Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

QUOTE(Salne @ 2009 05 08, 16:24)
Medium..reikalauja aliejinio pagrindo..tai gali būti ir parporina, ir aliejiniai dažai..
O užfiksuoti reikia sintetiniu laku..Paskui jau galima užbaigti ir akriliniu.. 4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(supersandryte @ 2009 05 08, 13:37)
gal kas galit įmesti kokių darbelių pavyzdžių, kaip atrodo skilimas su Crackle Classic ir Medium (Stamperios), taip pat Antik bei Craquelure? noriu išbandyt kokį naują skilimą, bet nežinau kurį rinktis  ax.gif

Medium stamperia

user posted image
user posted image

Antika
user posted image
user posted image
user posted image

Classic
user posted image

Paskutinio nenaudojusi...
Atsakyti
hmmm. nu visom priemonėm žiūrisi gerai mastau.gif visai pasimečiau doh.gif
ačiū, Džiuga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 05 08, 18:14)
Medium stamperia
Antika
Classic

Džiuga...ir visa tai tavo..Nu kaip gražu...ne viską buvau mačiusi..tai nu nerealu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salne: 08 gegužės 2009 - 19:42
supersandryte, man tai labai patiko Dala priemonės įtrynimui: jos aliejiniu pagrindu, bet su jom paprasčiau dirbti nei su aliejiniais dažais, taip netepa ir žymiai lengviau nuvalyti perteklių thumbup.gif .
Tos, kur pastos pavidalo: Dala antique rub
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 05 08, 22:53)
supersandryte, man tai labai patiko Dala priemonės įtrynimui: jos aliejiniu pagrindu, bet su jom paprasčiau dirbti nei su aliejiniais dažais, taip netepa ir žymiai lengviau nuvalyti perteklių  thumbup.gif .
Tos, kur pastos pavidalo: Dala antique rub

kažkur viena akim skaičiau, kad galima metalik pvz. pasta įtrinti skilimą, reiks išmėginti aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 07:20)
niu taip as pirkaus Telsiuose, bet cia brangoka palyginus su kitais miestais, o cia sese uzsimane isbandyt ir net nezinau ar yra Siauliuose tokia parduotuve  g.gif

o tu pirkai toj naujoj parduotuvej, Respublikos gatvej, ar toj, kur prie dailes akademijos(Muziejaus g)? g.gif o siauliuose yra keletas parduotuviu. cia grite is siauliu, jos paklausk i az tiksliai pasakys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 05 09, 01:24)
o tu pirkai toj naujoj parduotuvej, Respublikos gatvej, ar toj, kur prie dailes akademijos(Muziejaus g)?  g.gif o siauliuose yra keletas parduotuviu. cia grite is siauliu, jos paklausk i az tiksliai pasakys wink.gif

aha as toj naujoj, nezinau nieko apie kita......
Atsakyti
Džiuga+ -> kai gautas geltonas įtrūkimas: naudojant vienkomponentį ar dvikomponentį laką?
Papildyta:
O čia mano pakabėlės:
http://img21.imagesh...cture042ifv.jpg
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2009 05 09, 09:18)
Džiuga+ ->  kai gautas geltonas įtrūkimas: naudojant vienkomponentį ar dvikomponentį laką?
Papildyta:
O čia mano pakabėlės:
http://img21.imagesh...cture042ifv.jpg

Jei kalbame apie erdvini remeli, tai taip dvikomponentis.Ten parasyta, naudota 'Antika' trita geltonu akrilu. Sis remelis kaip nekeista patiko visiems vyrams kurie ji mate, ypac del tu stambiu skilimu...
Atsakyti
Patarkit prasau del sendinimo.
Nudaziau dezute, priklijavau paveiksliukus.
Is pradziu reikia lakuoti ar sendinti?
Koks sendintojas labiau tinka smulkiems skilimams? Kur pirkti toki?
Senukuose maciau Sadolin Antique ar toks tiktu?
Kaip tuos itrukimus itrinti reikia? teptuku ar kuo kitu? tik tarpeliu ar bile kaip?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2009 05 09, 13:23)
Patarkit prasau del sendinimo.
Nudaziau dezute, priklijavau paveiksliukus.
Is pradziu reikia lakuoti ar sendinti?
Koks sendintojas labiau tinka smulkiems skilimams? Kur pirkti toki?
Senukuose maciau Sadolin Antique ar toks tiktu?
Kaip tuos itrukimus itrinti reikia? teptuku ar kuo kitu? tik tarpeliu ar bile kaip?

siūlyčiau pasiskaityt čia: info
Atsakyti