Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

[quote=Magnetukas,2009 05 10, 21:26]
Labas merginos 4u.gif
Į dekupažo pagyrų puoda aš dar nedrįstu kelti savo kojų, tai pasirodysiu čia blush2.gif
Kiekvienam savo darbelyje pridarau klaidų, tai taip dar nieko ir nepadovanojau niekam, viskas liko kol kas namams biggrin.gif
[
Kad gi labai grazus darbeliai blink.gif 4u.gif ! Manau, pati sau esi didziausia kritike, o patenkintu tavo dovanotais darbeliais tikrai butu wub.gif . Saunuole, daryk ir dovanok thumbup.gif !
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2009 05 10, 22:15)
Kad gi labai grazus darbeliai blink.gif  4u.gif ! Manau, pati sau esi didziausia kritike, o patenkintu tavo dovanotais darbeliais tikrai butu wub.gif . Saunuole, daryk ir dovanok thumbup.gif !

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dar ranku nenuleidziu, bandau toliau ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Magnetuk,man atrodo be reikalo kukliniesi. Grazus, labai tvarkingi ir skoningi darbeliai, dek i puoda skaniau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 05 11, 07:51)
Magnetuk,man atrodo be reikalo kukliniesi. Grazus, labai tvarkingi ir skoningi darbeliai, dek i puoda skaniau bus  4u.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
Magnetuk vot tave tikrai norisi pagirti 4u.gif as visada pastebiu kruopscius, tvarkingus ir dailius darbelius 4u.gif Aisku gal as pati buciau vaikiskai dezutei derinus kitoki dangtelio piesineli arba bobytem prisiuvus kita servetele apacioje bet cia ne esme, as giriu uz krupstuma, ypatinga demesi kokybei nes tikrai man nieks neirodys kad svariai, lygiai ir tvarkingai padaryti reikalinga didele patirtis. As manau kad cia nuo zmogaus priklauso ir net po metu darbu kai kurie darbai buna apipesioti, nelygiai pateplioti zadais, apterliotos metalines detale sir t.t. ZODZIU GIRIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2009 05 11, 10:18)
Magnetuk vot tave tikrai norisi pagirti  4u.gif as visada pastebiu kruopscius, tvarkingus ir dailius darbelius  4u.gif Aisku gal as pati buciau vaikiskai dezutei derinus kitoki dangtelio piesineli arba bobytem prisiuvus kita servetele apacioje bet cia ne esme, as giriu uz krupstuma, ypatinga demesi kokybei nes tikrai man nieks neirodys kad svariai, lygiai ir tvarkingai padaryti reikalinga didele patirtis. As manau kad cia nuo zmogaus priklauso ir net po metu darbu kai kurie darbai buna apipesioti, nelygiai pateplioti zadais, apterliotos metalines detale sir t.t. ZODZIU GIRIU  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Dabar toks noras toliau dirbti biggrin.gif
Niu ta vaikiska dezute turejo buti visai nevaikiska, o ale kazkokia tailandietiska ar kokia tai, bet as ja nudaziau zydrai, tada MB pasake kad as nesuderinau spalvu, tada padaziau dar kita spalva ir visa nakti galvojau kad suds gavosi ir sugalvojau padaryti daug drugeliu sirduciu ir traleliuskiu ir paliko ji vaikiska tokia biggrin.gif
Niu su visais mano darbeliais beveik taip buna, pradedu su viena mintim, baigiu su kita ir kitaip nei planavau smile.gif
Bet... Is klaidu mokausi ir nenusimenu, dabar tik medinuku truksta visoms idejoms igyvendinti.
Atsakyti
Sveikutės,

Patarkit kur pigesnių medinukų nusipirkti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte21 @ 2009 05 11, 14:17)
Sveikutės,

Patarkit kur pigesnių medinukų nusipirkti ?  smile.gif

Man ziiz.lt pirkta dezute labai patiko ax.gif
Atsakyti
Noriu paklausti patyrusių. Galvoju padovanoti draugei dovanų čekį kokioje nors parduotuvėje dekupažo priemonėms įsigyti. Gal galit patart, kokioje geriausia, na kur apsidžiaugtų labiausiai mėgstanti dekupažint?

Aš žinau, Artmaniją, SenasNaujas. Dar mačiau Geros akys prekiauja, tik nežinau ar ten čekį galima įsigyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 gegužės 2009 - 14:17
Laba diena visoms mirksiukas.gif Gal galite pasakyti, is kur siunciates paveiksliukus spausdinimui? gal yra koks psl., kur specialiai ivairus paveikliukai dekupazui ar siaip kas panasaus? ar tiesiog ieskote pagal paieskos zodi per google ar pan.? Gal galite parasyti kokiu nuorodu is kur pacios siunciates?
Ir dar klausimelis : spausdinau pav.ant ryzinio plono popieriaus, paskui supurskiau ji plauku laku ir gavosi tokia kaip plevele ir klijuojant su dekupazo klijais ji man visai nelipo. Tai galvoju gal paskui apipurskus ir palaukus kol isdzius reikia dar pamirkyti vandenyje, kaip daroma su dekupazo popieriumi? o gal cia lakas kaltas?galbut su sintetiniu purskiamu laku taip nenutinka?
Kazkuri forumiete minejo, kad spausdinta ant paprasto spausdinimo popieriaus, tai ar paskui reikia paveiksliuka purksti laku? mirkyti pries klyjavima?
Labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 05 11, 15:16)
Noriu paklausti patyrusių. Galvoju padovanoti draugei dovanų čekį kokioje nors parduotuvėje dekupažo priemonėms įsigyti. Gal galit patart, kokioje geriausia, na kur apsidžiaugtų labiausiai mėgstanti dekupažint?

Aš žinau, Artmaniją, SenasNaujas. Dar mačiau Geros akys prekiauja, tik nežinau ar ten čekį galima įsigyti.

Labai fainuoliška, prancūziško stiliaus parduotuvėlė yra: Le Carte Didžioji g. 39 / Etmonų g. 1, Vilniuje (jei tinka)
Toje parduotuvėje ras nuo A iki Z
Atsakyti

Evaneva, niekada dar pati nedirbau su spausdintu paveikslėliu blush2.gif , bet čia užmačiau puslapiuką, kur visokių nuorodų į geros kokybės paveikslėlius sudėta. Gal rasi tinkamų 4u.gif
Atsakyti