Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

sakyčiau,kad dėl to, nes mes laukėme kažkokio stebuklo smile.gif o kai jau nusiteiki,tai ir ne taip tragiška palieka.
Atsakyti
Ar kad naudojot vienkomponentį iš Ferrario su saunų laku?
jis naudojamas ant pabaigto darbo... Ar ant saunų skiltų
Atsakyti
Klausykit, merginutes. Turiu klausimuka. Turbut jau buvo kazkur kalbeta, bet kol perskaitysiu visas temas, man ruduo ateis, o man reikia kuo greiciau suzinoti.
Zodziu pasiemiau sena kibira metalo lauzui skirta ir isdekupazinau ji. Gavosi super cool. Man patinka. Noriu sodinti kieme gelytes i ji. Bet kaip su laku????
Ar man tiks tas pats paprasciausias akrilinis lakas? Ar nieko nepasiradys mano viedrui per vasara? Na, saule, lietus ir pan...
Pazadu paskui ikelti ta savo viedra tongue.gif
Atsakyti
o kas jam turėtų nutikt?
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2009 05 06, 13:31)
Klausykit, merginutes. Turiu klausimuka. Turbut jau buvo kazkur kalbeta, bet kol perskaitysiu visas temas, man ruduo ateis, o man reikia kuo greiciau suzinoti.
Zodziu pasiemiau sena kibira metalo lauzui skirta ir isdekupazinau ji. Gavosi super cool. Man patinka. Noriu sodinti kieme gelytes i ji. Bet kaip su laku????
Ar man tiks tas pats paprasciausias akrilinis lakas? Ar nieko nepasiradys mano viedrui per vasara? Na, saule, lietus ir pan...
Pazadu paskui ikelti ta savo viedra  tongue.gif

Na jei lauke statysi..tai aš lakuočiau lauko darbams skirtu laku.. ax.gif
Atsakyti
o jis kazi niekaip nesureaguos su dazais?

Kas gali nutikti? nzn. Pvz ar nuo vandens ar nuo saules neatsilaupys. Maza kas gali atsitikti smile.gif uztatai ir klausiu, nes jau labai reikia sodinti, o bijau
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2009 05 06, 14:10)
o jis kazi niekaip nesureaguos su dazais?

Kas gali nutikti? nzn. Pvz ar nuo vandens ar nuo saules neatsilaupys. Maza kas gali atsitikti smile.gif uztatai ir klausiu, nes jau labai reikia sodinti, o bijau

Kas gali nutikti nežinau...bet jei daiktas stovės lauke veikiamas visų tų išronių gamtos veiksnių: saulės, vėjo, lietaus...nu tai kažkaip automatiškai ir siūlosi lakas skirtas lakuoti daiktams, kurie yra lauke... ax.gif smile.gif ..nes daiktas pastovėjęs ilgiau lauke..gavęs dregmės..nu atšokinėja, jei lakuotas paprastu vidaus darbams skirtu laku.. g.gif
Atsakyti
laukui tik jachtinis lakas arba dar būna specialus netgi ir dekupažo priemonių prekėse lygtai. Pas mano tėvus suoliukas su drugeliais padekupažintas lauke stovi. Tai viskas liuks. bet va nuo saulutės dekupažo popierius truputuką pakeitė spalvą, o servetėlės motyvao lygtai ne........ servetėlės išeitų patvaresnės saulei? smile.gif
Atsakyti
Gal negaila kuriai įkelti čia tą žurnalą ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
cia kazkas kazkada snekejo, kad brnagus labai Lefrance sendinimas.tai jis dabar parduomas visas isporceliuotas jau.galima kiekviena komponenta pirkti atskirai ir neimti patinos aliejines...nelabai ji ir reikalinga.tai viso sumoje, bent pas mus gaunasi 37 lt.
Kameja_meja..cia tas kur tau:)patinos neemiau:)
Atsakyti
Trumpas klausimelis, kas turit laiko pakonsultuokit. Aisku, kazkur jau buvo apie tai kalbeta, bet kad temu baisiai dauk blink.gif ilgai uztruksiu ieskant.
Noreciau pasendinti paveiksleli, kad butu tartum smulkus itrukimai. Jokiu dazu nera (juos moku skaldyti), tik paveiksliukas, kuri nulakuosiu. kokios firmos ir koki Krakli patartumet naudoti? Cia dvikomponentis jau turi buti, taip?
Atsakyti
Sveikutės menininkės 4u.gif

Visų pirma noriu jus visas pagirti. Jūsų visų darbeliai nerealūs. Dekupažo žurnaliuko redaktoriai turėtų raudonuot įdėję tokius darbus visuomenei rodyti. Bravo jums clap.gif
Aš dekupažu susidomėjau visai neseniai, tai palyginus su jumis esu dar visai žalia žalia. Gal galėtumėte pasakyti kokias gudrybes naudojat? Galbūt laką galima pirkti nebūtinai iš senas naujas parduotuvės, o galima ir iš kokių senukų? Ar būtinai visos priemonės turi būt specialiai skirtos dekupažui? blush2.gif Jaučiu, kad galima rasti pigesnių priemonių, tik nežinau kur jų ieškoti... Labai norėčiau nusipirkti sendinimo efekto priemonių, akrilinių dažų ir t.t. Tik nesinori pirkti didelius kiekius, nežinant ar tai tiks dekupažui... blush2.gif Tikiuosi galėsite patarti...
Ir tiesa, kur jūs perkate visokius daiktus, kuriuos vėliau grąžinate? Man labai sunkiai gaunasi kažką rasti. Kol kas tik džiaugiausi iš Jysk parduotuvės bambukinėmis lėkštėmis... Gal išduosite savo "taškus"? blush2.gif
Atsakyti