, padariau vietelės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 12, 19:22)
Dar galima senasnaujas cekiuka dovanoti, jei turi ir realia parduotuve Vilniuje, tik realioje yra brangiau, negu online.

Tai jau tikrai doh.gif Manau tas pats yra ir su artmanija, nes vakar buvau Klaipėdoje ir užsukau pasicekavyti, nu negi praleisi progą, be to, jog esu buvusi tik interentinėje artmanijos parduotuvėje. Kai pamačiau kainas, tai visas entuziazmas dingo. Ryžinis popierius 11.50 blink.gif servetėlės normalesnės po 1.20 1.50 blink.gif . Kažkas nenormalaus, o ir pasirinkimo nepasakyčiau kad yra, dar užėjau į šalia essančia parduotuvėle\ę, ten vėl skurdumas. Nesupykite klaipėdietės, nelabai myliu šitą miestą (švelniai pasakius), tačiau kaip aš jus užjaučiu, jūs jei perkate ten, jei tik tokį pasirinkimą turite, laabai daug pinigėlių išleidžiate, be to nėra labai iš ko ir rinktis. Visas išsigelbėjimas manau internetinės parduotuvės. Nežinau kaip Vilniuj (dar neprazondavau lotuliukas.gif ) bet kaunietės, jau tokios turėtume būti laimingos kad šiiiitiek ir toookių parduotuvėlių turime thumbup.gif Nes kai nueinu į Kauno parduotuves, parsinešu nemenkai, o iš Klp parsivežiau 5 servetėles ir kampukų užrašų knygelėms verysad.gif
Dar akrtelį prašau nepykti klaipėdiečių, gal aš nežinau visų rankdarbių parduotuvėlių, tad savo nuomonę parašiau apie tas dvi kuriose buvau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 13 gegužės 2009 - 07:39
manau, kad Vilniuj tikrai yra iš ko rinktis...Kol kas ryžinis pigiausias Silvecity ir senamiesty netoli pylimo g. (neatsimenu tos gatvelės pavadinimo)....O servetėlės irgi panašiomis kainomis, tad, vis tik pigiausia pirkti iš interneto bei merginų...Žanoj pakeliais nebrangiai ir gražių nosinaičių bei servetėlių yra....

Jenifer, o kur vis tik galima nuspirkti tų žymeklių knygoms? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 13 gegužės 2009 - 07:44
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 13, 07:42)
manau, kad Vilniuj tikrai yra iš ko rinktis...Kol kas ryžinis pigiausias Silvecity ir senamiesty netoli pylimo g. (neatsimenu tos gatvelės pavadinimo)....O servetėlės irgi panašiomis kainomis, tad, vis tik pigiausia pirkti iš interneto bei merginų...Žanoj pakeliais nebrangiai ir gražių nosinaičių bei servetėlių yra....

Jenifer, o kur vis tik galima nuspirkti tų žymeklių knygoms? ax.gif

Gali būti, dėl Vilniaus nesiginčyju, kai važiuosiu ten, merginos, prašysiu jūsų pagalbios kur kokios geros parduotuvėlės yra. Na pas mus ryžinis vienodomis kainomis visur, po 8 - 9lt, ne daugiau. Servetėlės nuo 50 iki 1lt, nuo dydžio priklauso. Nu kažkaip man ne[pasitaikė nei matyti nei pirkti Kaune servetkų po 1.20 - 1.50 doh.gif Žanoje irgi lankiausi. Nėra jos ten pigios, bent jau kurias žiūrėjau, kainavo po 16lt pokelis doh.gif Alandeko visai nieko radau, bet nedidelis pasirinkimas.
Skirtukus pirmą kartą pirkau senamiestyje už toto deco sekabnti parduotuvėlė Vilniaus g-vėje, o antrą kartą iš vienos forumietės ziiz projektas kažkas tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 13 gegužės 2009 - 07:49